Hong Kong Gay Shopper's Guide

Hong Kong Gay Shopper's Guide

Het is waar als mensen zeggen dat je in Hong Kong gewoon de hele dag eet en winkelt.

The Pearl of the Orient heeft zoveel te bieden op het gebied van eten en winkelen. Van kraampjes op straat tot megawinkelcentra en avondmarkten, Hong Kong zal je niet teleurstellen.

Dus leg je creditcards klaar en neem een ​​lege koffer mee.

Winkelcentrum Langham Place

Dit uiterst chique winkelcentrum met 15 verdiepingen ligt naast het Langham Place Hotel en is gericht op de jongere generatie. Vind NARS, Lush en Jill Stuart maar ook cultmerken zoals H&M, it, une nana cool,: Chocolate, Dr. Martens, etc.

Damesmarkt

Laat je niet afschrikken door de naam. Ladies 'Market is een populaire avondmarkt die zich in Mongkok bevindt. Stall verkoopt T-shirts, tassen, schoenen en reisartikelen voor zowel mannen als vrouwen. Verbeter uw afdingenvaardigheden.

Havenstad

Het winkelcentrum Harbor City, gelegen bij de Star Ferry, is waar meer dan 700 internationale en lokale merken samenkomen. Vind luxe labels zoals Chanel, Mulberry en Vivienne Westwood, maar ook reguliere merken zoals Superdry, Zara, Adidas en Club Monaco.

Een favoriet van fashionista's. Dit winkelcentrum in Tsim Sha Tsui is geweldig voor liefhebbers van alternatieve mode en streetstyle.

Citygate-verkooppunten

Koopjesjacht? Citygate Outlets staat vol met merkartikelen van vorig seizoen tegen lage prijzen. Het ligt direct naast het MTR-station Tung Chung en het busstation van Lantau. Merken zijn onder meer Esprit, Nike, Roxy, Club 21, Burberry en GUESS, om er maar een paar te noemen.

Pacifische plaats

De Pacific Place, gelegen boven het MTR-station Admiralty, is een winkelcentrum met 3 verdiepingen met voornamelijk luxe winkels voor het winkelend publiek van alle leeftijden. Geweldige plek om een ​​dagje te winkelen en te dineren, want dit winkelcentrum heeft ook een breed scala aan Aziatische en westerse gerechten.

Times Square

Een van de meest bezochte winkelcentra in Hong Kong. Gelegen in Causeway Bay, herbergt het meer dan tweehonderd wereldberoemde verkooppunten, verdeeld over zestien verdiepingen.

Festival wandeling

Festival Walk is goed bereikbaar vanaf het MTR-station Kowloon Tong. Het biedt winkels van gemiddeld tot hoog niveau, samen met een groot aanbod aan restaurants en uitgaansgelegenheden. In vergelijking met andere winkelcentra in Hong Kong is Festival Walk stiller en minder druk (behalve de feestdagen). Winkelen zonder gedrang.

IFC-winkelcentrum

Meer luxe modeboetieks, bars en restaurants met prachtig uitzicht op de haven. Gelegen op MTR Hong Kong Station, uitgang F.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

De beste rondleidingen in Hong Kong

Blader door een selectie van tours in Hong Kong van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

Het beste ervaringen in Hong Kong voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel