Michael & Matt

Michael & Matt over de wereld rondreizen als Gayseksuele echtgenoten

De wereld rondreizen met Michael & Matt

Michael en Matt ontmoetten elkaar in 2013 via YouTube. Ze beschrijven zichzelf als "twee door reizen geobsedeerde echtgenoten uit Portland, Oregon."

Matt plaatste een coming-outvideo en een jaar later plaatste Michael een reactie. Michael woonde in Nebraska of 'het dode centrum van de VS', zoals hij het noemde. Hij vloog naar Seattle om Matt voor het eerst te ontmoeten.

Na vier jaar in Nebraska verhuisden ze naar Portland. Zoals Matt zegt: "We gingen heel snel van nul naar honderd. Onze eerste indruk van elkaar was ons coming-out-verhaal. We zaten in ongeveer dezelfde situaties. We hadden allebei een religieuze achtergrond toen we opgroeiden. Michael stond op het punt om naar de tandheelkundige school te gaan en Ik stond op het punt me aan te melden voor de medische school."

Michael & Matt

Matt had al een aanwezigheid op YouTube opgebouwd, maar Michael maakte zich zorgen dat hij te zichtbaar zou worden op sociale media voordat hij de professionele wereld betrad. Zullen mensen je niet aannemen als ze iets zien dat ze niet leuk vinden? Sindsdien heeft hij zich gerealiseerd dat sociale media je niet zullen tegenhouden in je professionele leven: "Tenzij je alleen Only Fans doet!"

Coming out

Welk coming-outadvies zouden ze geven aan mensen met een meer conservatieve achtergrond? "Veiligheid is prioriteit nummer één. Dus als het niet veilig is om uit de kast te komen, bescherm jezelf dan. Het is belangrijk om te beseffen dat je buiten je bubbel geaccepteerd kunt worden. Je kunt ook online hoop vinden. Je kunt andere mensen in vergelijkbare omstandigheden vinden, delen verhalen en de kans krijgen om open te zijn."

Bekijk het volledige interview

Hoe vind je succes op sociale media?

Ze hebben online een behoorlijk aantal volgers opgebouwd. Is er een formule? 'Er moet een methode zijn voor de waanzin. Dit hangt samen met de laatste vraag. Hoe vind je een gemeenschap als je het gevoel hebt dat je er niet uit kunt komen?' Voor Matt vond dat plaats op de middelbare school: "Ik was vijftien, YouTube was nieuw en er was niet veel buzz over. Ik was op zoek naar een manier om video's te maken voor Myspace. Ik zag mensen videoblogs maken en ging in de wolken gat. Ik vond mensen zoals ik die het deden en veel van hen zaten ook in de kast. Ik maakte al vroeg diepe connecties. Die bloeiden op. Ik zie mensen zoals Tyler Oakley geweldige dingen doen. We doen al jaren aan YouTube ."

Ze verhuisden ook naar Instagram en Tiktok terwijl de nieuwe platforms opkwamen. "Als je niet regelmatig content plaatst, zul je niet groeien. Ook zijn mensen geïnteresseerd in het zien van een Gaypaar dat hun leven leidt. Dat is een publiek dat we hebben aangeboord. Je zou kunnen gaan voor mode of reizen, enz. Als je eenmaal ' Als je die niche hebt gevonden, moet je er ook plezier in vinden. Als je dat niet doet, is het niet gemakkelijk om mensen mee te krijgen op die reis. Internet is ook een test op authenticiteit. Als je iets post, kunnen mensen er doorheen kijken Is deze persoon authentiek of is dit clickbait?"

Matt vermijdt Clubhouse en Snapchat omdat hij ze niet zo graag gebruikt. Dit is zeker de sleutel als je jezelf wilt lanceren op sociale media: zoek een platform dat je leuk vindt en blijf authentiek. Dans niet rond op Tiktok tenzij je dat echt wilt. Je kunt het pas faken als je het op social media haalt.

"Ik heb het internet altijd gebruikt om mijn hart te luchten, gedachten te verwerken en ideeën van andere mensen af ​​te stoten. Daar haal ik mijn inspiratie vandaan. Ik heb al deze gedachten en ik moet ze naar buiten brengen, anders explodeer ik."

Michael & Matt

Luister als een podcast

Luister naar Apple Podcasts Luister op Google Podcasts Luister op Spotify

Overnachting wandelen in Chiang Mai

Reizen heeft een grote rol gespeeld in het leven van zowel Michael als Matt. Matts reizen hebben hem veel geleerd, niet in de laatste plaats om van Portland, zijn geboortestad, te houden. Voordat hij op reis ging, dacht hij dat het de saaiste plek ter wereld was. Door de wereld te zien, kon hij de echte waarde ervan zien. Hoewel veel Amerikanen geen paspoort hebben, is het aantal veel hoger onder LGBT+ Amerikanen.

Ze hadden hun Gay huwelijksreis in Thailand. "We gingen in juni - het is erg warm in Thailand in juni! Ik vind het heerlijk om uit het vliegtuig te stappen en het gevoel te hebben dat ik in een andere wereld ben." Ze hadden voor de huwelijksreis door Europa en Zuid-Amerika gereisd, maar Thailand was iets anders.

Matt boekte het grootste deel van de reis en Michael ontdekte, enigszins tot zijn schrik, dat een nachtelijke wandeling in Chiang Mai zou plaatsvinden. Het was een kleine rondleiding onder leiding van een local. Juni is het regenseizoen, dus het heeft de hele nacht geregend. Ze stapten in een kleine vrachtwagen en reden een paar uur. Ze hadden vijf minuten op een markt om voorraden te kopen. De wandeling begon in een rijstveld. Ze hadden één paraplu tussen zich en gebruikten een vuilniszak als poncho. Ze moesten uitlogingen bestrijden tijdens een zeven uur durende wandeling. Op de top van een heuvel werden ze begroet met wat een geweldig uitzicht zou zijn geweest, maar er was alleen mist zodat ze niets konden zien.

Hoewel de wandeling een vrij wilde ervaring was, beschouwen ze het bij nader inzien als een succes. Het is een verhaal dat je in ieder geval niet snel zult vergeten. Als je met z'n tweeën reist, moet je compromissen sluiten - zelfs zeven uur durende nachtelijke wandelingen.

Bucketlist-bestemmingen

Misschien wel de meest verrassende bestemming waar ze voor vielen is Schotland. Afgezien van Matts ervaring met voedselvergiftiging tijdens zijn eerste reis (gegrilde zeeduivel!), hebben ze enorm genoten van het noordelijkste deel van Groot-Brittannië. Schotland "was als een pagina die uit een sprookjesboek was gescheurd."

Hun favoriete jaarlijkse bestemming is Puerto Vallarta. Er is een rechtstreekse vlucht vanuit Portland, dus het is gemakkelijk te bereiken. Het heeft ook een enorme Gayscene en het is authentieker Mexicaans dan veel andere toeristische plekken, zoals Cancun. Je kunt boottochten maken, de foodscene verkennen en zelfs een excursie maken in de jungle.

Ze bezochten onlangs New Orleans en hebben enkele aanbevelingen. Bourbon St kan behoorlijk hectisch zijn, maar er is genoeg te zien in Downtown. U kunt ook een fietstocht maken en de geschiedenis van New Orleans ontdekken: de bakermat van voodoo, jazz en Mardi Gras. Als laatste vroegen we waar ze heen willen.

Michaels bucketlist: Australië en Nieuw Zeeland

Plaats om opnieuw te bezoeken: Japan

Matts bucketlist: India

Plaats om opnieuw te bezoeken: Salamanca

Volg Michael en Matt op Instagram of ga naar MichaelAndMatt.com.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Chiang Mai

Bekijk een selectie van tours in Chiang Mai van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Chiang Mai voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel