Dublin Gaymassage

Dublin Gaymassage

Op zoek naar een massage in Dublin? Hier is onze samenvatting van de lokale Gay- en Gayvriendelijke massageaanbieders.

Dublin Gaymassage

It's Always Sunny Spa
Locatie Icoon

57 Mary Street, Dublin, Ierland

4.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 38 stemmen

Beschrijving van de eigenaar: It's Always Sunny Spa biedt diensten die specifiek op mannen zijn gericht, maar we zijn LGBTQIAPN+ vriendelijk. Of je nu hetero, Gay, bisseksueel of nieuwsgierig bent, je bent altijd welkom in onze SPA. Onze masseuses zijn zeer bekwaam, zeer professioneel en zien er fantastisch uit.

Keuze uit masseurs, waaronder Lorenzo, een Italiaan, 180 cm, 70 kg en extreem fit. Zijn warme persoonlijkheid wordt versterkt doordat hij tijdens elke sessie professioneel en beleefd is. Gabriel is Braziliaans, 176 cm, 75 kg. Zijn strakke lichaam is de perfecte aanvulling op zijn zeer bruisende persoonlijkheid. Barbarah is een ladyboy die zich bij ons team heeft aangesloten om een ​​meer avontuurlijke ervaring te bieden aan degenen die nieuwsgierig zijn en op zoek zijn naar iets speciaals. Ze is ruimdenkend en avontuurlijk in haar persoonlijkheid.

Douchefaciliteiten zijn beschikbaar voor degenen die hiervan gebruik willen maken vóór uw massage, maar ook na uw massage. Elke kamer is zorgvuldig op maat gemaakt om privacy en een rustgevende sfeer te bieden, waardoor u volledig ontspannen kunt genieten van uw massage. Inloopklanten zijn altijd welkom! Behandelingen omvatten body-to-body massage, Nurur-massage, sensuele massage en nog veel meer.

Service en tarieven zijn te vinden op de website van de spa's, TravelGay gebruikers krijgen 10% korting met de code GAYTRAVEL10% bij het boeken.

 

 

Dichtstbijzijnde station: 3 minuten verderop

Voordelen:
Massage
Eigen douchegelegenheid
Alleen volwassenen

ma:10:00 - 21:00 uur

di:10:00 - 21:00 uur

wo:10:00 - 21:00 uur

do:10:00 - 21:00 uur

vr:10:00 - 21:00 uur

Za:10:00 - 21:00 uur

Zon:10:00 - 21:00 uur

Laatst geupdate op: 27-april-2024

Ireland Tantra Massage
Locatie Icoon

Koninklijk Kanaalpark, Ashtown, Dublin, Ierland

3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 42 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Ierland Tantra Massage, massage van man tot man met Christo die meer dan 12 jaar massage-ervaring heeft en training volgt in Londen, Portugal, Spanje en Thailand. Christo komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, maar woont al 21 jaar in Dublin en is volledig gekwalificeerd en verzekerd.

"Tantrische massage is een unieke stijl om levenskrachtenergieniveaus (seksuele energie) te stimuleren en door liefdevolle aanraking te verspreiden naar je hele lichaam. Hierdoor ervaar je een diepere verbinding met je eigen lichaam. Het vermengt energie, raakt je fysieke, emotionele , energiek en spiritueel.Als je seksueel gelukkig en ontspannen bent, is dat een groot voordeel voor je gezondheid.Een gevoel van wedergeboorte, genezing, passie en plezier.

Kom wat tijd met mij doorbrengen en verruim je lichaam door aanraking op maat van jouw behoeften. Neem gerust contact op en bezoek mijn website voor meer informatie. Ga naar een plaats van intimiteit met jezelf."

Bezoek hier de website: http://www.irelandtantramassage.com/

Voordelen:
diep weefsel
Hawaiiaanse lomi lomi
lingam
prostaatmassage
tantrische
Thais

Weekdag: 11:30 - 18:00

Weekend: 12:00 - 17:00

Laatst geupdate op: 1-mei-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.