Chariots – Vauxhall (CLOSED)
Klik om te stemmen
Rating: 3.2/ 5. Van 172 stemmen.
Even geduld aub...

Chariots - Vauxhall (GESLOTEN)

Rail Arches, 63-64 Albert Embankment, London, United Kingdom, SE1 5AW  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire Gaysauna in het hart van het Gaydorp Vauxhall. Chariots is elke avond druk, vooral in het weekend nadat de nabijgelegen bars en dansclubs zijn gesloten.

Faciliteiten omvatten 500 kluisjes, twee stoomkamers van 20 personen, twee sauna's voor 30 personen, twee donkere kamers en een doolhof met 50 privécabines. Er is een internetcafé met tv-lounge.

Op weekdagen tot laat open en in het weekend non-stop. Wees niet verbaasd als u op zondagochtend vanaf 4 uur in de rij moet staan ​​als er een groot feest is in het Vauxhall-gebied.

dichtstbijzijnde station: Vauxhall

Functies

café, internettoegang, stoombad, sauna, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 16-sep-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. A Azië
  Aziatische vernietigd in Vauxhall

  “Ik ben er meerdere keren geweest tijdens mijn verblijf in Londen. De ervaring was geweldig !!! Plaats was oké, maar bovenal was de actie geweldig (belangrijkste reden waarom we er zijn). Jongens zijn erg heet. Ik heb mezelf voor een traktatie. Tijdens een bezoek, minimaal 20 jongens met wie ik plezier had. Beter dan plezierig. "

  10-Aug-2020
 2. P Paul
  Humeurig personeel bij de ingang maar allemaal goed achterin !!

  "Het personeel kan nogal onverwelkomend zijn, maar eenmaal achterin ontmoette ik een groep mooie jonge mannen die me een geweldige tijd lieten zien en ik heb ze regelmatig ontmoet in andere sauna's waar het personeel beleefder en zachtaardiger is !!"

  20-mrt-2020
 3. S Southend
  Tevreden klant

  “Ik bezocht het op een drukke zondagmiddag en het was geweldig. Veel plezier gehad in stoomkamer, catacomben en in een donkere kamer. Elke cent waard. Ook had ik een persoonlijke behandeling van een spullid! Graag iedereen aanbevelen! "

  10-november-2019
 4. A aanstonds
  De slechtste plaats waar ik ooit ben geweest

  “Dit is letterlijk het SLECHTSTE etablissement waar ik ooit ben geweest! Je kon me niet betalen om terug te gaan! Het is duur voor wat je krijgt! De locatie is zo vervallen en ouderwets. Het was niet schoon, de faciliteiten waren ondermaats, het was leeg, de video's waren slecht! Er was daar geen enkele knappe persoon en er was geen enkele actie. Ik zou eerlijk gezegd nooit meer teruggaan. Voor 2 haltes met de metro is Pleasuredrome in Oxford Circus zoveel beter. Ze hebben in ieder geval geprobeerd er een fijne omgeving van te maken. 0/5 "

  13-Sep-2019
 5. M Martin
  Net als de plaats

  'Het zoeken op zaterdag is vervelend, maar de man was beleefd en net zo zakelijk als de meeste opgeleide beveiligers in Londen. De behoefte eraan is echter vrij duidelijk. Ze gebruiken ook hun beoordelingsvermogen en zoeken niet tijdens de midweek, wanneer ik het vaakst bezoek.

  Ben ver weg van Adonis (denk aan de andere kant van het land) maar heb meestal plezier. De faciliteiten zijn redelijk, hoewel de sauna's nu schril verlicht zijn, en dat teken dat er geen activiteit in de jacuzzi is: ze menen het.

  Betere waarde halverwege de week "

  27-jul-2019
 6. M Mario
  Ik zal nooit meer terugkomen

  “Dus ging ik er zondagochtend heen tijdens het Londense pride-weekend. Het personeel bij de ingang doorzocht mij en mijn rugzak alsof ik in een gevangenis was. Ze zeiden toen dat ze mijn water en poppers zouden wegnemen omdat ze niet waren verzegeld. Natuurlijk waren ze dat niet! Ik heb de avond ervoor water gedronken en poppers gebruikt. ze stelden voor dat ik ergens anders poppers zou kopen en met een verzegelde fles zou komen. Ik heb nog nooit van mijn leven een Gay-tent gezien die het niet toestaat om een ​​fles poppers in te nemen! Ik nam mijn water, mijn poppers en ging naar een andere sauna in de buurt. Die trouwens geweldig personeel had, geen bezoekers en ik had daar een geweldige tijd. Zal nooit meer terugkomen. "

  14-jul-2019
  • M Miguel
   Mr

   “Hallo Mario!
   Kunt u ons de naam vertellen van de andere sauna waar u naar toe ging? Dat zou anderen kunnen helpen die hetzelfde denken als jij over Chariots (over de prijs sauna trouwens!). "

   19-jul-2019
 7. D Teleurgesteld
  Beveiliging in een weekend zijn geen aardige mensen - Pas op!

  “Om een ​​beetje een achtergrondverhaal te geven, door de jaren heen ben ik een vaste klant geweest van de meeste Chariots-filialen, dus ken de meeste managers die in verschillende branches hebben gewerkt van gezicht.

  Dit is de eerste keer ooit dat mij ooit grof en ongepast de toegang werd geweigerd tot een van de Chariots-takken en je laatst overgebleven tak.

  Voor nu - u bent een eens loyale klant kwijtgeraakt.

  Veel succes met alles, je hebt het nodig. "

  09-jul-2019
 8. R R
  altijd leuk

  “Ik bezoek deze sauna wel regelmatig, ik heb hier altijd plezier. Deze is veel groter van formaat, veel cabines, douchefaciliteiten en stoombaden en droge sauna. Ik zie hier alle soorten en nationaliteiten bezoeken, wat geweldig is. Ik weet zeker dat je een bezoek hier niet zult teleurstellen. In Londen is dit de beste “

  21-Jun-2019
 9. j james
  HOSTILE PERSONEEL

  "Veel van het personeel op deze locatie komt uit landen met een vijandig regime. Helaas hebben een aantal hiervan een element behouden. Als klanten £ 20 toegang betalen, hebben ze recht op een bepaald niveau van respect en hoffelijkheid. Veel jongens zijn enigszins onverantwoordelijk wat betreft veiligheid hier wees alsjeblieft waakzaam. "

  21-Jun-2019
 10. P Peter J (56 jaar oud)
  Doe het niet!

  “Het meest onvriendelijke receptiepersoneel.

  Beveiligingsonderzoek bij binnenkomst.

  Geen poppers die ter plaatse worden verkocht.

  Veel gokkers lopen rond en rond en niet al te leuk.

  De donkere kamer was bezet.

  We zouden nooit meer terugkeren. "

  30-mei-2019
 11. m michael
  schoon en heet

  “In het weekend op zondagmiddag trekt de sauna een mondain herenpubliek. Verwacht u te laten verwennen in een gloednieuwe sauna en jacuzzi waar u kunt ontspannen en al uw wekelijkse zorgen kunt wegsmelten. Ik ga er elke week heen en ik kom weg met het gevoel dat ik in een luxe kuuroord in het land ben geweest. "

  12-mei-2019
 12. K Kostas
  Onbeleefd beveiligingspersoneel

  “Nooit meer in deze sauna. Het beveiligingspersoneel en het beleid van deze sauna is verschrikkelijk. Na 1,5 jaar gebruik vind ik deze sauna verschrikkelijk. In het begin was het perfect, maar de afgelopen 6 maanden zijn het personeel en het beveiligingsbeleid verschrikkelijk. Nooit meer."

  22-april-2019
 13. E Esra
  Bezoeker

  “Hoewel er een paar mensen in de faciliteit waren, leek het niet schoon. roest op het plafond, niet de beste ervaring ondanks de kleine menigte "

  26-mrt-2019
 14. P Peter
  Londense man.

  “Ik gebruik de Vauxhall Chariots al vijf jaar aan en uit. Het is naar mijn mening altijd de beste Londense sauna geweest. De sfeer is gemoedelijk en niet zo donker als in veel andere sauna's. Onlangs werd ik tijdens twee bezoeken benaderd door de nieuwe manager die op zijn manier erg onbeleefd en beschuldigend was. Ik ben bij beide gelegenheden kort daarna vertrokken.

  Ik begrijp dat het saunapersoneel werk te doen heeft, maar dit soort houding mag nooit worden toegepast door eerstelijnspersoneel, omdat het zo onaangenaam is. Ik heb dezelfde manager andere saunagebruikers op een intimiderende manier zien volgen. Ik zal niet terugkeren als dit specifieke personeelslid aanwezig is. Ik had gedacht dat elk etablissement dat afhankelijk is van het aantal klanten om te overleven, voorzichtiger zou zijn met het soort personen dat ze in dienst hebben. "

  20-mrt-2019
 15. L Lars
  Niet meer hetzelfde als vroeger

  “Manager met een slechte houding op woensdag / zondag. Gaat rond met zijn zaklamp, maar er wordt niets schoongemaakt. Het was 1 jaar geleden veel beter. "

  12-mrt-2019
 16. T Tim
  Gooi je geld op de weg

  “De klantenkring valt snel en terecht weg. De plaats is smerig als het personeel hun best doet, het wordt allemaal ongedaan gemaakt door lui management. Er is een slechte werkhouding en onwetendheid jegens wij die naar hun loon betalen. Het management en de eigenaren zouden zich moeten schamen voor het bedrijf en de toestand ervan. Er zijn zoveel betere plaatsen dan deze plek. "

  03-mrt-2019
 17. C Chris
  Een gemengde zak

  “Ik ben de laatste tijd vier keer geweest en elke keer kwam ik weer graag terug. Er zijn veel hutten en een donkere kamer waar ik heen ging en al snel voegde ik me bij anderen. Dat leidde tot het ontdekken van een partner en van daaruit gingen we naar een hut om ons te vermaken. Ik heb condooms en glijmiddel meegenomen. "

  12-Jan-2019
 18. r rass
  Volg de huisregels

  “Bij het betreden van het huis van mensen ben je gebonden aan hun huisregels. Dus veel opmerkingen die zeggen dat het personeel onbeleefd is of te veel problemen heeft, komt allemaal omdat we de regels niet volgen. Inderdaad, ik ben erg blij dat ik heb gecontroleerd voordat ik de zaal betreed, want uiteindelijk is het voor onze eigen veiligheid. Vooral als het dicht bij het clubsgebied ligt. Voeg toe, vooral in het weekend, 24 uur per dag geopend. Mijn tweede bezoek hier na het lezen van al deze opmerkingen, kan ik over het algemeen concluderen voor aanstaande bezoekers. Aan het einde helpen de juiste opmerkingen veel andere bezoekers mee te komen. Alsjeblieft:

  1. Beveiliging - ja, ze zullen controleren voordat ze binnenkomen, als je niet schuldig bent, waarom zou je je dan zorgen maken?
  2. Personeel onbeleefd - wie zei dat? Wat je geeft, dat is wat je krijgt. Ik heb het daar erg naar mijn zin, vooral het personeel dat aan de bar erg vriendelijk was (sorry dat ik zijn naam niet meer weet). Dus wees aardig tegen mensen, ze zullen aardig tegen je zijn.
  3. Waar voor uw geld? Ja, om niet te zeggen dat het duur is, vooral in het weekend, maar ik denk dat het de moeite waard is voor bezoekers zoals ik om af en toe te komen.
  4. Netheid - ik zeg niet dat het erg schoon is, maar dit is het gebied waarvan ik denk dat ze verder kunnen verbeteren (tenzij de eigenaar dit leest).

  Over het algemeen een bezoek waard. "

  17-Dec-2018
 19. M Max
  Vreselijke beveiligingsdienst en onwetend personeel

  "Het personeel is niet in staat om met incidenten om te gaan, andere conflicterende Gayseksuele bezoekers uw privéfoto's te laten maken en weigeren in te grijpen om ze te verwijderen, helemaal geen privacy- en beveiligingsondersteuning, het kan ze gewoon niet schelen, iedereen kan komen en uw foto's maken binnen. Droge sauna is niet erg droog en soms kapot en werkt niet erg goed. Vloer is vuil en hutten worden niet vaak schoongemaakt. "

  07-Dec-2018
 20. T Tony

  “Ja, 500 kluisjes bij de kleedkamer, maar de laatste tijd zijn veel van deze 500 kluisjes veel te lang leeg gebleven, met andere woorden, zelfs in het weekend (vrijdag- en zaterdagavond), niet zo druk als Chariots Vauxhall vroeger in de goede vroeger, toen men hoopte nog steeds een kluisje te kunnen bemachtigen tegen de tijd dat men arriveert. Het bleef een verrassing dat de meeste klanten die de andere bezochten, vier vestigingen sloten, met name klanten uit Shoreditch, en Streatham zijn niet overgestapt naar Chariots Vauxhall omdat het enige overgebleven filiaal was. Het is erg ontmoedigend. Een andere verrassing is dat je zou verwachten dat in deze periode SWEATBOX renovaties ondergaat dat Chariots Vauxhall in ieder geval in de weekenden weer druk zal worden. Het is heel jammer, en je vraagt ​​je af waarom,

  * is het omdat mensen zich zouden moeten herstellen om naar buiten op straat te gaan voor een sigaret?

  * Is het dat de spotlichten @ de jacuzzi veel te fel zijn? omdat zeer heldere, bijna verblindende lichten niet zo rustgevend / rustgevend / ontspannend zijn, enz. als men zou verwachten in een spa voor Gaycruises, zoals verkrijgbaar in andere sauna's, waaronder NZ sauna Amsterdam, enz.!

  * is er geen enkele douche-met-slang om het douchen te vergemakkelijken? Dit doet denken aan sauna SUNCITY Paris, waar zelfs een speciaal aangewezen gebied is met de douchefaciliteit.

  * is het de dure toegangsprijs van £ 20?
  -omdat Pleasuredrome sauna Waterloo £ 18 in feite £ 13 is met QX-advertentie, en evenveel £ 13 voor kinderen onder de 25 met een bewijs van leeftijd en ze zijn 24/7 open.
  -SWEATBOX sauna Soho net buiten Oxford Street station is £ 17 toegang voor 24-uurs pas (betekent dat klanten naar buiten kunnen gaan en terugkomen binnen de 24 uur zonder extra kosten), £ 19 voor 48 uur-pas (klanten kunnen uitgaan en terugkomen binnen deze 48 uur zonder extra kosten), £ 10 voor jongeren onder de 25 plus hun specialiteit op maandag en donderdag voor studenten en jongeren onder de 25 jaar, en ze zijn 24/7 open
  -En de hele WEEKEND PASS van The Locker Room sauna Kennington is £ 20 aangezien ze 24 uur per dag geopend zijn van vrijdag tot zondag (zondag tot middernacht gesloten) en klanten kunnen het hele weekend uitgaan en terugkomen wanneer ze maar willen zonder extra kosten.

  * is het internet? groeten aan Grindr en vele andere apps en websites. Vergelijkbaar met wat online winkelen nu doet met onze high street-winkels, aangezien er velen zijn gesloten!

  Het is triest dat er zoveel sauna's sluiten, "Thermos Sauna Amsterdam", enz. Ik hoop echt dat we als onderdeel van onze Gaylevensstijl moeten bijdragen aan het behoud van sauna's in heel Europa, aangezien ze een veilige ontmoetingsplaats zijn. En de operators helpen ook mee door met ideeën te komen om klanten te verleiden!
  Niemand is blij om in een sauna te zijn die niet druk is. "

  03-Dec-2018
 21. A Alex
  Groot en leuk

  “Ik ging maandagmiddag voor het eerst naar Chariots. Ik verwachtte weinig mensen en waarschijnlijk helemaal niet leuk. Er waren echter een flink aantal jongens, alle leeftijden en vormen. Ik ben 52 en ik blijf denken dat het allemaal in jouw houding zit. Ik speelde met 4 verschillende jongens jonger en ouder dan ik. Ik ga zeker nog een keer. "

  27-november-2018
 22. S Steven
  Erg aangenaam

  “Na het lezen van verschillende recensies maakte ik me zorgen over hoe deze plek zou blijken te zijn. Ik had gelezen dat u wordt gefouilleerd en vloeistoffen in beslag worden genomen. Dit is mij of mijn vriend niet overkomen. We kwamen op vrijdagmiddag om 2 uur aan en vertrokken om 6 uur. Ik verwacht dat er later gezocht kan worden wanneer de kans groter is dat mensen de plaats binnenkomen met alcohol vermomd als water of proberen drugs binnen te smokkelen nadat ze de bars en clubs in de omgeving hebben verlaten, dus daarom kan ik dergelijke maatregelen begrijpen. voor uw eigen veiligheid.

  Mensen kunnen sterven in sauna's als ze drugs en / of alcohol mengen met hete, stomende sauna's. Faciliteiten waren erg schoon en drankjes (water en blikjes) voor £ 1 waren elk zeer redelijk. Vergeet niet om een ​​munt van £ 1 mee te nemen om in een kluisje te steken .. u haalt dit terug uit het kluisje als u klaar bent om te vertrekken. De toegang van £ 20 lijkt voor sommigen steil, maar Londen is meestal overal duur (een hoofdstad dus niet onverwacht).

  Douches waren heerlijk. Saunabox groot. Porno bioscoopkamer aangenaam. Veel zeer schone, ruime hutten om in te spelen. De lounge was groot met comfortabele leren banken om op te zitten.
  Het personeel was vriendelijk en efficiënt. De plaats lijkt in zeer goede staat te verkeren. "

  19-november-2018
 23. S Shawn
  Kieskeurig gebied

  “Gebied lijkt best gaaf, en ik vond alle gebieden leuk, maar geen actie. Ik heb hier een aantal aantrekkelijke kerels zien gaan, dus als je erg fit en aantrekkelijk bent, heb je meer geluk. Niet zo duur en misschien ging ik gewoon op een down night. Ik zou het opnieuw proberen, maar hoorde dat het in het weekend rond 3 uur 's ochtends druk is en ik ging eerder dan dat. Personeel was vriendelijker dan de beoordelingen zeiden. Ik zie waar ze het over hadden. Ze geven je een beetje een raar gevoel omdat je daar bent, de veiligheid was prettig en voelde je daardoor veilig. "

  23-oktober-2018
 24. C Chris
  Vreselijke plek

  “Vies stinkende slecht verzorgde plek. Het personeel maakt de plaats niet schoon, dus de toiletcabines en de hele plaats zijn extreem vies en stinken. Ik kan niet geloven dat ik 20 pond heb betaald voor toegang tot deze vreselijke plek. Ga daar niet heen. "

  18-oktober-2018
 25. M Markeer
  Een bezoek waard

  “Het doorlezen van de recensies geeft een gemengd beeld. Een persoon zei dat het tijdverspilling is als je ouder bent dan 45. Als persoon van bijna 60, moet ik zeggen dat dit helemaal niet waar is. Ik vertrek zelden ontevreden.

  Ten tweede zijn er negatieve opmerkingen over het personeel, maar persoonlijk ben ik nog nooit ronduit onbeschoftheid tegengekomen. Sommigen zijn misschien vriendelijker dan anderen, maar ze doen gewoon hun werk; trouwens, wie gaat er naar een sauna om met het personeel om te gaan? De locatie zelf is waarschijnlijk de best aangelegde en best uitgeruste sauna in Londen. Zeker, de 2 stoomkamers en 2 sauna's zijn omvangrijk maar slecht gebruikt. Er zijn zelden veel mensen in deze kamers. Het aantal privékamers op zijn locatie is aanzienlijk, en ze zijn ruim, zeker beter dan andere sauna's in het centrum van Londen. Dus de prijs van £ 20 weerspiegelt waarschijnlijk alleen het feit dat de voorziening van faciliteiten beter is dan de meeste. "

  24-Sep-2018
 26. J Jake
  Doelloos afvragen

  “Ging naar deze sauna op zaterdagavond (10-2 uur). Betaalde £ 18 om als student binnen te komen, wat niet bepaald een enorme korting was, aangezien het standaard £ 20 is. Vergeet ook niet £ 1 voor kluisjes mee te nemen.

  Het was er redelijk druk met zo'n 40 man, maar er gebeurde niet veel. De twee sauna's en twee stoomkamers waren altijd helemaal leeg, en iedereen was gewoon in cirkels door het doolhof aan het ronddwalen om iemand te vinden, maar zonder dat veel mensen er iets voor deden. De geur van poppers was misselijkmakend en geen van de bedden was schoon.

  De jacuzzi was vol met mensen die aan het kletsen waren, wat leuk was. En er was veel actie in de donkere kamer - hoewel dit een van de weinige plaatsen was waar iets leek te gebeuren. Ik dacht dat de spiegelkamers redelijk goed waren, maar nogmaals, niemand gebruikte ze echt. Het gebrek aan glijmiddel en condooms in de gebieden was niet geweldig, omdat je meestal helemaal terug moest lopen naar de kluisjes.

  Ik weet niet zeker of het publiek kieskeurig of verlegen is, of dat de opstelling niet klopt, maar het leek me geen bruisende plek. Ook ben ik het volledig eens met alle negatieve opmerkingen over het personeel, aangezien de portiers en de beveiliging gewoon bizar en volkomen onverwelkomend waren. Het is alsof ze lachten om het feit dat je er was.

  Pluspunten: Darkroom, spiegelkamers, redelijk druk
  Minpunten: personeel, netheid, te veel ronddwalen, slechte geuren, duur

  Algemeen: probeer het als het moet, maar ik zou het niet aanraden en ik zal het geen tweede kans geven. "

  19-Aug-2018
 27. T Tom
  Kan niet schelen houdingen.

  “Dit bedrijf klampt zich nauwelijks vast. Het personeelsbestand is nu tot een minimum teruggebracht. Schoonmaken is op zijn best krampachtig, matrasgeur door gebrek aan schoonmaakpersoneel, gebrek aan goede schoonmaakmiddelen die het werk goed doen. Brocken / ineffectieve handdesinfectie zit nog op zijn plaats. Sommige receptiemedewerkers zouden een andere baan moeten hebben, niet de voorkant van het huis. Handdoeken oud, soms grijs gekleurd. Op welke temperatuur worden ze gewassen, vraag ik me af? De watertemperatuur van de douches is nu verbeterd, bedankt. ”

  14-Aug-2018
 28. M Mike
  Als je van beary-jongens houdt, is dit de sauna voor jou ....

  “..... gelukkig, ik hou van beary guys!

  Ik denk dat dit nu de laatste Chariot-sauna in Londen is, sinds Shoreditch en Waterloo zijn uitgekocht en Limehouse nu Sailors is. Het is nog steeds een behoorlijk behoorlijke sauna op de juiste momenten, maar kan op andere momenten een enorme teleurstelling zijn.

  Net als alle andere sauna's / cruisebars / locaties, maakt de klantenkring het evenement. Als het niet druk is of je de mensen daar op dat moment niet leuk vindt, zelfs als het druk is, zal je oordeel over de plaats waarschijnlijk een beetje scheef zijn op basis van of je het naar je zin hebt gehad of niet, maar ik doe deze recensie voornamelijk gebaseerd op de plek zelf. - Ik ben daar geweest op avonden waar ik veel plezier heb gehad, en ik ben daar geweest op avonden waar niet veel is gebeurd. Het zou oneerlijk zijn als ik de plaats tijdens een teleurstellend bezoek zou beoordelen, vooral omdat ik hier enkele van de meest rauwe ervaringen heb gehad.

  Een groot pluspunt van deze plek ten opzichte van elke andere Londense sauna waar ik ben geweest, is het feit dat het (meestal) rolstoelvriendelijk is. Het is ook een van de grootste sauna's in Londen, en het is allemaal op één verdieping.

  Het personeel is meestal vriendelijk, en ja, er is een bewaker die mensen controleert, maar wat is het probleem als je niets te verbergen hebt? Dit is Londen. Veel nachtclubs en pubs doen dit, en als je een probleem hebt met het binnendringen van persoonlijke ruimte door vreemden, waarom ga je dan naar een Gaysauna?

  Je krijgt twee handdoeken (goede handdoeken, geen dunne doek) en een kluisje van behoorlijke omvang. Er is een grote lounge en een verfrissingsbar die meestal goed bemand is. Redelijk fatsoenlijke prijzen gezien de markt voor eigen gebruik!

  Douches zijn oké. Er zijn er een paar, maar water kan een beetje dribbelen.

  2 droge saunaruimtes, de een heter dan de ander. Beide zijn qua warmte draaglijk, en de y zijn vrij groot. Ook 2 stoombaden. Voor zover ik kon zien geen verschil in warmte, maar toch goed om te hebben ... ze lijken gewoon niet veel te wennen.

  Mooie grote jacuzzi, goed verlicht en ruim. Water op een goede temperatuur, maar kan soms een beetje gechloreerd zijn, en het kan een brandpunt worden voor seksuele activiteit, dus als u alleen de jacuzzi wilt gebruiken om te weken, en het is druk, houd er dan rekening mee dat u de vreemde zwervende hand of 3.

  De belangrijkste speelruimte is groot, niet te groezelig en genoeg licht om andere jongens echt te zien. 2 pornofilms, hoewel deze lijken te verdubbelen als slaapruimtes voor overnachters. Veel cabines, en sommige zijn spiegelruimtes. Er is ook een grote donkere kamer, maar er lijkt geen ruimte te zijn voor groepsbijeenkomsten

  Lounge is de beste in Londen, er zijn stoelen die door overnachters als bedden worden gebruikt, maar het is erg non-attitude.

  Enige minpunten .... het is de duurste sauna in Londen. Het is niet zo centraal als somesaunas, maar het is in het hart van Vauxhall, dus binnen het bereik van veel andere bars en clubs.

  Oh, en imho, de jongens die ik hier heb gezien, lijken beter te passen in mijn persoonlijke voorkeuren. Meestal oudere jongens (30+), en op een vrijdag- / zaterdagavond na RVT, zijn de klanten vlezig, beary, mannelijk en bebaarde. Als je de voorkeur geeft aan jongere jongens / binken etc, dan is de studentenavond bij Sweatbox misschien meer jouw ding. "

  10-jul-2018
 29. N Neil
  Geen actie - onbeschoft personeel

  “Zaterdagavond Chariots Vauxhall bezocht. De man bij de receptie was erg onbeleefd. Er waren ongeveer 15 jongens in de sauna, maar geen kans op actie. De meeste jongens lopen rond en rond en zoeken Grindr op hun 'telefoon'. De faciliteiten zijn oud en vies. "

  22-mrt-2018
 30. B Bill
  Geen fijne plek

  “Onbeleefd personeel.
  Lees de recensies eerder en denken kan gewoon niet zijn. "

  18-mrt-2018
  • C Bijl
   Blijf veilig

   "Goede beveiliging, grote beveiligingsman, hij is grappig maar streng om drugs en problemen te stoppen, maar voor onze gemeenschap is het hard werken"

   01-april-2018
 31. G George
  Personeel / portiers moeten respectvol zijn

  “Ik denk dat sauna's in Londen en vooral deze zijn vergeten dat ze een bedrijf runnen en klanten moeten aantrekken. De behandeling van de portiers / beveiligingsmensen is behoorlijk walgelijk en op geen enkele manier acceptabel.

  Ik begrijp volkomen dat ze op een missie zijn en hun best doen om mensen niet met drugs binnen te laten lopen, maar je moet een andere manier vinden om het onder controle te houden. Je begint niet zomaar de bezittingen van mensen in beslag te nemen, zelfs je sigaretten laten ze je niet binnenbrengen. Bekijk andere sauna's in Europa hoe ze zaken doen, kijk bijvoorbeeld naar sauna's in Duitsland ... "

  11-mrt-2018
 32. K Kev
  Geen kans op actie

  “Ik ging er op een zaterdagavond in december van 20 - 00 uur heen en de plaats was leeg. Het personeel is onverschillig, het is relatief schoon, slechts één bioscoop werkte en slechts één glorie-gat in de hele plaats. En als je ouder bent dan 22, vergeet het dan - je hebt absoluut geen kans om daar actie te ondernemen - zelfs als je een complete bink bent en als een paard hangt, geen kans.

  Het was mijn tweede en laatste bezoek, als je fatsoenlijke actie wilt binnen een paar minuten nadat je je uitrusting hebt gehaald, probeer dan de sauna's in Brighton and Hove, ze zijn zoveel beter. "

  14-Jan-2018
  • L Luwte
   Stil

   "Het is druk op vrijdag en zaterdag. Na middernacht ging je naar de vroege mooie grote beveiligingsman op de dagen en het personeel 's nachts, vooral de receptioniste uit het noorden."

   08-feb-2018
 33. R Ryan
  Verschrikkelijke binnenkomst

  'Deze plaats heeft een nieuw beveiligingssysteem nodig. Gefouilleerd door een uitsmijter die ik nog nooit ben tegengekomen bij het betreden van een sauna. Poppers en tabak namen ons af en er werd ons verteld dat ik binnenin ongeopende poppers moest kopen. Het toegangspersoneel was onbeleefd en leek onze vragen niet te willen beantwoorden op basis hiervan, we besloten te vragen om om te draaien en het te proberen, wat jammer is. "

  11-Dec-2017
 34. G Gilles
  Très moyen (un de plus ...)

  “Je pensais que Londres serait une ville chaude et dynamique ... Erreur ... Deuxième étape in mon tour des sauna's londoniens et guère meilleure que le Pleasuredrome. Très peu d'endroits pour les gens comme moi qui cherchent des plans hard et regisseert. Dit is een sauna die vrij en betrouwbaar is, maar ook voor een actie ... Het is een soort van grote, een generieke tournent zonder plus, een donkere kamer, een sol-glissant. Een heel eind voor de capotes en de gel: à l'entrée. Comme il n'y a pas beaucoup d'action dans les cabines, ce n'est d'ailleurs pas un problemème ... “

  30-jul-2017
 35. M Mat
  Ik ontmoette mijn zoon Sav

  “Ik liep zoals gewoonlijk de sauna binnen, legde mijn zachte handdoek in het kastje en trok langzaam mijn leren broek uit. Pas toen zag ik uit mijn ooghoek een lange, donkere en knappe Griekse man die me verlangend aanstaarde. Ik voelde de seksuele spanning tussen ons toenemen en we begonnen eindelijk te praten. Hij vertelde me dat hij verse garms had en dat zijn crêpespel goed was. Ik hou van een man die mooie kleren heeft. Hij zei ook dat hij een inloopkast en 8 Barbour Jackets heeft in zijn Penthouse boven Dixies Chicken. Hij zei dat hij een fervent Millwall-fan was en regelmatig op stap ging met zijn jongens Stretch en Spanish Joe. Toen hij me in de ogen staarde en die magische woorden "Make Dat Ting Hard Fam" zei, smolt ik en vonden we een hokje. Bijna 18 maanden later en na verschillende succesvolle dates naar Gaybars en stenen rozen, willen we nu trouwen. Sav houdt nog steeds van zijn sociale leven, maar hopelijk kunnen we op een dag een kind adopteren en samen een echt gezin stichten. "

  19-Jun-2017
 36. J John
  Subman vraagt.

  “Ik ben ongeveer 5 keer geweest en geniet van elk bezoek. Ik wil nu echter een beetje avontuurlijker worden. Is het maken van foto's op onze telefoons toegestaan? En ik zou mezelf ook graag in een van de kleinere kamers willen laten zien door middel van een klein bordje met de tekst "sub vereist meester voor discipline". Ik vroeg me gewoon af hoe dit soort gedrag daarbinnen zou worden bekeken. Ik zal het niet ontkennen, ik ben een erg kinky sub en zou graag een potentiële Master thid way willen ontmoeten. Dank je"

  20-april-2017
 37. R Rashid
  Leuke plaats

  'Ik ben daar gekomen. Er is een leuke plek voor Gay's. Ik vind het leuk."

  08-Aug-2016
 38. F Felipe
  ze zouden een standaard voor klanten moeten bepalen

  “Geweldige faciliteiten, geweldige nieuwe jacuzzi, netheid is perfect. Maar teveel oude, onaantrekkelijke mannen. Ik herinner me dat ik eerder ging en sexyere (jongere) jongens vond. Ze moeten de lat voor de cliënteel hoger leggen op het gebied van persoonlijke uitstraling. "

  09-jul-2016
 39. e elliott
  Beveiligingsproblemen

  “Ik hou er niet van om elke keer dat ik hier een keer kom, gecontroleerd te worden door de beveiligingsmedewerkers en de ene keer is het erg onaangenaam en de beveiligingsman doet zijn werk niet goed. Hij laat nog steeds drugs door en ik vind de beveiligingsman erg onbeleefd omdat alles in orde is. Plus te duur £ 19 is te veel, het moet £ 10 entery zijn, plus het heeft een goed voedselmenu nodig. "

  02-jul-2016
 40. N Niels
  Onvriendelijk, poppers niet toegestaan

  “Ik heb zaterdagavond geprobeerd deze sauna te bezoeken. De caissière was onvriendelijk en zei dat ik op inspectie moest wachten. Ik had geen bagage. Na een tijdje verscheen er een man die zei me overal aan te raken, als een politieagent.
  Ik was een bezoeker uit Zwitserland en had natuurlijk geen drugs, alleen een flesje aroma / poppers. Mij ​​is verteld dat zelfs dit verboden is. Dus besloot ik mijn geld hier niet uit te geven en ging ik naar de kleedkamer, waar ik het naar mijn zin had. "

  11-april-2016
 41. S Sam
  sammi

  'Ja, ik ga er niet meer heen. Deze sauna is niet zo goed als de Amsterdam, Parijs of Brussel. Het is nu te duur in vergelijking met de andere Europese sauna, jammer, want het was een leuke sauna "

  24-mrt-2016
 42. B Bruno
  Op weg naar binnen gezocht

  “Ik ging er op zondagmiddag met mijn vriendje heen, eigenlijk om te ontspannen na een wild weekend. Eerst probeerden we Shoreditch, omdat we wisten dat het binnenkort zou sluiten, we randden (geen antwoord, controleerde hun website, geen info, dus waagden zich daar en GESLOTEN, ok we gingen naar Vauxhall, we werden doorzocht, de inhoud van mijn tas werd onderzocht en mijn Cigarretes in beslag genomen! Zelfs een waterfles die ik van huis had meegenomen, ze dwongen me hem weg te gooien, toen ik de gorilla bij de ingang vroeg waarom, zei hij: "we weten niet wat er in zit, ik zei:" gewoon water, ruiken "moest naar de straat en het weggooien. Ik wilde niet nog een discussie aangaan over mijn sigaretten, dus ik liet het zijn.

  We betaalden elk 19 pond, de plaats was gewoon walgelijk, ik ben in sauna's in Zuid-Amerika geweest en ze zijn 100 keer beter. Smerig, GEEN van de douches werkte naar behoren, we durfden het Turkse bad niet in en we bleven in de sauna en de Jacuzzy (ik bad net dat ze genoeg chloor deden) Na een tijdje wilden we wat intimiteit hebben in een van de hutten, geen van hen met een werkend slot, om nog maar te zwijgen van de staat van de matrassen, dus besloten we om ons intimiteitsmoment voor thuis te laten.


  Samengevat, smerige plek, onbeschoft personeel, kapotte faciliteiten. Jammer dat dit in sommige Gaygidsen wordt vermeld als "De beste sauna in Londen", dit kan alleen worden betaald, niemand met een minimum aan hygiëne kan zoiets zeggen. "

  29-feb-2016
  • T Travel Gay Europa

   “Het is vermeldenswaard dat het management van sommige Gaysauna's in Londen maatregelen heeft moeten nemen om het probleem op te lossen van een paar klanten die drugs probeerden binnen te smokkelen, vooral in de weekenden nadat de" after-hours "clubs zijn gesloten.

   Het gebruik van elk type medicijn in een sauna is ongelooflijk gevaarlijk, maar GHB is waarschijnlijk een van de gevaarlijkste. Deze heldere vloeistof kan worden weggewerkt in waterflessen. GHB kan je echt knock-out slaan, bewusteloosheid, coma en de dood veroorzaken. Het is gekoppeld aan aanranding, waarbij iemand zijn drankje verrijkt.

   We suggereren op geen enkele manier dat u betrokken zou zijn bij dergelijke activiteiten, maar benadrukken de redenen voor het zoeken en weigeren om u toe te staan ​​water enz. Aan te voeren. "

   29-feb-2016
   • A Alec
    Ja maar. . .

    "Ik neem Travel Gay Het punt van Europa over drugs, maar de veiligheid aan de deur van veel Londense Gaysauna's ZIJN vaak willekeurig en onbeschoft, zodat het een beetje een rol van dobbelstenen is om binnen te komen (ik spreek als iemand die geen drugs gebruikt - inclusief poppers). En Londense Gaysauna's ZIJN belachelijk slecht voor de (hoge) prijzen die ze rekenen. Geen sauna in Londen houdt een kaarsje aan de sauna's van Frankrijk, Nederland, Zwitserland of die in welke Duitse of Spaanse stad dan ook. Afgezien van de over het algemeen slechte kwaliteit van de faciliteiten (douches die vaak helemaal niet werken, geen enkele met de mogelijkheid om de watertemperatuur in hemelsnaam te veranderen! - waar zou je dat vinden in welke sauna dan ook op het vasteland?) Engelse seksclubs en sauna's hebben ook weinig verbeeldingskracht als het gaat om het ontwerpen van hun faciliteiten om een ​​erotische sfeer te stimuleren. Sommige goed verlichte gangen met kajuitdeuren een 'doolhof' noemen, is een nogal flauwe grap '. Maar echt de Gaysauna's in Londen zijn slechts een weerspiegeling van een deel van een groter probleem in de Engelse cultuur, waar het zakelijke ethos klanten probeert te verstijven (geen woordspeling bedoeld) voor de hoogst mogelijke prijs voor het kleinst mogelijke rendement waarmee ze weg kunnen komen. Het is gewoon zo stom, puriteins en kortzichtig. Penny wise, pond dwaas iemand? Ik woon al 23 jaar in het VK, dus ik kan je verzekeren dat de gebruikelijke verwijzingen naar 'Groot-Brittannië afzetten' een stevige basis in de waarheid hebben. Wat je ziet is wat je krijgt, en wat je krijgt is heel weinig. "

    01-feb-2017
    • M Micheal
     Londense gay sauna's - Slechte prijs-kwaliteitverhouding

     “Ik ben het ermee eens dat alle Londense sauna's je weinig waar voor je geld geven. Ga naar een willekeurige Europese sauna in een willekeurige stad en je wordt vriendelijk welkom geheten, de faciliteiten zijn brandschoon, de alcohol wordt redelijk geprijsd, sommige hebben rookfaciliteiten.

     Ik ben een Londenaar en ga al meer dan 22 jaar naar sauna's. Vroeger waren sauna's gezellige gastvrije ruimtes om vrienden te ontmoeten, het gaat niet alleen om seks in smerige hutten. Nu lijkt het erop dat sauna-eigenaren gewoon geïnteresseerd zijn in geld verdienen met de minste investering.

     Mijn advies aan elke buitenlandse bezoeker, spaar je geld voor sauna's in Spanje, Duitsland, Amsterdam, Frankrijk en vermijd Londense sauna's. Ik ben gestopt met reizen buiten Londen voor fatsoenlijke sauna's en een vriendelijke houding van het personeel "

     15-oktober-2017
  • b bob
   opgroeien

   “Uitsmijters zijn er met een reden om mensen veilig te houden, gaan naar een bar of sauna en je water wordt van je afgenomen.

   Heb je de moeite genomen om aan een manager te melden dat de hutten schoongemaakt moesten worden? "

   02-mrt-2016
   • P Pedro
    Houding

    'Alleen al de onbeschofte reactie op uw geldige kritiek is genoeg om me hier niet heen te laten gaan. Niet alleen te duur / geprijsd (ja, zoals alles hier), maar ook met een akelige houding. "

    06-jul-2017
 43. t tim
  vertel me alsjeblieft je openingstijden voor Kerstmis / Nieuwjaar

  “Fatsoenlijk personeel, goede openingstijden in het weekend, veel goed talent op zaterdagavond / zondagochtend. Persoonlijk denk ik dat deze obsessie met reinheid een echte passiemoordenaar is en ik zou graag het medische bewijs daarvan willen weten. "

  25-november-2015
 44. J Jeff
  Het geld niet waard

  “Was vroeger een leuke plek om de lokale bevolking te ontmoeten en veel plezier te hebben. Ik ging op zondagmiddag. Na een invasieve zoektocht aan de deur, raakte ik de kleedkamer die hetzelfde was als ik me herinner. De faciliteit was vies en rook vies. Het was niet druk wat me verbaasde, want zondagmiddag is het altijd druk geweest. Meestal mannen uit Brazilië en andere landen. Er zijn maar weinig locals. Nogal teleurstellend. "

  13-oktober-2015
 45. S Sam
  Leeg en duur

  “Het is erg duur en het is leeg. Het is ook een onhygiënische plek. Ik vond het niet leuk en ik raad jongens niet aan. "

  22-mei-2015
 46. S Sam
  Afschuwelijke plek

  “Ik kreeg een jeukende huid nadat ik daarheen was gegaan, onhygiënische hutten en onbeschoft personeel. Het is ook erg duur, het is 19 pond voor toegang, je kunt dat geld uitgeven voor betere dingen in Londen, zoals naar gay pubs gaan in Soho! Als je jezelf respecteert, ga daar dan niet heen! "

  22-mei-2015
 47. T Troy
  Het beste zoals het was

  “Deze plek is veel verbeterd sinds ik er de afgelopen 5 jaar ben geweest. Het kuuroordpersoneel is streng opgetild. De plaats is veel schoner dan voorheen. De faciliteiten werken zoals ze 5 jaar geleden waren. De gasten die op bezoek waren, zagen er allemaal goed uit. Wat kan ik nog meer zeggen, ik was blij en genoot van mijn bezoek. "

  29-Jan-2015
 48. J Jas uit
  Na uren

  “Absoluut het beste als sauna na sluitingstijd voor degenen die op zaterdagavond uitgaan. Echt gemakkelijk te bereiken vanaf Barcode, Fire Beyond enz. Niet goedkoop, maar veel knappe jongens, maar velen zijn helemaal weggegooid van het uitgaan. Ik heb een paar keer opgehaald, maar het duurde bijna 20 minuten om een ​​vrije kamer te vinden. "

  19-april-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.2/ 5. Van 172 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Chariots – Vauxhall (GESLOTEN)

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Londen