Woord van Muff Comedy Night

Word of Muff Comedy Night

Locatie

De boekenclub Leonardstraat 100-106, London, United Kingdom

Komische avond in Londen.

Word of Muff is een komische variétéshow, geboren in mei 2017, waar stand-up, sketch, improvisatie en karakterkomedie - om er maar een paar te noemen - samenkomen om kunst gemaakt door vrouwen te laten zien. Ja, we zijn zo misleid en denken dat (sommige) komedie een kunstvorm is. Het is ook onze poging om de podiumtijd terug te stelen van de hetero blanke cis man. Het scenario is verbeterd in deze (bijna) drie jaar, maar niet genoeg! Bovendien hebben we veel plezier met het runnen van de show en het vinden van kansen voor onze collega's om hun talenten te laten zien.

Over collega's gesproken - die van ons in de Londense comedyscene (en enkele internationale scenes die we graag meemaakten) zijn geweldig en bevolken onze line-ups! Eerdere gasten zijn onder meer Sophie Duker, Kemah Bob, Bisha K Ali, Lacey Jeka, Lydia Hensler, Athena Kugblenu, Jodie Mitchell en Esther Manito en zijn verschenen in Soho Theatre, 8 van de 10 Cats, The Guilty Feminist, BBC, Union Hall Brooklyn, UCB Theater NYC, Dubai Opera House en zelfs de schrijverskamers van Marvel Studios!

Wij zijn Mariana Feijó, een internationale cabaretier, schrijver en fotograaf en Maddy Hunter improvisatiecomedian en docent. Samen produceren we comedy-avonden voor Gay's, vrouwen en immigranten in heel Londen. We hebben internationaal opgetreden in Berlijn, NYC en Amsterdam en ons werk is verschenen in The Guardian, de BBC, Duckie in The Royal Vauxhall Tavern, Soho Theatre, Funny Women, het Upright Citizens Brigade Theatre in New York en meer.

"Geweldige improvisatie- en crunkdansgroep." Shem Pennant - komiek 

 "Nu voelt mijn queer girl ass zich welkom op het podium" Ludmila Bogatchek - improvisator & illustrator

"Bedankt dat je me aan het lachen hebt gemaakt" Hollie Foster - muzikant 

"Je hebt een geweldige avond neergezet en het was geweldig om er deel van uit te maken" Megan Ford - komiek 

“Wat een leuke avond en geweldig publiek!” Rebecca Schuster - komiek 

"Zo'n goed samengestelde avond!" Cordelia Graham - komiek

----
Word of Muff is gemaakt door 20% Less om backstage-tijd te stelen van de hetero blanke man en zal je regelmatig een geheel vrouwelijke line-up van komieken brengen. Artiesten zullen u trakteren op geïmproviseerde comedy, sketch- en karaktercomedy en stand-up, en af ​​en toe livemuziek. Eerdere edities waren Kemah Bob, Grainne Mcguire, Bisha K. Ali, Sophie Duker, Athena Kugblenu, Shelf, Jodie Mitchell, Fathia Al-Ghorri en vele anderen.
Komedie gemaakt door vrouwen voor iedereen!
----
Tijd: Deuren open 7:40 / Show om 8:XNUMX
Waar: De Boekenclub | 100-106 Leonardstraat | EC2A 4RH | Londen
Metro: Old Street/Shoreditch High Street

Ticketlink
tarief Woord van Muff Comedy Night

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.