Gay Tianjin

Gay Tianjin

Ontdek Gay Tianjin: hotels en massagelocaties

Is het de moeite waard om Tianjin te bezoeken?

Tianjin is zeker een bezoek waard! Als een van de grootste steden van China biedt Tianjin een unieke mix van moderniteit en traditie. De rijke geschiedenis, de gevarieerde cultuur en de bloeiende LGBTQ+-gemeenschap maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een inclusieve en gastvrije omgeving.

Tianjin staat bekend om zijn historische architectuur, verrukkelijke keuken en bruisende waterkant. Maar het staat ook bekend om zijn inclusieve en levendige LGBTQ+-scene. Omarm de lokale cultuur terwijl je geniet van Gayvriendelijke hotels en massagelocaties.

Wat betekent Tianjin in het Chinees?

De naam "Tianjin" betekent in het Chinees "Heavenly Ford" of "Ford of Heaven." Het is een passende naam voor een stad met een gastvrije sfeer en een groeiende LGBTQ+-gemeenschap.

Hoe groot is Tianjin?

Tianjin is een van de grootste steden van China, met een uitgestrekt gebied van ongeveer 11,760 vierkante kilometer. De omvang ervan maakt een breed scala aan attracties mogelijk, waaronder Gayvriendelijke hotels en massageplekken voor alle smaken.
Tianjin Gaymassage

Geniet van verjongende massages op LGBTQ+-vriendelijke locaties in Tianjin. Ervaar ontspanning en comfort op de volgende massageplekken:
Tom and Jerry SPA & MASSAGE
Locatie Icoon

WanHui Rd, WanHui Cultureel Plein, Tianjin, China

3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 4 stemmen

Exclusief mannelijke massagespa in Tianjin. Tom & Jerry biedt massages en bodyscrubs in 4 behandelkamers met airconditioning, waarvan er één een eigen douche heeft. Gratis wifi aanwezig.

Gelegen op korte loopafstand van Caozhuang Station.

Dichtstbijzijnde station: Caozhuang (metro 2)

FEATURES:
Cafe
Gratis wifi
Massage
Muziek
Eigen douchegelegenheid
spa

Weekdag: 19:00 - 00:00

Weekend: 19:00 - 00:00

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel