Gay groepsreis: naakt zeilen Mykonos, Poros, Athene

Gay Group Trip:

Nude Sailing Mykonos, Poros, Athens

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Vaar langs de adembenemende eilanden van de Cycladen op deze gay naakt zeiltocht naar Griekenland. Stap aan boord van een luxe zeiljacht met andere Gayseksuele naaktreizigers en een Gayseksuele bemanning. Je wordt vervoerd van Myko0s naar Athene, genietend van al het adembenemende landschap tussendoor tijdens deze gay groepsreis.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: naakt zeilen Mykonos, Poros, Athene
Gay groepsreis: naakt zeilen Mykonos, Poros, Athene
Gay groepsreis: naakt zeilen Mykonos, Poros, Athene
Gay groepsreis: naakt zeilen Mykonos, Poros, Athene

Uitsplitsing van groepsreizen

mykonos-17156_1920
Dag 1: Mykonos
Je Gay-naaktzeiltocht begint in Mykonos. Ga vanaf 5 uur aan boord van het schip en geniet van een welkomstdrankje met je mede-Gaypassagiers en bemanning. Later gaan we naar Mykonos voor het diner en een verkenning van het Gay-uitgaansleven.
kinion-664079_1920
Dag 2: Syros
Syros is een must-see locatie als het gaat om het observeren van authentiek Griekenland. Neem hier de cultuur, architectuur en geschiedenis in u op terwijl u zich door het pittoreske stadje waagt via oude trappen.
griekenland-2753476_1920
Dag 3: Kithnos
Na een stevig ontbijt reizen we verder naar het eiland Kithnos. Aan de westkant van het eiland ligt een prachtige baai, ideaal om te zwemmen. Aan de oostkant van het eiland liggen oude Griekse bronnen. Later kunnen we het eiland beklimmen naar de plaats waar de stad Chora ligt.
eiland-789550_1920
Dag 4: Poros
Vandaag word je welkom geheten op het pittoreske eiland Poros met een borrel en een groepsdiner.
kerk-572628_1920
Dag 5: Perdika
De bestemming van vandaag is Perdika, een klein dorpje op het eiland Aegina. Hier kunt u de beroemde tempel van Aphaea bezoeken.
el-jem-3197415_1280
Dag 6: Epidavros
Onze laatste aanloophaven is Epidavros, een kleine haven op de Peloponnesos. Hier ligt een wereldberoemd amfitheater, dat u kunt bezoeken.
athene-142761_1920
Dag 7: Athene
Uiteindelijk komen we aan in het beroemde Athene. Vanavond dineren we in de historische wijk Plaka. Na het diner kunnen we het lokale gay-uitgaansleven verkennen als je dat wilt.
athene-2911212_1920
Dag 8: Vertrek
Geniet deze ochtend van een vers ontbijt voordat u aan uw reis naar huis begint. Zeg vaarwel tegen je Gaycrew en medereizigers, maar ook tegen het mooie Griekenland.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag