Phuket-trots 2014

Phuket Pride 2014 brengt 330,000 Baht op

De club Phuket Loves You heeft aangekondigd dat de Phuket Pride in 2014 330,000 baht heeft opgehaald, waarmee het totaal van de afgelopen drie jaar op meer dan 600,000 baht is gebracht.

Na het behouden van wat geld voor toekomstige evenementen, zal 300,000 baht worden verdeeld The Life Home Project Foundation Phuket en het PLU Community Project, dat werkt aan het vergroten van het bewustzijn over de risico's van HIV en veiligere seks in Patong.

Het geld wPhuket Pride openingsfeestzoals opgevoed tijdens evenementen zoals de Phuket Pride Pool Party, een dagtocht naar het eiland Raya, galadiner & liefdadigheidsveiling, Garland Party & Mr Phuket Pride-wedstrijd en de Sunset Beach Party.

Het thema 'Celebrating Who We Are' uit 2014 was bedoeld om alle LGBT-mensen aan te moedigen om naar buiten te komen en plezier te hebben, om hetero vrienden uit te nodigen om mee te doen, barrières van onverdraagzaamheid te doorbreken en geld in te zamelen voor een goed doel.

Tijdens het galadiner in het Millennium resort in Patong gaf de voorzitter van het PLU Community Project Team, Ken Miller, een emotionele presentatie over de doelstellingen van de PLU Club, die een staande ovatie kreeg van alle aanwezigen.

De voorzitter van de PLU, Ian Phillips, zei: “Dit jaar was het een enorme uitdaging om een ​​week van evenementen samen te brengen en deze te plannen rond verkiezingen die werden uitgeschreven en afgelast. Het kon alleen worden gedaan door het harde werk en de toewijding van veel mensen, zowel Thai als farang, en de locaties die deze evenementen hebben mogelijk gemaakt."

Phuket Pride Garland VerkiezingsfeestDe Grand Parade door de straten van Patong vond dit jaar niet plaats. De eigenaren van Gaybedrijven uit Soi Paradise besloten dat ze liever een kleine parade door de straat nabij Paradise wilden.

De PLU Club is van plan om het aantal evenementen dat zij gedurende het jaar organiseert, uit te breiden; niet alleen in Patong, maar in de hele Gaygemeenschap die rond de rest van het eiland Phuket ligt.

foto credit - Website van Phuket Pride

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Phuket

Bekijk een selectie van tours in Phuket van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Phuket voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel