Gay groepsreis: riviercruise op de Provence en Bourgondië

Gay Group Trip:

Provence And Burgundy River Cruise

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze luxe gay-riviercruise begint in Parijs en neemt je mee op een ontdekkingsavontuur door heel Frankrijk. Onderweg waag je je door de Lichtstad, de historische wijk Le Marais en zelfs de ondergrondse catacomben. Daarna stapt u over naar Lyon en gaat u aan boord van de Amadeus Provence. Terwijl we over de rivier varen, stoppen we bij de kunststad Arles, het natuurpark Camargue en de wijngaarden van Bourgondië, terwijl we genieten van de beste Franse gerechten en wijn.

Vertrekdata

4 juni 2024 maandag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: riviercruise op de Provence en Bourgondië

Uitsplitsing van groepsreizen

Parijs
Dag 1: Parijs
Een vertegenwoordiger van ons ontmoet u op de luchthaven en begeleidt u naar uw hotel. Daarna trakteren we u op een welkomstdiner met een prachtig uitzicht op de Seine. Daarna begint de dinercruise om 18 uur.
Parijs-1836415_960_720
Dag 2: Parijs
Voor de tweede dag kunt u kiezen voor één van de twee activiteiten van een halve dag. Als u zin ​​heeft in een dag vol decadentie en geschiedenis, kunt u een uitstapje maken naar Versailles om de zetel van de voormalige Franse koningen te zien. Of je kunt de verborgen passages van Parijs verkennen via wijnproeven! Een ondergrondse rondleiding op wijnbasis biedt een kijkje in de fundamenten van het 19e-eeuwse Parijs.
Lyon
Dag 3: Parijs / Lyon
Na het ontbijt vertrekt u naar Amadeus Provence. Tussen de middag stappen we in Lyon op de trein. De dag wordt afgesloten met een diner aan boord.
Tournus
Dag 4: Tournus / Mâcon
Op de vierde dag nemen we je mee naar het middeleeuwse vestingstadje Brancion in het centrum van Bourgondië. Nadat we tussen de historische gebouwen van Brancion hebben gewandeld, gaan we verder naar de wijnproducerende regio's van Mâcon. Hier kunt u het voormalige 'spirituele hart' van Europa betreden, de abdij van Cluny, en alle belangrijke geschiedenissen te weten komen in het wijnmuseum.
Lyon
Dag 5: Lyon
Door velen beschouwd als de gastronomische hoofdstad van de wereld, heeft de derde grootste stad van Frankrijk een scala aan essentiële bezienswaardigheden om te verkennen. Van de Bascilica van 0tre-Dame de Fourvière tot het Museum voor Schone Kunsten, Lyon heeft een overvloed aan bezienswaardigheden die je niet mag missen.
Lyon
Dag 6: Lyon
In de ochtend kunt u op uw eigen gemak de stad bekijken. Vervolgens gaat het verder naar Avig0n, waar u aankomt via een rustgevende cruise over de rivier de Rhône.
Avignon
Dag 7: Avig0n
De decadentie gaat verder in Avig0n, waar je een van de grote meesterwerken uit de oudheid kunt bezoeken, de Pont du Gard: een Romeins aquaduct van drie verdiepingen dat meer dan drieduizend jaar oud is.
Arles
Dag 8: Arles
Arles is het pittoreske stadje, vereeuwigd in het werk van Vincent van Gogh. Tijdens uw bezoek zult u veel landschappen van zijn schilderijen herkennen en krijgt u de kans om het natuurpark Camargue te bezoeken.
Tain
Dag 9: Tour0n/Tain
Tour0n is een van de oudste steden van Frankrijk. Verstopt in de wijngaarden tussen Hermitage en de rivier de Rhône, wandelen we door de Romeinse ruïnes en 16e-eeuwse kastelen die de stad bevolken.
basiliek-2382830_960_720
Dag 10: Lyon
Op de laatste dag wordt u naar de luchthaven van Lyon gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag