Milwaukee Pridefest 2024: evenementen, parade en hotels

Milwaukee Pridefest 2024: evenementen, parade en hotels

Milwaukee Pridefest 2024: events, parade and hotels

6 juni 2024 - 8 juni 2024

Locatie

Verschillende locaties, Milwaukee, USA

Milwaukee Pridefest 2024: evenementen, parade en hotels

Doe mee met het extravaganza tijdens het Milwaukee Pridefest 2024 van 6 tot 8 juni en vier trots met veel entertainment!

Milwaukee Pride, gevierd via PrideFest, is het grootste LGBTQ+-evenement in Wisconsin, geworteld in een levendige geschiedenis die teruggaat tot 1987. Het wordt georganiseerd door Milwaukee Pride, Inc., dat zich niet alleen op het festival richt, maar ook het hele jaar door programmeert en onderwijs om de LGBTQ+-gemeenschap te ondersteunen.

PrideFest Milwaukee wordt traditioneel gehouden in het Henry Maier Festival Park, ook wel bekend als de Summerfest Grounds. Het festival duurt meerdere dagen en biedt een breed scala aan activiteiten, van parades en liveoptredens tot gezondheids- en welzijnsprogramma's. Het evenement brengt een divers scala aan artiesten en entertainers samen, met eerdere line-ups met zowel lokale talenten als nationaal erkende artiesten.

Elk jaar benadrukt het festival zijn toewijding aan inclusiviteit en gemeenschapsondersteuning via zijn uitgebreide programmering die muziek, kunst, culturele uitingen en gemeenschapsmiddelen omvat. Het festival staat bekend om zijn gevarieerde en dynamische sfeer, met meerdere podia met een verscheidenheid aan acts die zich richten op een breed publiek.

Bovendien speelt PrideFest Milwaukee een cruciale rol bij het pleiten voor de LGBTQ+-gemeenschap, door een platform te bieden voor zichtbaarheid en betrokkenheid en tegelijkertijd de cultuur en bijdragen van de gemeenschap te vieren. Het is een evenement dat de nadruk legt op veiligheid, vreugde en de bevestiging van LGBTQ+-identiteiten, waardoor het een hoeksteen wordt van het culturele landschap van Milwaukee.

Voor meer details en updates over aankomende evenementen of om deel te nemen, kunt u de officiële Milwaukee Pride- of PrideFest-websites bezoeken op Milwaukee Pride en PrideFest.

TG wit logoBezoek Website
tarief Milwaukee Pridefest 2024: evenementen, parade en hotels

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel