Mykonos

De beste Gaybars in Europa

Van Londen tot Mykonos

Er zijn zoveel Gaybars in Europa. Deze lijst is zeker niet definitief. We hebben een selectie van eeuwige favorieten verzameld in de beste Gaybestemmingen in Europa. Sommige zijn seizoensfavorieten, andere zijn het hele jaar door favoriet. Doorgewinterde Gayreizigers zullen alle of de meeste van deze bars hebben bezocht.

West-Europa herbergt veel van 's werelds meest kosmopolitische en sociaal liberale steden. In numerieke termen is Londen de vrolijkste stad van Europa. De meest uitzinnige gayscene vind je in Berlijn. En de beste gay-vakantieplek van Europa is Mykonos. De grote hoofdsteden van West-Europa zijn al lang een magneet voor Gay's. De bars staan ​​vermeld in

Glorie

De glorie - Londen

Een van de meest opwindende en hypermoderne Gaybars in Londen, The Glory, wordt vaak gemist door toeristen. Het bevindt zich aan Kingsland Road in Oost-Londen. Hoewel Soho de belangrijkste Gaybuurt van Londen is, vind je een uitgebreide en meer alternatieve Gayscene als je naar het oosten gaat, naar Dalston en Hackney.

The Glory is een goede plek om vroeg in de avond een drankje te doen. Het is ook een locatie voor optredens. Je zult enkele van de beste drag queens en queer-artiesten van het Verenigd Koninkrijk hun ding zien doen in The Glory. Naarmate de nacht vordert, wordt het een feestlocatie. Je kunt naar beneden gaan en dansen tot in de vroege uurtjes.

Moem - Barcelona

Barcelona heeft een enorme Gayscene rond de wijk Eixample. Moeem is centraal maar het ligt net buiten Eixample - de Gayscene van Barcelona is behoorlijk verspreid. Moeem is de hele week open van 's avonds vroeg tot in de vroege uurtjes. Er zijn heel veel geweldige Gaybars in Barcelona, ​​maar we gaan meestal terug naar Moeem omdat het zo druk is. Vooral in het weekend is het een drukte van jewelste. Je zult hier veel hete Spaanse mannen zien. Nou, de meesten zouden volhouden dat ze in feite Catalaans zijn!

RVT (Royal Vauxhall Tavern) - Londen

Nog een geweldige Gaybar in Londen die niet in Soho is. De RVT is de langstlopende Gayclub van Londen. Het is een belangrijk onderdeel geworden van de Gayscene in het VK. Beroemde dragqueens zoals Lily Savage begonnen hun carrière bij de RVT. Er is ook een legendarisch verhaal over de avond dat Freddie Mercury prinses Diana vermomd als een jongen naar de RVT bracht. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dit gebeurde in alle opzichten in de jaren 80.

De RVT organiseert een aantal uitstekende drag- en theateravonden. Er zijn ook thema-clubavonden. Het is een historische locatie en een bestemmingsbar tijdens veel gay-avonden in Londen. Het is de tocht naar Vauxhall meer dan waard.

COX - Parijs

Ah, Gay Parijs. Er zijn veel geweldige Gaybars in Parijs om uit te kiezen, dus het is moeilijk om een ​​favoriet te kiezen. We hebben voor COX gekozen omdat daar zoveel geweldige avonden in Parijs beginnen. Het is in Le Marais aan de Rue des Archive. De Gaybars in Le Marais die 's avonds opengaan in de Rue des Archive is de beste plek om te beginnen. Er zijn verschillende bars, de meeste met terrassen. Je kunt buiten zitten en flirten met een aantal lokale bewoners - de Parijzenaars zijn zelfs niet zo onbeleefd als de legende zou willen! COX heeft een lang happy hour en je zult het leuk vinden om je te mengen en mogelijk te flirten op het terras.

Helie Welt - Berlijn

Als je aan Gaybars in Berlijn denkt, denk je aan… dingen die we hier misschien niet mogen noemen. U weet precies wat we bedoelen! En als je de cruisey-kant van de Gayscene in Berlijn wilt verkennen, bekijk dan onze gids voor gay cruisen in Berlijn.

Helie Welt bevindt zich in Schoneberg en het is een klassebar. U kunt vroeg in de avond een beschaafd drankje drinken. Het is ook een goede plek om iemand mee uit te nemen.

Jackie O 'Mykonos-stad

JackieO' - Mykonos

De internationale gay-jetset daalt in de lente- en zomermaanden neer op Mykonos. Het is de populairste Gayvakantieplek van Europa. JackieO 'opent voor het zomerse feestseizoen en het is the place to be in Mykonos. Bij JackieO's vind je enkele van de meest aantrekkelijke, opwaarts mobiele Gaymannen. Een onmisbare plek voor scènekoninginnen.

Papegaaien - Sitges

Een andere seizoensgebonden hotspot, Parrots is een Gaybar in het hart van Sitges. Het is ook het hart van de plaatselijke Gayscene. De stoelen en tafels op het terras kijken uit op de bar aan de overkant - Central Bar Cafe - wat betekent dat je bijna gedwongen bent om het talent eruit te halen. Zeer bevorderlijk voor chatten en flirten, Parrots is waar Gay-avonden in Sitges vaak beginnen.

De Werf - Soho

Ja, Soho ligt in Londen, maar in veel opzichten is het een kleine Gaystad op zich. We konden niet zonder een Soho-Gaybar, dus zijn we voor The Yard Bar gegaan. Het is erg populair bij de lokale bevolking. Na het werk kun je terecht bij The Yard voor een drankje. Ook in het weekend is het een goede plek om je avondje uit te beginnen. In The Yard vind je enkele van de beste eye-candy's van Londen. Lees meer: De beste Gaybars in Soho.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Barcelona

Bekijk een selectie van tours in Barcelona van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Barcelona voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel