Therasia

Therasia

Therasia, ook wel bekend als "Therasía" of "Thirasia", is een klein vulkanisch eiland in de Tyrrheense Zee, dat deel uitmaakt van de Middellandse Zee.

Vanwege zijn relatief kleine omvang en natuurlijke schoonheid blijft Therasia een wat minder bekende bestemming in vergelijking met sommige van de andere Eolische eilanden, waardoor het een aantrekkelijke optie kan zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een meer serene en buiten de gebaande paden gelegen ervaring. Het eiland biedt mogelijkheden voor ontspanning, verkenning van de vulkanische landschappen en genieten van de lokale cultuur en keuken.

Therasia

Santa Irini Retreat
Locatie Icoon

Agia Irini Riva, Therassia, Griekenland, 84702, Therasia, Griekenland

0
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 0 stemmen

Santa Irini Retreat is een luxe Gayvriendelijk landgoed in Therassia, Griekenland. De kerk van Agia Irini [de Italiaanse Santa Irene] in Therassia, voltooid in 1867, bevindt zich op het landgoed van de retraite. Het eiland Santorini zou zijn naam te danken hebben aan deze wereldberoemde kerk, die de natuurlijke grens vormt van de tuin van de retraite aan de zuidkant.

 

Bij Santa Irini Retreat ervaar je het absolute Griekse gevoel, op een eiland met slechts 180 inwoners, ver weg en heel anders dan elke typische toeristische attractie, en op slechts een korte eilandhoppen verwijderd van het meer bruisende Santorini, het is een verborgen edelsteen!

 

Santa Irini Retreat garandeert uw privacy en biedt plaats aan in totaal 15 personen. Het is een traditionele woning ontwikkeld in 3 aparte suites (3 grote slaapkamers, elk met een eigen lounge), twee concept grotkamers, vijf badkamers met douches, een traditionele keuken die ook dienst doet als eetkamer, een binnentuin met uitzicht op de caldera en een zwembad.

 

Het is omgeven door een jonge wijngaard. Het is ontworpen in de vorm van de Griekse hoofdletter "Π", om de bewoners te beschermen tegen de meltemia, de droge noordoostelijke winden van de Egeïsche Zee en om hen de hele dag schaduwrijke plekken te bieden. Daarom kunnen bezoekers genieten van het spectaculaire uitzicht op de caldera en de omliggende eilanden Ios, Sikinos en Folegandros, beschermd tegen de wind en de verblindende mediterrane zon.

 

Het zwembad, ook toegankelijk voor mensen met een handicap, biedt een verscheidenheid aan prachtige uitzichten: in het oosten kunnen bezoekers genieten van de spectaculaire caldera en de biomorfe vormen van de dorpen Oia en Fira die aan de rotsen van Santorini hangen. Geniet van ontspanning in het zwembad van de retraite of proef een traditionele Cycladische maaltijd en exclusieve lokale wijnen in de keuken. De moestuin van het landgoed biedt verse lokale ingrediënten voor heerlijke en originele maaltijden bereid in de traditionele houtkachel van het eiland.

 

De retraite kan ook plaatselijk herinneringen creëren, zoals zwemmen en duiken, uitstapjes naar lokale wijnkelders, elektrische fietsen, ezel-/paardrijden, cruises, kooklessen en nog veel meer. Neem rechtstreeks contact op met de retraite om uw verblijf te regelen en voor meer informatie.

Laatst geupdate op: 19-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel