/ adelaide-gay-stranden /

Gay Stranden van Adelaide

Tijd om (onder andere) te zonnen? Bezoek een van deze gay-populaire, kleding-optionele stranden in en rond Adelaide.

Gay Stranden van Adelaide

Maslin Beach
Locatie Icoon

Maslin Beach, Adelaide, Australië

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 20 stemmen

Het dichtstbijzijnde strand 'kleding optioneel' bij Adelaide. Maslin Beach ligt op 45 km afstand van het stadscentrum. De rit naar het strand voert u door de schilderachtige Morphett Vale, en er zijn tal van parkeerplaatsen gunstig gelegen nabij de zee.

Naaktbaden is alleen toegestaan ​​op de zuidelijke helft van het strand, in totaal ongeveer anderhalve kilometer kustlijn. Mooi en zanderig, omgeven door kliffen - zeer pittoresk.

Zuid-Australië staat bekend om zijn fantastische strandfaciliteiten en Maslin Beach heeft zijn gasten genoeg te bieden - er zijn toiletten, douches en cafés in de buurt.

In tegenstelling tot Queensland is naturisme hier toegestaan ​​- u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u door de autoriteiten wordt weggejaagd. Haal nu je uitrusting uit en ontspan!
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Pelican Point Beach
Locatie Icoon

Pelican Point-strand, Adelaide, Australië

Toon op kaart
3.2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Een naaktstrand op ongeveer 220 km van Adelaide met de auto - vrij ver weg, maar de rit waard. Het is direct naast het Pelican Point Nudist Resort.

Geen openbare voorzieningen hier, dus voel je vrij om een ​​tent op te zetten en te kanoën, liften - allemaal naakt natuurlijk. Wees voorzichtig met het dragen van bescherming, de rotsen kunnen op sommige plaatsen behoorlijk scherp zijn.
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 19-oktober-2023

Beachport Beach
Locatie Icoon

Beachport-strand, Adelaide, Australië

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Gelegen op 350 km afstand van Adelaide, tussen de steden Beachport en Robe. Dit is een groot strand met strand met veel zandduinen, een pittoresk koraalgebied en af ​​en toe verraderlijke getijden.

Het naaktgedeelte van het strand ligt in de buurt van het Sunland Holiday Village - dat ook naaktkamperen biedt als u wilt overnachten.
Voordelen:
Beach

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.