Colorado Springs

Boise Gaybars, clubs en hotels

Boise is de hoofdstad van de staat Idaho en de thuisbasis van de grootste Gayscene. Je vindt er een Gaybar en een Gayclub.

Boise is een populaire stad met een hoge levensstandaard, mogelijk gemaakt door de lagere kosten van levensonderhoud. Het wordt geprezen als de beste stad voor millennials om in de VS te wonen. Het is de moeite waard om een ​​auto te huren in Boise, aangezien het openbaar vervoer beperkt is.

Hotels in Boise


Boise

Boise heeft geprofiteerd van de snel stijgende kosten van levensonderhoud in de grootste steden van Amerika. Het heeft ook een groeiende tech-scene. Er is genoeg te zien en te doen in Downtown Boise, waaronder veel bars en bewoners die zich richten op de groeiende jongere bevolking.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayclubs in Boise

  The Balcony Club
  Locatie Icoon

  150 N 8th Street #226, Boise, USA

  Toon op kaart
  Dit is de belangrijkste gay-locatie in Boise. Het is de plek om in het weekend de hele nacht te dansen. Je vindt het tussen Idaho en Main Street. Gayclub maar kan ook een gemengd publiek aantrekken.
  Voordelen:
  club

  Weekdag: do-vr: 4-2 uur

  Weekend: za-zo: 4:2-XNUMX:XNUMX

  Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

  Gaybars in Boise

   Neurolux
   Locatie Icoon

   111 N 11th St, Boise, USA

   Toon op kaart
   Neurolux is een Gayvriendelijke duikbar in Boise. Het heeft nogal een hipster-vibe. Indiebands spelen de meeste avonden. Het is zeven dagen per week geopend tot 2 uur.
   Voordelen:
   Bar

   Weekdag: ma-vr: 12:2-XNUMX:XNUMX

   Weekend: za-zo: 12:2-XNUMX:XNUMX

   Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

   Is er iets mis?

   Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

   Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel