Pink Beach-spa

Pink Beach-spa

Ruime Gaysauna in de buurt van de luchthaven HCMC.

Pink Beach Spa

Locatie Icoon

16, 19 Straat, 8 Ward, Go Vap, Ho Chi Minh, Vietnam

Pink Beach-spa
Grote lokale Gaysauna in de noordelijke buitenwijk van Hanoi, vlakbij de luchthaven. Pink Beach Spa heeft 3 verdiepingen, met kluisjes, droge sauna, stoombad, warm & koud bad, donkere kamer, cabines en massageservice.

Tegen een toeslag zijn er kamers beschikbaar. Er is ook een café en een kleine fitnessruimte. De sauna ligt vrij ver van het stadscentrum (achter het vliegveld), dus je hebt een taxi nodig.

Controleer dit voordat u vertrekt - bijgewerkte informatie niet gevonden (april 2018)
Voordelen:
Cafe
Donkere kamer
Gratis Wi-Fi
Fitnessruimte
Massage
Sauna
Stoombad
tarief Pink Beach-spa
3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 12 stemmen

D
Denis

21-Sep-2018

Het tegenovergestelde van Go Spa

De hoofdstraat is Quang Trung St. Er is een kleine straat genaamd "Đường số 19", pak hem gewoon en slechts 50 meter verderop. De Go Spa is voor gezichtsbehandeling aan de linkerkant. Het Pink Beach daarentegen ziet er van buiten uit als een normaal huis. Je zou het kleine bordje moeten lezen. De overheid moedigt dit soort zaken niet aan, dus het is misschien niet geschikt voor iemand. Maar deze plek is echt leuk en met Nadam samen de grootste sauna in HCMC.
r
ralff

8-mrt-2018

kan de plaats niet vinden

Ik heb geprobeerd deze spa te vinden. Duong Dus 19, maar ik kon alleen een GO-spa vinden. Is de naam veranderd?
R
Ray

4-Jun-2013

M2 Spa

ALLEEN HET BESTE als het gaat om man tot man! Reis al jaren naar Bali, 5 tot 6 keer per jaar en met een massageverslaving. Er is geen betere plek voor een professionele massage met een vleugje erotiek. Dit is zeker geen plek voor een 'happy end' of 'plus plus massage' (zelfs toen een vriend me vertelde dat je hierover met een aantal therapeuten kon onderhandelen). Meestal krijg ik een massage in de ochtend of in de avond. Vorig jaar heb ik veel plaatsen geprobeerd, Gay's en hetero's, zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten. Er is EEN andere plaats op Bali die ik zou aanraden. 'Jari Menari' valt zeker in dezelfde categorie - alleen met minder erotisch tintje. Maar je kunt beide plaatsen zeker verlaten zonder dat er knopen of klontjes in je lichaam achterblijven. M2 biedt de ‘extra service’ zonder er druk op uit te oefenen. Ten slotte wil ik graag bevestigen dat de M2 ​​er precies zo uitziet als op de foto's: wat je ziet is wat je krijgt. Met lidmaatschap of de dagschotels heb ik nooit meer dan 26 A$ betaald voor een massage van 60 minuten. Er zijn andere M2-locaties in hotels. Ik heb ze niet geprobeerd, maar heb gehoord dat ze niet zo geweldig zijn als het hoofdrestaurant in Seminyak. Mijn beoordeling is dus alleen geldig voor deze locatie. Veel plezier en geniet van je reis! straal
K
Kevin

16-feb-2017

Misschien is The Bay Beach leuk

Ik ging rond 7 uur naar deze Pink Beach Spa en het zijn allemaal mannen van middelbare leeftijd, tussen de 30 en 50 jaar oud. Maar de omgeving was zo mooi en met donkere kamer en hut, hehe. De volgende keer ga ik naar The Bay Beach Spa en zie het. Onderstaande recensie heb ik gemist. De massage is 200 k, maar de fooi die ze hebben vastgesteld op 400 k, wat me echt verraste, dit is geen groot bedrag, maar ze vertelden niet eens wat voor soort massage ze gaven, maar zeiden alleen dat je een fooi moest geven aan de masseur van 400 k en 200 k voor de kamer.
N
Nate

9-Dec-2016

Een van de beste Gay Spa-massage-ervaringen

Pink Beach Spa (The Bay Beach Spa) heeft twee vestigingen. Beide dichtbij elkaar gelegen. De nieuwe bevindt zich nabij Duong 18 Street. Toen ik hier voor het eerst ging, ging ik naar Pink Beach Spa op het adres dat je hierboven ziet. Nadat ik in bad was geweest, vertelde de manager me dat er op dat moment geen masseurs beschikbaar waren. Maar aan de andere tak in de buurt hebben ze dat wel. In eerste instantie werd ik achterdochtig, maar ik vertrouwde gewoon op mijn instinct. Ik ging weer verder met mijn kleding, reed met de manager op de motor en ging naar het andere filiaal. Ik moet zeggen dat het beter was dan de eerste. De plaats is zo modern en gezellig en zeer schoon omdat het nog maar net is begonnen. De toiletten zijn schoon. Ze hebben een kleine jacuzzi en een 3-deurs sauna. De kamers zijn zo schoon met seethru-badkamers. Genoeg om troost te hebben. Elke keer als ik hierheen ga, is de massage zo goed en zijn de masseurs allemaal knap en goed opgeleid. En de sensuele massage? Hmmm. Zeer bevredigend! Sterk aanbevolen. Overigens duurt de massage slechts 1 uur en soms wordt deze verlengd. Het mooie is dat de massage slechts 200,000 Dong kostte. Als je hierheen gaat, kies dan voor het andere filiaal genaamd The Bay Beach Spa. Begrepen???

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel