San Diego Pride 2024

San Diego Pride 2024: parade, data en evenementen

San Diego Pride 2024: parade, dates and events

20 juli 2024 - 21 juli 2024

Locatie

verschillende locaties San Diego, Californië, Verenigde Staten, San Diego, USA

San Diego Pride 2024

San Diego organiseert elk jaar in juli het legendarische jaarlijkse Gay Pride-festival om dit te vieren met de lokale LGBTQ+-gemeenschap. De viering vindt plaats over een aantal dagen en trekt tienduizenden mensen.

San Diego Pride 2024

San Diego Pride Festival, het grootste tweedaagse LGBTQ+-evenement van de stad, vindt plaats van 2 tot 20 juli 21 in Marston Point, Balboa Park. Het festival biedt top LGBTQ+-entertainment, interactieve tentoonstellingen, culturele presentaties en gemeenschapsbronnen. Er zijn Early Bird-tickets beschikbaar, met gratis toegang voor jongeren en kortingen voor senioren. VIP-passen bieden exclusieve voordelen zoals verzorgd eten, premium uitzicht en meer. Het festival bevordert inclusiviteit en feest en verwelkomt iedereen om deel te nemen aan de levendige festiviteiten.

San Diego Pride-geschiedenis

San Diego Pride begon in 1974. Het organiseert jaarlijkse evenementen zoals de Pride Parade en het Festival, en trekt honderdduizenden deelnemers. San Diego Pride houdt zich ook het hele jaar door bezig met onderwijs, belangenbehartiging en hulpverlening om de LGBTQ+-gemeenschap te ondersteunen en te verheffen. Hun missie is om een ​​wereld te creëren die vrij is van vooroordelen en vooroordelen, en gelijke rechten en kansen voor iedereen garandeert.

Boek uw hotel vroeg - bekijk onze lijst met tophotels in San Diego voor Gayreizigers.

TG wit logoBezoek Website
tarief San Diego Pride 2024: parade, data en evenementen

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel