Gay groepsreis: ontdek Centraal-Europa

Gay Group Trip:

Discover Central Europe

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Bekijk drie van de beste steden van Europa in één reis. Van het majestueuze Boedapest aan de Donau tot de sprookjesachtige charme van Praag en het wilde Gaymekka Berlijn. Alle drie de steden zitten boordevol geschiedenis, cultuur, om nog maar te zwijgen van bars en cafécultuur. U kunt de warmwaterbronnen van Boedapest uitproberen, het prachtige kasteel van Praag verkennen en de decadente charmes van de Duitse hoofdstad proeven. Als je op zoek bent naar een feestje, dan is Berlijn de place to be. Het heeft - verreweg - de Gayscene met het hoogste octaangehalte ter wereld. Elke stad zit boordevol musea en kunstgalerijen, dus je bent verzekerd van een cultuurfixatie. Gedurende tien dagen zullen er veel vakjes worden aangevinkt terwijl je de charmes van Midden-Europa verkent.

Vertrekdata

9 mei 2024 woensdag

1 juni 2024 vrijdag

31 augustus 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: ontdek Centraal-Europa

Uitsplitsing van groepsreizen

boedapest-1440679-1.jpg
Dagen 1, 2 en 3 - Boedapest
Boedapest is een prachtige stad verdeeld in twee helften, Boeda en Pest. De rivier de Donau stroomt tussen hen in. Buda staat vol met charmante historische gebouwen en Pest is meer grootstedelijk. Onze Gaygroepreis in Boedapest begint op de eerste dag om 4 uur. We gaan op weg naar een viergangen dinercruise met muziek en bewonderen het landschap aan de rivier. Je ziet het parlementsgebouw, de Burcht van Boeda en de Kettingbrug.

De volgende dag gaan we een stadswandeling maken. U kunt dan de warmwaterbronnen bezoeken, het kasteel verkennen of de bezienswaardigheden in de oude stad bekijken. Boedapest heeft een bruisend nachtleven, waaronder verschillende Gaybars. Het is ook de thuisbasis van de iconische ruïnebars: in wezen bars in verwoeste gebouwen.
praag-3010407-1.jpg
Dagen 4, 5 en 6: Praag
Op dag vier stappen we over van Boedapest naar Praag. De vlucht duurt een uur. Praag is een stad met veel stijl en charme. Het wordt gedomineerd door een middeleeuws kasteel dat eruitziet als iets uit een sprookje. Praag zit vol geschiedenis en heeft een kosmopolitische sfeer. Overal in de stad zie je mensen socializen onder het genot van bier en koffie. Onze lokale gids neemt ons mee naar enkele van zijn favoriete plekjes.

Het Gay-uitgaansleven is het ontdekken meer dan waard. In Praag gaat je geld behoorlijk ver, dus voel je vrij om van het goede leven te genieten. Je hebt drie dagen om de stad te verkennen.
brandenburger poort-417890-1920-1-1.jpg
Dagen 7, 8, 9 en 10: Berlijn
We nemen de trein van Praag naar Berlijn. Het is een charmante rit van 4.5 uur door het Europese platteland. De Duitse hoofdstad is een bruisende stad met een lange en turbulente geschiedenis. Over de oorlog hoef je het niet te hebben - overal in de stad staan ​​monumenten voor het donkerste hoofdstuk van Duitsland. Je krijgt ook de kans om de overblijfselen te zien van de muur die de stad verdeelde van 1961 tot 1989. Van het nazitijdperk tot decennia van Sovjetbezetting, Berlijn heeft het allemaal gezien. Het is nogal verbazingwekkend als je bedenkt hoe liberaal en progressief Berlijn tegenwoordig is.

Londen mag dan in numerieke termen de meest populaire stad ter wereld zijn, Berlijn is de vreemdste. De Berlijnse Gayscene moet je gezien hebben om het te geloven. Het is behoorlijk wild! Berlijn biedt de perfecte combinatie van cultuur, geschiedenis en uitgaansleven. Bekijk de kunstgalerijen en musea. Als je durft, zou je kunnen proberen om in de Berghain te komen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag