Gay groepsreis: Egypte en de Vallei der Koningen

Gay Group Trip:

Egypt And The Valley Of The Kings

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Tijdens deze gay groepsreis zie je de hoogtepunten van het oude Egypte, zoals de Vallei der Koningen, Luxor en geniet je van een luxe cruise over de Nijl. De piramides van Egypte waren de grootste gebouwen op aarde totdat de kathedraal van Lincoln in 1311 na Christus werd gebouwd. We zijn dichter in de tijd bij de dagen van Cleopatra dan zij was bij de farao's die ze bouwden.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Egypte en de Vallei der Koningen

Uitsplitsing van groepsreizen

Egypte-2133951_1920
Dagen 1, 2 en 3 - Caïro
Onze begint bij de piramides van Gizeh. Je wordt van het vliegveld naar onze accommodatie gebracht met uitzicht op de piramides.

We ontmoeten elkaar op dag 4 om 1 uur en maken kennis met elkaar.

Je ontmoet je gids en reisleider voor een debriefing over de komende avonturen. We gaan op dag 2 een rondleiding door de piramides maken, zien de Sfinx en verkennen een oud graf. We gaan ook naar het Egyptisch Museum - een van 's werelds mooiste musea.

Op de derde dag kun je kiezen uit een aantal activiteiten:

 • Een reis naar Memphis (0t de Elvis-plek!)

 • Een traditionele souk

 • De piramides van Djoser

 • Chillen en drinken in de zon

Alexandrië
Dag 4: Alexandrië
De beroemde bibliotheek van Alexandria beschikt over meer dan 8 miljoen boeken, waardoor het een van 's werelds grootste opslagplaatsen van kennis is. Alexandrië is een havenstad met een lange geschiedenis die een groot deel van de Egyptische en Helleense geschiedenis omvat. We gaan een dag de stad verkennen.
Aswan
Dag 5: Aswan
Aswan is een stad aan de oevers van de Nijl. We maken een boottocht naar de Tempel van Isis, de thuisbasis van enkele van de mooiste gravures in Egypte. Ook bezoeken we een Nubisch dorp.
Nijl
Dagen 6, 7 en 8: Nijlcruise
Zeilen over de Nijl is een geweldige manier om Egypte te ontdekken. Dat doe je in stijl. Lounge op het dek of aan de bar en zie het dagelijkse leven op de Nijl voorbij drijven.

Onze werkzaamheden omvatten:

 • Rijden op een traditionele felucca-boot en verkenning van de zandduinen aan de oostkant van de Nijl.

 • Een reis naar de oude Kom Ombo-tempel uit 181 voor Christus. Een charmante ruïne aan de rand van de rivier die licht werpt op de Grieks-Romeinse tijd van Egypte.

 • Een reis naar de best bewaarde tempel in Egypte die teruggaat tot 237-57 v.Chr. De enige manier om bij de Edfu-tempel te komen, is met een paardenkoets.


De Nijlcruise omvat de hoogtepuntexcursie van de reis: de Vallei der Koningen en Luxor. Hier zie je ondergrondse graven en hiërogliefen. We zien ook de tempel van koningin Hatsjepsoet en de enorme beelden van de kolossen van Mem0n.
Cairo
Dagen 9 en 10: Luxor / Caïro
Karnak-tempelcomplex dat ongeveer 4000 jaar geleden werd gebouwd. Het duurde ongeveer 2000 jaar om te voltooien. Dit wordt onze laatste stop op onze LGBT-tour door Egypte. Het is slechts een korte vlucht terug naar Caïro, waar u kunt ontspannen met een drankje. Op dag 10 wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag