Gay Tokyo

Gay Tokyo

Tokio, de hoofdstad van Japan en de thuisbasis van de grootste Gayscene van het land die toegankelijker is dan ooit tevoren.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Tokyo

Over Tokyo

Tokio, waar oud en nieuw samenkomen, biedt een landschap van serene tempels en torenhoge moderne bouwwerken. Het is een stad van contrasten, een stad waar de iconische Shibuya Crossing en de rustige Meiji-schrijn naast elkaar staan ​​als getuigen van een rijk erfgoed en tegelijkertijd de kloppende hartslag van de moderniteit omarmen.

In het futuristische hart van Tokio ligt Shinjuku Ni-chome, een bruisende wijk met een levendige LGBTQ+-geest. Shinjuku Ni-chome biedt een scala aan Gaybars, clubs en diverse ruimtes en is ook de locatie van de jaarlijkse pride-parade van de stad. Het drukbezochte evenement brengt consequent een levendig spectrum van stemmen samen en viert eenheid en diversiteit.

Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen in Tokio, met een culinaire scene die varieert van verrukkelijke straatsnacks tot feesten met een Michelin-ster. Dankzij deze kracht en diversiteit aan smaken belooft Tokio blijvende herinneringen achter te laten bij degenen die er komen, en een verzameling luxe hotels betekent dat u kunt verkennen terwijl u geniet van het toppunt van comfort.

Gay Tokio - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Tokyo Evenementen

  • img

    Tokyo Rainbow PRIDE 2024

    Bekijk Meer

    za 20 apr

Tokyo Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Tokio van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Tokyo voor uw reisHaal je gids