Gay Group Trip:
Food And Wine In Puglia
Over deze reis
Deze reis combineert sightseeing in de omgeving met kooklessen met de Bear Naked Chef, uitstapjes naar lokale markten en heerlijke driegangenmaaltijden in de avond. Bereid je voor om je smaakpapillen te laten verbazen tijdens deze geweldige gay groepsreis in Italië. Je verblijft de hele reis in een prachtige accommodatie en het is een geweldige manier om gelijkgestemden te ontmoeten.
Uitsplitsing van groepsreizen
Dag 1: Puglia
Vandaag wordt u opgehaald van het vliegveld (Bari of Brindisi) en wordt u overgebracht naar hotel Masseria, een prachtige historische boerderij die is omgebouwd tot hotel. Geniet van de wifi, een zwembad en een terras. 's Avonds geniet je van een heerlijk driegangendiner bereid door de Bear Naked Chef. Wijn is inbegrepen!
Maaltijden inbegrepen: Diner (drie gangen inclusief wijn).
Dag 2: Locorotondo
Na het ontbijt is het tijd voor je eerste kookles met een lokale kok. Je leert lokale gerechten te bereiden met lokale producten en professionele technieken. Omdat niets zo lekker ooit verloren zou moeten gaan, geniet je tijdens de lunch van je meesterwerken. In de namiddag ga je naar Locorotondo, een prachtige stad met uitzicht op de Itrian-vallei. Je dineert in een restaurant waar het eten op traditionele wijze wordt bereid. Wijn is inbegrepen.
Maaltijden inbegrepen: ontbijt, lunch en diner (drie gangen inclusief wijn).
Dag 3: Alberobello naar Ostuni
Na het ontbijt vertrek je vandaag naar Alberobello, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verken de straten met kalkstenen muren en de geschiedenis die erin ligt.
Je gaat dan naar Poligna0, dat bekend staat om zijn prachtige turquoise wateren en pittoreske kustlijn. Geniet hier van een lunch met als thema de Adriatische kust van Puglia. Denk aan heerlijke vers gevangen vis en lokaal geproduceerde producten. 'S Avonds ga je naar Ostuni voor het diner.
Het is een fijne eetervaring vanavond, want je gaat naar een restaurant met een Michelin-ster waar de gerechten de traditionele Apulische keuken met een twist bevatten.
Maaltijden inbegrepen: ontbijt en lunch (drie gangen inclusief wijn).
Dag 4: Voedselmarkt
Na het ontbijt ga je naar de versmarkten in Martina Franca. Je wordt rondgeleid over de markten en zodra je de geselecteerde ingrediënten hebt, ga je terug naar het hotel waar je rechtstreeks naar de keuken gaat om een geweldige maaltijd te bereiden. Je leert hoe je vanaf het begin verse pasta maakt.
Maaltijden: ontbijt, lichte lunch en diner (wijn inbegrepen).
Dag 5: Solento naar Lecce
Vandaag bezoekt u een lokale wijnmakerij waar u wijnen proeft die in Puglia zijn geproduceerd. Je wordt meegenomen op een tour door de lokale wijngaarden en daarna wordt je naar Lecce gebracht voor de lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch verken je Lecce en bewonder je de lokale architectuur. Er zijn tal van trendy boetiekcafés en winkels om te verkennen. Het diner is in een pizzeria.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner.
Dag 6: Olijfolieproeverij en afscheidsfeest
Na een heerlijk ontbijt ga je naar een 'Frantoio', een traditionele boerderij die olijfolie produceert. Je wordt opgeleid over de geschiedenis van olijfolie en krijgt de kans om verschillende soorten te proeven.
Je gaat terug naar Masseria waar je als groep je laatste maaltijd bereidt. Je kookt niet alleen voor jezelf, maar ook voor een deel van de lokale bevolking.
Na het diner wordt er een feest georganiseerd in het hotel met de lokale bevolking.
Maaltijden: ontbijt, lichte lunch en diner (vier gangen inclusief wijn).
Dag 7: Vertrek
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570Wat nu?
Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.