Londen Gay Massage Therapeuten

Londen Gay Massage Therapeuten

Na een lange dag fysiotherapie nodig? Bekijk onze gids voor de Gaymassagetherapeuten in Londen

Gaymannen in Londen die willen ontspannen, hebben keuze genoeg. De stad is bezaaid met massagetherapeuten van man tot man die alles aanbieden, van standaard tot meer gespecialiseerde massages, inclusief erotische opties, allemaal afgestemd op wat je zoekt voor wat ontspanning en verjonging.


Ontspanning vind je ook in een stomende sauna. Bekijk onze Londen Gay Saunas pagina

Gay Massage in Londen per gebied

West- en centraal Londen

Tantric Soul Gay Massage London
Locatie Icoon

Nottingham Hof, London, United Kingdom

Toon op kaart
4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 254 stemmen

Publieksprijzen 2017
Publieksprijzen 2017

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Tantric Soul, Gay-massageservice in het centrum van Londen. Met een reputatie als het best beoordeelde, meest luxueuze tantrische massagebedrijf van Londen, blinken hun Gaymassageservices in alle opzichten uit en zijn ze de beste die je op het toneel kunt vinden. U zult merken dat hun masseurs intelligent, opmerkzaam, vriendelijk en gevoelig zijn, en strikte en rigoureuze criteria hebben om ervoor te zorgen dat alleen de beste mannen hun sterke, krachtige handen op u leggen.

Opgericht in 2012, en biedt hoogwaardige, luxe, professionele massagesessies voor veeleisende heren die het allerbeste verwachten. Hun luxe services omvatten tantrische, body-to-body massage, tie & tease, boyfriend-ervaring, vierhandenmassage, knuffelervaring en massage voor koppels. Met handige locaties in het centrum van Londen, Paddington, Piccadilly, Covent Garden, Mayfair, Hyde Park, met volledige verfrissingen en douchefaciliteiten beschikbaar.

"Een tantrische massage begint met Zweeds/deep-tissue werk, ontworpen om je te sussen, te kalmeren en te kalmeren. Je voelt een paar hete, sterke handen die je met totale expertise bewerken. Je ademhaling wordt rustgevend. De perfecte sfeer zal worden gecreëerd met kaarslicht en zachte, niet-opdringerige muziek. Zorg, zorgen, angst en stress zullen verdampen en je zult een heerlijke vrede en geluk voelen. Dit betekent dat wanneer de lichaam-tot-lichaam fase van de afspraak begint, je zal psychologisch precies op de juiste plek zijn om er het beste uit te halen.Je prachtige masseur zal zichzelf omhullen met een warme olieformule, zodat wanneer hij met je in botsing komt, de sensaties dynamiet zullen zijn.

Alstublieft bezoek onze website op de onderstaande link om klantrecensies te lezen, foto's, luxe servicebeschrijvingen en nog veel meer te bekijken."

Voordelen:
Massage

Weekdag: 10:00 -23:00

Weekend: 10:00 - 23:00

Laatst geupdate op: 17-mei-2024

Touch Of London
Locatie Icoon

88 Dean Street, Westminster, Londen, W1D 3ST, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 130 stemmen

Publieksprijzen 2017
Publieksprijzen 2017

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Ontdek een verfijnde benadering van man-naar-man-massage met Touch of London, een exclusieve massageservice die de Gaymassage-ervaring in Londen naar een hoger niveau tilt.

Gebaseerd op het principe om elke sessie verfijning te bieden, verwelkomt dit door masseurs gerunde etablissement Gayseksuele, biseksuele of nieuwsgierige mannen hartelijk. Geniet van de ultieme privacy van uw masseur thuis of uw hotelkamer voor een persoonlijke en discrete ontmoeting.

Een afspraak maken is eenvoudig: bel, sms of gebruik WhatsApp. U kunt ook hun website verkennen om de profielen van bekwame masseurs te bekijken. 

Voordelen:
Massage

Laatst geupdate op: 21-Jun-2024

Mind and Body Massage by Straight open-minded Swedish Masseur
Locatie Icoon

Mayfair, London, United Kingdom

Toon op kaart
4.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 19 stemmen

Beschrijving eigenaren: Mind & Body Massage door een hetero, ruimdenkende Zweedse masseur.

Ik zou graag willen dat je contact met me opneemt, ik kan je op je gemak stellen. Ik zal je met een glimlach begroeten. Ik ben heel vriendelijk en heb een enthousiaste instelling.

BESCHIKBAAR OP KORTE TIJD
De snelste manier om een ​​antwoord van mij te ontvangen is via WhatsApp.  

Neem gerust contact met mij op als u geïnteresseerd bent in:
◆ 𝗧𝗔𝗡𝗧𝗥𝗜𝗖 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘
◆ 𝗕𝗢𝗗𝗬 𝗧𝗢 𝗕𝗢𝗗𝗬
◆ 𝗦𝗘𝗡𝗦𝗨𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗟𝗔𝗫𝗜𝗡𝗚 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘
◆ 𝗧𝗛𝗘𝗥𝗔𝗣𝗘𝗨𝗧𝗜𝗖 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘 (𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗱)
◆ 𝟰 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗦 𝗠𝗔𝗦𝗦𝗔𝗚𝗘 
Betaling geaccepteerd: contant geld, kaarten PayPal, overschrijving etc.

Geen discriminatie Ik heet iedereen welkom, ongeacht grootte, vaardigheid, leeftijd, etniciteit, religie, geslacht, S*x of seksuele geaardheid. Ik ben vriendelijk, ondersteunend en oordeelvrij.

Dichtstbijzijnde station: Mayfair

Voordelen:
Massage

Weekdag: 24 uur

Weekend: 24 uur

Laatst geupdate op: 14-feb-2024

Virile Pro
Locatie Icoon

Londen, Groot-Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

Toon op kaart
4.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Beschrijving eigenaren: Ik ben gespecialiseerd in massagediensten exclusief voor mannen in Londen, en bedient Gay-, bi- en heteroseksuele klanten. Mijn diensten zijn discreet en omvatten zowel therapeutische als sensuele opties.

Ik bied acht op maat gemaakte massagetypes aan, waarvan er vier gericht zijn op therapeutische voordelen zoals ontspanning en genezing, en de overige vier zorgen voor een meer sensuele ervaring. Unieke thema's zoals "Curative Combo" en "Full Fusion" komen tegemoet aan uiteenlopende voorkeuren.

Mijn prioriteit is discretie, waarbij ik zowel in-call als out-call opties bied. Inkomende gesprekken zijn gunstig gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Londen, terwijl de prijzen voor uitgaande gesprekken variëren afhankelijk van de locatie.

Ik leg de nadruk op persoonlijke hygiëne en comfort en geef richtlijnen om een ​​heerlijke ervaring te garanderen. Mijn prijzen zijn gevarieerd en betaalbaar, met studentenkortingen voor in-calls.

Met meer dan tien jaar ervaring in Londen ben ik een 36-jarige, 6 meter lange man van gemengd ras met een strakke lichaamsbouw, die een warme en bekwame aanraking biedt.

Voordelen:
professionele massage
uitroep beschikbaar

Laatst geupdate op: 7-mei-2024

Oost Londen / Zuid Londen

Maxmalemassage
Locatie Icoon

Chamberlain House, Kabelstraat, London, United Kingdom

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 40 stemmen

Max biedt deep tissue, full body en mixed type massage en is een vriendelijke en hooggekwalificeerde mannelijke therapeut in Londen met 15 jaar ervaring. Aangeboden out-call- en in-call-services.

Max heeft de hele wereld over gereisd en heeft de kans gekregen om veel verschillende praktijken te zien en te verbeteren, zijn eigen systeem te ontwikkelen en de kans om uniek te zijn te omarmen. Hij zal verschillende methoden aanbieden om de beste formule voor ontspanning te krijgen en om u in één massage van de pijn te ontdoen, inclusief diep weefsel, acupressuur, lymfedrainage en behandeling van het hele lichaam.

Met veel vaste klanten, die ervan overtuigd zijn dat zijn soort massage de beste is, staat Max garant voor 100% professionele service en tevredenheid.

Laatst geupdate op: 18-mei-2024

Himeros Massage
Locatie Icoon

London, United Kingdom

Toon op kaart
4.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Manuel van Himeros Massage is een professionele Gay-massagetherapeut gevestigd in het centrum van Londen. Hij is beschikbaar voor escortservice binnen Londen en alle thuislanden.

Met meer dan 7 jaar ervaring en kwalificaties in Tantra en alle belangrijke massagetechnieken kan Daniel de perfecte ervaring voor je creëren. Of u nu op zoek bent naar een naturistenmassage, een authentiek tantrisch ritueel of een deep tissue sportmassage - bij Himeros Massage kunt u de hoogste normen en uitstekende persoonlijke service verwachten.

Sessies zijn elke dag beschikbaar van 10u tot 10u.

Neem contact op met Manuel via WhatsApp, emailOf de Himeros-massage website.

Voordelen:
aromatherapie
authentiek tantrisch
lichaam tegen lichaam
koppel massage
diep weefsel
erotisch
Massage
naturisten
outcall service

Laatst geupdate op: 17-Jun-2024

Londen · Out-Call Gay Massage

Male Masseur London
Locatie Icoon

alleen uitgaand, London, United Kingdom

3.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 20 stemmen

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

5 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

5 Ster Winnaar

Professionele en ervaren mannelijke masseur (ITEC gekwalificeerd & Federation of Chinese Medicine Practitioner) biedt een scala aan ontspannende en stimulerende full body massageservices in Londen op een out-call basis.

De diensten omvatten holistische en Zweedse massage, Chinese Tuina-massage, acupressuur, Japanse shiatsu-massage, diepe weefselmassage, Thaise aromatherapie-oliemassage en reflexologie. Is ingenomen met alle leeftijden, soorten en maten.

Laatst geupdate op: 26-Jan-2024

Men In Touch
Locatie Icoon

London, United Kingdom

3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Men in Touch UK biedt massagesessies en workshops voor bi, Gayseksuele, heteroseksuele, queer mannen en is gebaseerd op de gemeenschap.

De groep organiseert elke eerste dinsdag van de maand een evenement in Covent Garden. Deelnemers kunnen massagetechnieken leren, een massage geven of ontvangen of gewoon genieten van het ontmoeten van andere mannen in plaats van het aanbieden van meer 1-2-1 massageservices die momenteel de focus hebben.

Voordelen:
Massage

Laatst geupdate op: 26-Jan-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.