massage, recreatie, ontspanning

Boedapest Gay Massage

Zin in een man-tot-man massage in Boedapest? Er zijn een paar Gay- en Gayvriendelijke massagespa's in de stad.

Boedapest Gay Massage

Professional Thai Massage by Thiranai
Locatie Icoon

Károly körút 22, Boedapest, Hongarije

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 32 stemmen

Bent u op zoek naar een authentieke Thaise massage door een echte Thaise man?

De heer Thiranai is een professionele en bekwame massagetherapeut in Boedapest met 7 jaar ervaring. Deze Gayvriendelijke mannelijke massagetherapeut is volledig uitgerust om u te verwennen met zijn dienstenaanbod. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende oliemassage of de Thaise massage voor het knetteren van botten en het strekken van het lichaam - hij is in staat u met perfectie van dienst te zijn.

De massagestudio is privé en discreet, compleet met douchefaciliteiten. Geweldig voor sportschoolbezoekers: sport- en diepe weefselmassage om stress na een activiteit te verminderen.

Gelegen nabij de stations Deak Ferenc Ter en Astoria (M1, M2, M3). Elke dag geopend van 12 tot 11 uur. Prijzen voor een massage van 1 uur beginnen vanaf 40 euro.

Neem voor boekingen en vragen contact op met de heer Thiranai via WhatsApp (+36 20 270 6243).

Dichtstbijzijnde station: M2, M3, M1: Deak Ferenc Ter of Astoria

Voordelen:
diep weefsel
hete olie
Massage
sport-
Thaise massage

Weekdag: 12u - 11u

Weekend: 12u - 11u

Reviews 2
Meer info

Laatst geupdate op: 24-april-2024

Massage Just for You
Locatie Icoon

Boedapest, Frankel Leó Út, 1023, Hongarije, Boedapest, Hongarije

Toon op kaart
4.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 23 stemmen

Massage Just For You is een massagetherapieservice voor mannen door Imi, een professional met 10 jaar ervaring in ontspanning, wellnessmassage en tantrische genezing. Het is een privéstudio in Boedapest met douchefaciliteiten.

Imi biedt een scala aan diensten, waaronder ontspanningsmassages, sportmassages en tantra-genezende massages. Voor klanten die meer verwennerij willen, biedt Imi ook lichaamspeelingbehandelingen voor verschillende delen van het lichaam. Deze behandeling is geweldig voor het exfoliëren en verwijderen van dode huidcellen. Er is gratis WiFi, koffie en frisdranken beschikbaar.

Massage Just For You bevindt zich in een studio in Boedapest, maar Imi biedt zijn diensten ook aan in Wenen en andere steden in en rond Centraal-Europa. 

Weekdag: 10 - 10 uur

Weekend: 10 - 6 uur

Laatst geupdate op: 28-mei-2024

Daniel's Massage Budapest
Locatie Icoon

Terez körút 27, Boedapest, Hongarije

Toon op kaart
4.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 249 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

5 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

5 Ster Winnaar

Man op man massage in Boedapest, Daniel is een gediplomeerd masseur voor Zweedse en wellness-therapiemassages. Ook verkrijgbaar zijn zijn unieke chocolade-, cleopatra- en honingmassages.

"Massage is de verfrissing van lichaam en geest. Het kan angst, stress verlichten, spanning verlichten, pijn verlichten en het immuunsysteem versterken. Voor mij is massage niet alleen het "kneden" van het lichaam, maar het is ook een "medicijn". " voor de ziel. Ik ben gediplomeerd masseur voor Zweedse en wellnesstherapiemassages.

Dichtstbijzijnde station: Metro: M1, M3 - Tram: 4, 6 - Bus: 105

Voordelen:
Gratis Wi-Fi
Massage

Weekdag: 9 - 11 uur

Weekend: 9 - 11 uur

Laatst geupdate op: 14-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.