De Eagle DC

Gay cruisen in de VS

Waar kun je harder spelen in de VS

Hier is onze gids voor enkele van Amerika's beste Gaycruiseclubs en uitgaansgelegenheden voor volwassenen. We hebben de behandeld geschiedenis van Amerika's Gaybadhuizen. Dit artikel zal zich richten op locaties die tegemoet komen aan uw mannelijke behoeften. We zouden enkele locaties voor lesbische cruises opnemen, maar op het moment van schrijven bestaan ​​dit soort locaties niet echt.

Dit is geen artikel over gay cruisen in de klassieke zin (struiken, toiletten). De locaties die we hebben uitgekozen zijn sekspositieve plekken waar je je remmingen kunt checken in de garderobe - samen met je jas. Amerika's Gaycruiseclubs zijn meestal te vinden in de grotere steden. Omdat de vastgoedprijzen in zoveel steden omhoog zijn geschoten, zul je een tekort aan goede Gaybars met een cruiseachtige sfeer vinden. Veel van die beroemde locaties waren uitverkocht. Dat gezegd hebbende, sommige hebben het overleefd en ze zijn de moeite van het bekijken waard. De Eagle-bars zijn het bekendste merk van Gaycruiseclubs in Amerika. Je vindt ze in veel steden.

Gaybars zijn glanzender en opener geworden omdat Gayseksualiteit minder taboe is geworden. Norman Mailer dacht dat de Gay's rechter waren dan hetero's toen hij in Provincetown woonde. Maar veel Gaymannen voelen zich nog steeds aangetrokken tot meer grensverleggende vormen van plezier en dit zijn de bars die voor hen geschikt zijn. Houd gewoon een open geest, doe niets wat je niet wilt doen en vergeet je harnas niet.

Leerweek San Fran

Slammer-Los Angeles

Slammer is een gay cruiseclub in LA. Het heeft glory hole-kamers, een buitenterras, hutten, een donkere kamer en een doolhof. Alle dingen die je zou verwachten in dit soort etablissementen. Je kunt je kleren in het kluisje laten als je naar binnen gaat, of je omkleden in iets oncomfortabels.

Het hoofdgedeelte is slecht verlicht en hier vind je het 'glory hole'-gedeelte, privéhokjes en twee donkere kamers. De buitenruimte is voorzien van verwarming. Je vindt stroppen verspreid over het doolhof. Altijd druk 's avonds laat in het weekend.

Jackhammer-Chicago

Jackhammer doet ook dienst als nachtclub met meerdere verdiepingen en Gaycruiseclub. Het is erg gericht op entertainment voor volwassenen. Gefactureerd als "Chicago's Leather & Fetish Lounge", is het een goede plek om enkele van de meer avontuurlijke locals te ontmoeten. Er zijn regelmatig dragshows, maar ook thema-evenementen zoals Kink-It met Mickey Mirage. Je kunt naar "The Hole" gaan als je dat wilt - het is alleen voor mannen en je moet in je ondergoed zijn om daarheen te gaan. Trek liever mooi ondergoed aan!

Er is een leerwinkel naast de deur, dus je kunt wat nieuwe swag krijgen als je niet zeker weet wat je moet aantrekken. Jackhammer is een van de wildste avonden die je waarschijnlijk in Chicago zult hebben. Heeft de neiging om na middernacht drukker te worden.

Adelaar NYC

New York was niet alleen de meest opwindende stad van Amerika, maar ook ooit de meest louche stad van Amerika. Times Square was overspoeld met oplichters en uitgaansgelegenheden voor volwassenen. Tegen de jaren 90 werd New York steeds glanzender en schoner. Helaas kun je nog steeds wat wilde tijden beleven bij Eagle NYC, een klassieke en immer populaire Gaycruiseclub.

Vroeger was de dresscode veel strenger. Dat gezegd hebbende, zou je een soort van inspanning moeten leveren: zelfs als dat betekent dat je je shirt moet uittrekken. Het dak is waarschijnlijk het leukste gedeelte. Aangezien dit NYC is, is de kans groot dat u een aantal grote eye-candy ziet.

Krachtpatser - San Francisco

Dit is de favoriete gay cruiseclub in Folsom Street (SOMA). Het heeft een lange en roemruchte geschiedenis als entertainmentlocatie voor volwassenen. Het gerucht gaat dat het gebouw vroeger een bordeel was. Begin jaren 70 werd het een gay-trefpunt.

Er zijn twee dansvloeren, een patio en zelfs de toiletten kunnen ordinair zijn. De drankjes zijn volgens San Fran-normen goedkoop. Verwacht pulserende housemuziek. De achterkamer is absoluut alleen voor mannen. Kijk op hun website voor informatie over de dresscode - deze verandert afhankelijk van het thema.

Adelaar - Los Angeles

Delen van het beroemde merk Eagle Cruise Club, dit is een populaire locatie op Santa Monica Blvd, in het hart van de Gayscene in LA. Deze bar laat je de kinky kant van de Eastside zien. Hier ontdek je de East Hollywood Gay Scene.

Eagle LA is niet een van de chiquere Gaybars in de stad, het is wel een van de ruigere. Het interieur is donker, de muziek staat hard en er zijn films voor volwassenen op de tv-schermen. Het is een ouderwetse duikbar in een zeer gemoderniseerde stad. De Eagle-bars vieren de esthetiek van Tom of Finland, dus verwacht baarden en leer.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Chicago

Bekijk een selectie van tours in Chicago van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Chicago voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel