Gay Californië

Gay Californië

Californië is een van de rijkste en meest dynamische staten van de VS en de thuisbasis van meerdere Gayscenes van wereldklasse

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Californië

Over Californië

 1. San Francisco: San Francisco heeft een lange geschiedenis van LGBTQ+-activisme en is de thuisbasis van het beroemde Castro District. Het is een van de meest iconische LGBTQ+-steden ter wereld en organiseert evenementen zoals de San Francisco Pride Parade.

 2. West-Hollywood: West Hollywood, bekend als WeHo, is een stad in Los Angeles County. Het heeft een levendige LGBTQ+-scene met talloze bars, clubs en LGBTQ+-evenementen. De stad staat bekend om haar vooruitstrevende beleid.

 3. Los Angeles: Als een van de meest diverse en dichtstbevolkte steden in de Verenigde Staten heeft Los Angeles een bloeiende LGBTQ+-gemeenschap. De LGBTQ+-scene is verspreid over de stad, met een concentratie in gebieden als West Hollywood en Silver Lake.

 4. Palm Springs: Deze woestijnstad is een populaire LGBTQ+-bestemming geworden met LGBTQ+-resorts, evenementen en een gastvrije sfeer.

 5. Lang strand: Long Beach heeft een groeiende LGBTQ+-gemeenschap en organiseert het Long Beach Pride Festival and Parade, een van de grootste LGBTQ+-evenementen in de regio.

 6. Oakland: Oakland staat bekend om zijn inclusiviteit en de LGBTQ+-gemeenschap is een integraal onderdeel van de diverse cultuur van de stad.

 7. Sacrament: De hoofdstad van Californië heeft een bloeiende LGBTQ+-gemeenschap en organiseert evenementen zoals de Sacramento Pride Parade.

 8. San Diego: San Diego biedt prachtige stranden en een gastvrije LGBTQ+-gemeenschap. Hillcrest is het hart van de LGBTQ+-scene in San Diego.

 9. Santa Monica: Santa Monica staat bekend om zijn LGBTQ+-trots en organiseert evenementen zoals het Santa Monica Pride Festival.

 10. Guerneville: Guerneville, een klein stadje in Sonoma County, is een populaire LGBTQ+ vakantiebestemming met LGBTQ+-vriendelijke resorts en activiteiten.

Nieuws en functies

Californië Evenementen

 • White Party Palm Springs

  White Party Palm Springs 2024

  Bekijk Meer

  Vrij 10 mei

 • WeHo Pride 2024

  WeHo Pride 2024

  Bekijk Meer

  Vrij 31 mei

 • img

  San Francisco Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 1

 • img

  Sonoma Pride Festival

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 1

 • img

  Los Angeles Pride 2024

  Bekijk Meer

  vr 7 juni

 • Sacramento Trots

  Sacramento Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 8

 • San Diego Pride

  San Diego Pride 2024

  Bekijk Meer

  Wo, Jul 10