Chateau D'Arnac

Brive-la-Gaillarde · Gay Guesthouses & B & B's

Hier is onze selectie van de beste Gayvriendelijke boetiekbed & breakfasts, pensions en herbergen die Brive-la-Gaillarde te bieden heeft.

Brive-la-Gaillarde · Gay Guesthouses & B & B's

Chateau D'Arnac
Locatie Icoon

Château D'Arnac 19120, Brive-la-Gaillarde, Frankrijk

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Beschrijving van de eigenaar: Mijn woning biedt een rustig toevluchtsoord, een plek om nieuwe energie op te doen, terug te gaan naar de natuur en te genieten van al het moois dat deze prachtige regio te bieden heeft - zoals eten, markten, middeleeuwse dorpjes, kanoën, wandelen, enz.

Het kasteel is verdeeld over drie verdiepingen en heeft weelderige privétuinen. De kamers zijn prachtig en moeiteloos chic.

Brive is 30 minuten met de auto, bediend door en Hop & Ryanair. Toulouse is een paar uur rijden via de snelweg. De woning is ook bereikbaar vanuit Limoges en Bergerac. Autohuur is aan te raden. Je kunt een trein nemen van Parijs naar Brive.

Contact:

Tel: + 33 (0) 555 910 977
Tel: + 44 (0) 7968 836 001
Voordelen:
iPod-dock
schoonmaakservice
privéterras
Smart TV
stenen barbecue

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.