Whistler Pride en Skifestival 2024

Whistler Pride en Skifestival 2024

Whistler Pride and Ski Festival 2024

Locatie

Whistler, Brits-Columbia, CanadaCanada

Whistler Pride en Skifestival 2024

Bereid je voor op Whistler Pride and Ski Festival van 21 tot 28 januari 2024. Het is het 31e jaar en het wordt episch – denk aan skiën, snowboarden, feesten, kunst en heel veel sociale evenementen. Hier is een overzicht van enkele van de coolste evenementen die plaatsvinden:

  • 22-27 januari: dagelijkse ski- en snowboardbegeleiding - Ga naar de hellingen van Whistler Blackcomb met gratis begeleide groepen. Of je nu een newbie of een professional bent, er is voor ieder wat wils.
  • 26 januari: Community Day Parade om 3 uur - De Ski-OUT en Parade zijn een must-see. Skiërs met trotsvlaggen steken prachtig af tegen de sneeuw, en dan is het een kleurrijke mars door het dorp.
  • 21 januari: Whistler Pride welkomstfeest, 4 - 30 uur - De grote aftrap waar iedereen samenkomt, inclusief de ski- en snowboardgidsen. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
  • 22 januari: Drag Bingo, 7 - 11 uur in Cure Lounge & Patio, Nita Lake Lodge - Bingo zoals je nog nooit eerder hebt gezien met SYMONE SAYS. Het is geweldig!
  • 23 januari: Sip 'n Dip, 9 - 30 uur in Scandinave Spa - Chill in de spa met wijn, bier en muziek van DJ FOXY MORON. Geniet van de bubbelbaden en gezellige vuurkorven in een prachtige omgeving.
  • 25 januari: Splash Pool Party, 10 - 2 uur in het Meadow Park Sports Center - Tijd voor een zwembadfeest! DJ Bertossi staat op de draaitafels, en er is een bubbelbad, een stoombad en een splashpark met berenthema.
  • 26 januari: Furrocious!, 10 - 2 uur in het Whistler Conference Center - Leer, sportuitrusting of waar je het ook warm van krijgt. DEKO-ZE draait en er zijn geweldige lichten en beelden.
  • 27 januari: Sneeuwbal: Main Event, 10 - 4 uur in Whistler Conference Center - De grote finale met DJ Eddie Martinez en Karsten Sollors die de beats brengen, plus een show van VENUS of Canada's Drag Race.

Whistler Pride wordt geweldig – mis het niet!

TG wit logoBezoek Website
tarief Whistler Pride en Skifestival 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel