Gay groepsreis: Amazon Cruise en Machu Picchu

Gay Group Trip:

Amazon Cruise and Machu Picchu

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga mee op een luxe gay groepsreis en ervaar twee van de ultieme bucketlistbestemmingen, Machu Picchu en de Amazone. Je begint met het verkennen van de levendige stad Lima. Daarna vlieg je naar Iquitos en begin je aan een luxe cruise door het Amazone-regenwoud. Onderweg zie je buitengewone wezens en scènes van grote natuurlijke schoonheid. Aan boord geniet je van heerlijke wijnen en cocktails.

Als we van boord gaan, zullen we een paar dagen doorbrengen met het verkennen van de Heilige Vallei. Het is dan tijd om aan boord van de vista-dome-trein te stappen en naar de verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, te gaan.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Amazon Cruise en Machu Picchu

Uitsplitsing van groepsreizen

Lima
Dag 1: Lima
Je wordt van Jorge Chavez International Airport naar ons hotel in het centrum van Lima gebracht.
Wyndham Costa del Sol Lima
Dag 2: Lima
In de ochtend verkennen we het historische centrum van de stad, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. We bezoeken het klooster van het San Francisco-klooster, het is de belangrijkste religieuze plaats in Lima. Het geeft je een glimp van het koloniale tijdperk. Bij de kathedraal zien we het graf van de stichter van Lima, Francisco Pizarro.

We lunchen in Cafe del Museo, het is gevestigd in een landhuis dat is gebouwd op een pre-veroveringstempel. Je vindt deze lagen van de geschiedenis meestal in Latijns-Amerika. We zullen dan genieten van een pa0ramische rit terug naar het hotel.
Lima
Dag 3: Lima en Iquitos
Vanmorgen vliegen we naar Iquitos en ontmoeten we de bemanning van ons schip. Bij Nauta genieten we van een VIP-groet. Als we aankomen in de privéhaven van Delfin, gaan we aan boord van het schip en zetten we koers. We drinken cocktails aan boord en varen de Amazone in.
Samaria
Dag 4: Samiria-rivier / Yanayucu-rivier
Terwijl we over de Samiria-rivier varen, zien we een overvloed aan dieren in het wild. Verwacht scharlaken ara's, toekans, blauwe en gele ara's, parapluvogels, apen en meer. Onze natuuronderzoekers aan boord zullen hun kennis met ons delen.

Na de lunch varen we langs de kreken en lagunes van Yanayaquillo. Je kunt zelfs kajakken en zwemmen met roze dolfijnen.
pucate
Dag 5: Pucate River / Nauta Caño
Vandaag varen we door het adembenemende landschap van het Pacaya Samiria National Reserve. Na de lunch gaan we naar Nauta Caño Creek en zien we exotische dieren in het wild, waaronder tamarillo-apen en luiaards.
Amazone-riviercruise en Machu Picchu Gay-groepsreis
Dag 6: Fundo Casual / San Francisco
Op weg naar het regenwoud langs het Fundo Casual-pad, lopen we door weelderige vegetatie en zien we de wezens die deel uitmaken van de Amazone. Daarna bezoeken we San Francisco (die niet!) en zien we de kleine gemeenschap die daar woont. Dit is je kans om een ​​lokale Amazone te ontmoeten.
Nauta
Dag 7: Van boord gaan / Nauta
We gaan vanmorgen van boord en gaan terug naar de luchthaven van Iquitos. Onderweg bezoeken we het reddings- en rehabilitatiecentrum van rivierzoogdieren. Dan is het tijd om naar Cusco te vliegen.
Urubamba
Dag 8: Heilige Vallei / Urubamba
Urubamba Vallee in de Andes ligt dicht bij Machu Picchu. In de namiddag rijden we naar de zoutpannen van Maras, een pre-Inca archeologisch wonder. Diner in hotel Tambo del Inka.
Heilige Vallei
Dag 9: Heilige Vallei
Ontspan in het hotel of probeer een aantal optionele activiteiten uit, zoals kajakken of paardrijden. We zullen een stevige lunch hebben en daarna Ollantaytambo bezoeken, dat ouder is dan Machu Picchu.
Heilige Vallei
Dag 10: Heilige Vallei / Machu Picchu
Vanuit Ollantaytambo nemen we de trein naar Agua Calientes. Hier lunchen we en gaan dan naar de Verloren Stad van de Inca's. Een lokale gids neemt ons mee door Machu Picchu en helpt de mysterieuze geschiedenis ervan te ontrafelen. Machu Picchu, een van de grote wonderen van de moderne wereld en een topbestemming op de bucketlist, is een waar wonder.
Cusco
Dag 11: Machu Picchu / Cusco
Vandaag brengen we een tweede bezoek aan Machu Picchu. Als alternatief kunt u Huaynapicchu beklimmen. Anders kun je Machu Picchu in je eigen tempo verkennen. We overnachten in een luxe hotel in Cusco. Diner op eigen gelegenheid en avond ter vrije besteding.
Machu Picchu
Dag 12: Cusco
Op onze laatste volledige dag maken we een rondleiding door Cusco. Beginnend op het centrale plein, bezoeken we de kathedraal en zien we een indrukwekkende verzameling goud uit het koloniale tijdperk. De conquistadores kwamen op zoek naar goud en goud dat ze vonden.

We bezoeken het Koricancha-klooster dat natuurlijk is gebouwd op Koricancha (plaats van goud). Het was vroeger een Inca-tempel gewijd aan zonaanbidding. 's Avonds hebben we een pisco proeverij en een afscheidsdiner.
Machu Picchu
Dag 13: Vertrek
Op onze laatste dag bezoeken we het fort Sacsayhuaman, een imposant Inca-gebouw uit de 15e eeuw. We bezoeken het Pre-Colombiaanse Kunstmuseum en leren over de lappendeken van culturen die Peru hebben gemaakt.

Na de lunch wordt u naar de luchthaven van Cusco gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag