Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur

Gay Group Trip:

12 Day Machu Picchu Inca Adventure

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar de overblijfselen van de Inca-beschaving of de glorieuze bezienswaardigheden van Machu Picchu tijdens deze groepsreis naar Gay-Peru. Neem een ​​trein door de Andes, verken een woestijnoase en bekijk de pinguïns die afkomstig zijn uit de Ballestas-eilanden.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur
Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur
Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur
Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur
Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur

Uitsplitsing van groepsreizen

mujer-peruana-1890424_1920
Dag 1: Lima
Vandaag komt u aan op de grootste luchthaven van Peru, in Lima. Na een ontmoeting in Miraflores, verkennen we de hoogtepunten van Lima, inclusief de rijke geschiedenis, culinaire scene en prachtige kust. Later maak je ook kennis met het lokale nachtleven.
machu-picchu-2782850_1920
Dag 2 en 3: Heilige Vallei
Nadat je de bezienswaardigheden van Lima hebt gezien, vlieg je naar het nabijgelegen Cusco, voordat je je verder waagt in de Heilige Vallei. De komende twee nachten worden doorgebracht in een stad die voorheen bekend stond als het koninklijk landgoed van een Inca-keizer. Ondergedompeld in geschiedenis en natuurlijke schoonheid, krijg je de kans om nog verder in de rijke Inca-geschiedenis te duiken.
peru-2486842_1920
Dag 4: Machu Picchu naar Aguas Calientes
Kijk uit naar een mooie reis naar Aguas Calientes. Vertrekkend vanuit Ollantaytambo reis je per trein door de Andes. Onderweg passeer je de Urubamba-rivier en de hete stromende bronnen bij Aguas Calientes, waar we uiteindelijk zullen stoppen voor de nacht. Tijdens je reis zal er een pitstop zijn bij Machu Picchu zelf, waar een Peruaanse gids klaar staat om je te begroeten. Breng de dag door met genieten van de wonderen van Machu Picchu, voordat u uitrust tussen de ruïnes van het schilderachtige Aguas Calientes.
vinicunca-2702788_1920
Dagen 5, 6 en 7: Cusco
Dag 5 brengt een prachtig uitzicht op de zonsopgang over Machu Picchu met zich mee. Nadat je van het zonnelandschap hebt genoten, wandel je Wayna Picchu op, voordat je weer op de trein springt om terug te keren naar Cusco. Kijk uit naar het ophangen van je hoed in Cusco voor de komende drie nachten, waar je de gelegenheid hebt om de oude vindplaatsen van het gebied te bezoeken. We zullen ook het Gay-nachtlicht helemaal in de Andes verkennen.
fischer-336167_1920
Dagen 8, 9 en 10: Paracas
Vandaag reist u naar de met pelikanen gevulde badplaats Paracas. Na een snelle vlucht van 90 minuten, transfer naar Lima en een rit over de Pan-American Highway bevindt u zich tussen de gouden zandduinen van Paracas. Deze regio staat bekend om zijn palmboomoases, enorme populatie pinguïns en wijnmakerijen.
historisch centrum-3416862_1920
Dagen 11 en 12: Lima
Opnieuw reizen we voor een laatste avond als groep naar Lima. Gevestigd in Miraflores heb je de kans om wat te winkelen en te genieten van een laatste feestelijke maaltijd voordat je afscheid neemt van Peru.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag