Gay-kaart van Tokio

Gay-kaart van Tokio

Onze interactieve Gaykaart van Tokio. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
spa

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Service

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Hotel Groove Shinjuku, een ParkRoyal-hotel

Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel ligt in het hart van Shinjuku, Kabukicho, en biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van Tokio, als een van de meest trendy hotels in Shinjuku vlak bij het treinstation. Dit chique hotel combineert comfort en karakter in knusse tot ruime kamers, die elk een uniek uitzicht bieden op de dynamische skyline van de stad. Na een dag de boeiende bezienswaardigheden van Tokio te hebben verkend, kunt u zich terugtrekken in uw artistieke hotelkamer met muren versierd met thematische muurschilderingen die aspecten van de lokale cultuur en geschiedenis weerspiegelen. Geniet van gastronomische gerechten in het restaurant met open keuken of proost op de avond met fantasierijke cocktails in de met kunst verrijkte bar. Als u zin ​​heeft in uw eigen privé-soiree, kunt u terecht op het dakterras met zwier. Er zijn twee grote drinkwijken in Shinjuku op korte afstand van het hotel. Je kunt "Golden Gai" en "Omoide Yokocho" vinden, waar veel interessante kleine bars zijn. Shinjuku heeft ook een beroemde diverse stad, Shinjuku Ni-chome, een LGBTQ+ wijk in Tokio met ongeveer 300 unieke bars. Aan de andere kant heeft Shinjuku een natuurrijke tuin, genaamd Shinjuku Gyoen. De tuin combineert Engelse, Franse en Japanse stijlen en het prachtige landschap is zeker een bezoek waard om de schoonheid van de tuin te ervaren. Er zijn zoveel bezienswaardigheden in Tokio binnen 30 minuten met de trein vanaf Shinjuku, zoals Shibuya met 's werelds drukste kruispunt, Asakusa met zijn traditionele Japanse sfeer en Tokyo Sky Tree met 's werelds hoogste radiotoren.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Tokyo Evenementen