Gaytours in Palm Springs

Gaytours in Palm Springs

Dit is ons overzicht van de beste tours voor Gayreizigers in Palm Springs. Deze stad barst van de cultuur en wordt omringd door dramatische woestijnlandschappen.

Gaytours in Palm Springs

Palm Springs Celebrity Grand Tour
Locatie Icoon

4741 E Palm CanyonDr, Palm Springs, USA

Toon op kaart
4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Doe mee aan een 2.5 uur durende bustour door Palm Springs en ontdek de rijke geschiedenis van beroemdheden. Het stond bekend als 'Hollywood's Playground'. Hier kwamen de grote sterren op zoek naar privacy. Marilyn Monroe, Nat King Cole en Elvis Presley woonden hier allemaal.

Tijdens deze reis leer je ook over de woestijn en het lokale Indiaanse erfgoed. De tour wordt afgesloten met een milkshake op Windmill Market.
Voordelen:
Culturele tour

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

San Andreas Fault Jeep Tour
Locatie Icoon

78375 Varner Rd, 78375 Varner Rd, Palm Springs, USA

4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Terwijl je in Palm Springs bent, kun je net zo goed de omliggende woestijn verkennen. Je bent tenslotte in de woestijn, allemaal.

Je gaat de San Andreas-breuk verkennen. Rijdend in de jeep ontdek je een oase gevoed door een ondergrondse bron, kronkelige rotsbergen en steile ravijnen. U profiteert van de deskundige begeleiding van een natuuronderzoeker. Je leert ook over de Indiaanse Cahuilla-stam en vroege pionierkolonisten.

De tour vertrekt vanuit een aantal bestemmingen, waaronder Rancho Mirage, op 15 minuten afstand van Palm Springs.

Laatst geupdate op: 4-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.