Kingsman Spa - GESLOTEN

Kingsman Spa - GESLOTEN

Kingsman Spa - CLOSED

Locatie Icoon

NeiJiang St 43, Wanhua-district, Taipei, Taiwan, 108

Deze spa is gemeld als GESLOTEN - maart 2023

Kingsman Spa, volledig voor mannen, biedt verschillende massages - etherische olie, Thais, Chinees, acupressuur in moderne privékamers. Out-call-service beschikbaar.

U kunt uw masseur en behandeling selecteren via hun website: NT $ 2300 voor cursus A; NT $ 2700 voor cursus B; NT $ 3500 voor cursus C. Vooraf reserveren aanbevolen.

Mooie locatie en zeer gemakkelijk te vinden - op slechts een korte loopafstand van station Ximen. Sms of bel bij aankomst en een medewerker zal u ontmoeten om de deur te openen.

Weekdag: 12:00 - 22:00

Weekend: 12:00 - 22:00

Dichtstbijzijnde station: Ximen (blauwe lijn, afrit 1)

Voordelen:
Massage
Eigen douchegelegenheid
spa
tarief Kingsman Spa - GESLOTEN
2.8
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 44 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

5 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

5 Ster Winnaar

C
Charles

18-Sep-2018

Charles - 15 september 2018

Plaats was gemakkelijk te vinden en te bereiken. Schoon en uniek. Komt voornamelijk overeen met wechat. Mijn masseur, Johnny, was jong en zag er prettig uit. Druk op kracht voor mijn behoefte en spraakzaam. 120 minuten dienst. Thuis voelen. Hoop hem goed.
R
ROY

15-Jan-2018

Geweldige ervaring

“Twee keer bezocht. Heel goed, professioneel. Absoluut een aanrader! Lance is geweldig.“
S
Simth

14-Jan-2018

Zeer goede sfeermassage, zeer comfortabel

Ik ben hier om te reizen. Het proces is erg soepel en zeer hartelijke winkels. Masseuse is ook zeer professioneel. De moeite waard om te ervaren.
R
ROY

15-Dec-2017

Geweldige massage en ervaring

Dit moet een van de betere spa's in Taipei zijn. Ten eerste, in de buurt van Red House een zeer goede locatie en gemakkelijk te bereiken. En dan, mooi decor en schone plaats met voorzieningen van goede kwaliteit. Over het algemeen zien de kwaliteit en hygiëne van de masseur er hier beter uit - dus dat is een groot positief punt. De eerste keer met Lance was uitstekend. Geweldige kerel, sterke handen, geweldige techniek, kende Engels, kon kletsen en een gesprek voeren. Fantastisch. De plaats is duurder dan vele anderen, maar heeft een goede prijs. Denk eraan om uw masseur vooraf zorgvuldig te kiezen, zodat u teleurstellingen voorkomt.

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.