Miss Dee en Mindy slepen Lockdown Bingo

Miss Dee and Mindy Drag Lockdown Bingo

Locatie

Online EventUnited Kingdom

Laat de lockdown je er niet van weerhouden bingo te spelen!

Miss Dee Licious aka Miss Charity Drag UK 2019 en zus / echtgenoot Mindy Pendant zijn terug met een wraak om u te vermaken in het comfort van uw huis! We zullen je tijdens de Britse lockdown kietelen met onze legendarische plagerij (lees gekibbel LOL !!) en leuke bingogames !!

Drag Bingo LIVE in je eigen huis is nu een mogelijkheid met twee van je favoriete koninginnen tegelijk, aangezien we samen opgesloten zitten.

Prijzen zijn inclusief onze op maat gemaakte drag-bingo-mokken, Amazon-vouchers en andere nieuwigheden !!

Miss Dee & Mindy hebben vanwege de uitbraak een reeks bingo-evenementen moeten uitstellen, dus we zijn dankbaar voor uw steun. Dit is voor 1.5-2 uur entertainment en twee bingo-spellen.

Opmerking: £ 4 gaat naar het aangeboden entertainment, 50 cent gaat naar het prijzengeld en 50 cent is reserveringskosten. Hoe meer van jullie meedoen, hoe beter de prijzen worden! ❤️

Hoe werkt het?
We zullen het evenement live streamen op facebook @missdee80. Nummers worden omgeroepen en ook in de chat naast de livevideo geplaatst (voor het geval je stream op een ongelegen moment wegvalt). Winnende oproepen moeten worden gedaan in de bingochat en worden geverifieerd met uw unieke kaartnummer. Zorg ervoor dat je op tijd klaar bent en klaar bent om te vertrekken, en dat je over een betrouwbare internetverbinding beschikt, want we kunnen geen restitutie verlenen als je het evenement niet kunt 'bijwonen'!

Uw bingokaart-e-mails worden verzonden net nadat de kaartverkoop om 6:XNUMX uur is gesloten. Elke ticketaankoop ontvangt twee unieke spelcodelinks, afzonderlijk verzonden. Je kunt met deze links online spelen (op een apart apparaat naast je live videoscherm) OF ze uitprinten en je favoriete dabber gebruiken!

Ticketlink
tarief Miss Dee en Mindy slepen Lockdown Bingo

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.