Gay groepsreis: riviercruise in Praag en Donau

Gay Group Trip:

Prague And Danube River Cruise

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Je Gay-avontuur begint met een begeleide sightseeing in Praag. Het historische centrum van Praag blijft een prachtige mix van geplaveide paden, sprookjesachtige kastelen en gotische kathedralen.

Vanuit Praag ga je aan boord van de Amadeus Queen, waar een veertigkoppige bemanning voor al je wensen zal zorgen. Je vaart dan de Donau af en neemt een aantal van de mooiste locaties in Oost-Europa in je op. 

Vertrekdata

27 augustus 2024 maandag

3 september 2025 dinsdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: riviercruise in Praag en Donau
Gay groepsreis: riviercruise in Praag en Donau
Gay groepsreis: riviercruise in Praag en Donau
Gay groepsreis: riviercruise in Praag en Donau

Uitsplitsing van groepsreizen

Tsjechië, Praag
Dag 1: Praag
U wordt op de luchthaven welkom geheten door een van onze vertegenwoordigers en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag bent u vrij om Praag in uw eigen tijd te verkennen. Praag is een van de meest romantische steden die je zult bezoeken en lijkt vaak iets uit een film. 

U kunt de iconische Národní Galerie v Praze bezoeken, en trendy Gayvriendelijke cafés zoals Celebrity Cafe. 

Praag heeft ook een geweldig nachtleven en erg goedkoop bier, maar raak niet te dronken want we hebben een drukke dag voor de boeg. 
Praag
Dag 2: Sightseeing in Praag
Op de tweede dag hebben we een sightseeingtour georganiseerd door het historische Praag, inclusief de Church of Ten, de spectaculaire astronomische klok en de Karelsbrug. Je hebt ook de mogelijkheid om over het Wenceslasplein te dwalen en het beroemde middeleeuwse kasteel in het stadscentrum te zien. 
Praag
Dag 3: Praag naar Passau, Duitsland
Op de derde dag geniet je van een ontbijt in je hotel voordat je door het landelijke landschap naar Passau wordt gereden. Aangekomen op het punt waar de twee rivieren Inn en IIz de Donau ontmoeten, gaat u aan boord van het schip voor een galadiner. 
Linz
Dag 4: Passau naar Linz, Oostenrijk.
Op de vierde dag vaart het schip over de Donau door schilderachtige valleien en langs charmante stadjes aan de rivier. Nadat u van uw ontbijt heeft genoten, kunt u een dagtour maken naar Salzburg en de meest populaire "Sound of Music" bezienswaardigheden, waaronder de Wedding Church, Mirabell Gardens, de Great Salzburg Festival Hall en nog veel meer. 

Voor degenen die liever aan boord blijven, vaart u verder naar beneden van Passau naar Linz. Hier kun je een wandeling maken door de historische straten van de op twee na grootste stad van Oostenrijk.
Abdij van Melk
Dag 5: Melk
Op de vijfde dag gaat de cruise verder door de smalle Strudengau en bereikt de Wachau-vallei, waar Melk zich bevindt.

Na het ontbijt heeft u de gelegenheid Melk te verkennen, de thuisbasis van een prachtige benedictijnenabdij en een van Europa's grootste barokke kloosters. Je wordt terug verwacht op het schip voor de lunch en een cruise verder door de romantische Wachau-vallei. 'S Avonds komt het schip aan in Wenen, de ‘Muziekstad’ en de prachtige hoofdstad van Oostenrijk.  
Wenen
Dag 6: Wenen
Op de zesde dag kun je de Oostenrijkse hoofdstad vrij verkennen of deelnemen aan de begeleide stadstour, die het wereldberoemde Weense operahuis, de Ringstrasse, de Stephansdom en meer omvat. 

Misschien wilt u ook de beroemde cafécultuur van Wenen verkennen en een stukje Sachertorte eten.
Wenen
Dag 7: Wenen
Vandaag beleef je de stad Wenen nog meer! Onze vertegenwoordigers zijn ter plaatse beschikbaar om u de beste aanbevelingen te geven, zoals een ritje in het 19e-eeuwse Riesenrad met uitzicht op heel Wenen, of de oudste dierentuin ter wereld, Tiergarten. 'S Avonds kunt u in de Kursalon een concert van Strauss en Mozart meemaken. 
Bratislava
Dag 8: Bratislava, Boedapest
Op de achtste dag komt het schip aan in Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, en een van de beroemdste steden aan de Donau. Je zult dan genieten van een rondleiding door de stad, inclusief het aartsbisschoppelijk paleis, het nationale theater en het 13e-eeuwse kasteel van Bratislava met een onberispelijk uitzicht dat zich uitstrekt tot aan de grens met Oostenrijk.

Andere bezienswaardigheden zijn de stadspoorten, de barokke paleizen van de Oblemen en de elegante residenties die bewaard zijn gebleven uit de tijd van de Donau-monarchie. De tour omvat ook een wandeling door het voetgangersgebied, langs de St. Martin's Cathedral, het stadhuis en de Michael's Gate. Je gaat dan terug naar het schip en komt later die avond aan in Boedapest. 
Boedapest
Dag 9: Boedapest, Hongarije
Een sightseeingtour begint bij het historische Buda-kasteel, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zustersteden Buda en Pest. Je tour bevat ook het Vissersbastion, het Koninklijk Paleis, de Sint-Stefanusbasiliek en het Heldenplein en nog veel meer. Na het diner vaart het schip langs de rivieroever van de stad voor een uitzonderlijke avondervaring.  
Dag 10: Vertrek
De tiende dag is de laatste dag van uw reis. U wordt bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gereden, klaar om uw vlucht terug naar huis te nemen. Mocht u echter een of twee dagen extra in Boedapest willen blijven, dan verlengen wij uw verblijf graag. 
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag