TWO Hotel Barcelona by Axel

4-Sterrenhotel in Calabrië 90-92, Barcelona, ​​Spanje

Waarom Travel Gay houdt van dit hotel?

2019 meest geboekt
2019 meest geboekt

Top 50

8.7

Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3107 stemmen

tarief TWEE Hotel Barcelona door Axel

Zwembad op het dak en een zonneterras. Grote kamers.

Hotelbeschrijving

Axel Hotels is een hotelketen die zich richt op de LGBTIQ+ gemeenschap. Maar eerst en vooral hebben ze een vrije en tolerante samenleving gecreëerd, waarin diversiteit en respect worden gewaardeerd, en waar iedereen in gelijke mate welkom is, zonder afbreuk te doen aan hun genderidentiteit en -expressie. 

TWEE Hotel Barcelona door Axel is een schilderachtig heterovriendelijk hotel dat een prachtige en voortreffelijke ervaring biedt.

Het TWO Hotel Barcelona, ​​gelegen in Gayxample Barcelona met parkeergelegenheid in hetzelfde gebouw, heeft 87 prachtige kamers met het hoogste niveau van service en apparatuur, die een comfortabele en gedistingeerde sfeer weerspiegelen. De hotelkamers zijn speciaal ontworpen, uitgerust en gedecoreerd om een ​​moderne en elegante omgeving met maximaal comfort te creëren.

TWO Hotel Barcelona by Axel heeft een dakterras waar Sky Bar en Wellness Club by Axel zich bevindt met een zwembad, fitnessruimte, sauna en jacuzzi waar u kunt genieten van het uitzicht, cocktails, snacks en de unieke Axel Hotels-sfeer en zijn heterovriendelijke filosofie.

Diensten en faciliteiten

Airconditioning

Conciërge

Wasservice

Wi-fi

TV

Satelliet TV

220V voeding

Minibar

Individueel regelbare airconditioning

Centrale verwarming

Kies uw kamers op TWEE Hotel Barcelona door Axel

Kamers en gasten
1 Studio's 2 Volwassenen
Dit hotel is volgeboekt voor deze data. Wijzig uw data om de beschikbaarheid te controleren of een alternatief hotel te zoeken Barcelona

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.