Dingen om te doen in Greater Palm Springs

Dingen om te doen in Greater Palm Springs

Greater Palm Springs, verspreid over de uitgestrekte Coachella-vallei en negen karaktervolle steden, is een van de topbestemmingen in de VS voor LGBTQ+-reizigers die op zoek zijn naar een bevredigende mix van verkenning en ontspanning. Greater Palm Springs, gunstig gelegen dicht bij de belangrijkste hubs van Los Angeles en San Diego, is zowel geschikt voor kortere vakanties als voor langere reizen en is een consequent populaire keuze onder Travel Gay gebruikers.

Deze aan de woestijn grenzende oase trekt al lang LGBTQ+-individuen aan uit de hele VS en daarbuiten, die massaal naar de met palmbomen omzoomde straten trekken voor het fantastische aanbod aan queer-gerichte locaties, rijke cultuur en een van de meest diverse lokale overheden van het land.

Hoewel Palm Springs ongetwijfeld het middelpunt is van het LGBTQ+-leven in de grotere regio, zijn nabijgelegen steden zoals Rancho Mirage, La Quinta en Coachella ook de thuisbasis van indrukwekkend diverse en gastvrije queer-scènes. Wat meer is, Greater Palm Springs is doordrenkt met een gevoel van creativiteit dat merkbaar is door de kenmerkende architectuur van het gebied en de bloeiende artistieke gemeenschap.

Om deze ervaringsrijke bestemming beter te begrijpen, hebben we een aantal van de beste dingen om te doen in Greater Palm Springs voor LGBTQ+-reizigers op een rijtje gezet.

 

Kunst en cultuur in Greater Palm Springs

 

Greater Palm Springs profiteert van de nabijheid van zowel natuur als grootstedelijke steden, wat betekent dat het het ideale middelpunt is voor een bloeiende en geïnspireerde artistieke gemeenschap. Greater Palm Springs is in de afgelopen eeuw geëvolueerd uit een wereldwijd scala aan invloeden en wordt tegenwoordig erkend als een van de meest stijlvolle reisbestemmingen van de VS. De tekenen van de artistieke geest van het gebied zijn gemakkelijk te herkennen en je vindt hints van een werkelijk unieke cultuur op plaatsen variërend van kunstmusea en theaters tot uitgestrekte exotische botanische tuinen.

El Paseo is het luxe winkelgebied van Greater Palm Springs, en het is ook de thuisbasis van een uitgebreide selectie galerijen en kunstwinkels die zich inzetten voor het werk van een diverse verzameling lokale kunstenaars. De beste manier om alles te ontdekken wat er wordt aangeboden, is door een kunstwandeling te maken onder leiding van een goed geïnformeerde local, die niet alleen een insider-kijkje heeft op de kunstscene van Greater Palm Springs, maar ook relaties zal hebben met veel van de kunstenaars wiens kunst is getoond.

Er is iets oneindig uitnodigends aan de strakke lijnen en spaarzame kleuraccenten die de architectuur uit het midden van de eeuw bepalen die zo synoniem is met Greater Palm Springs. De lokale bevolking is zich bewust van deze bijzondere charme en bezoekers van de regio kunnen genieten van een aantal rondleidingen die zijn ontworpen om dit bijzonder iconische architecturale fenomeen te benadrukken. Als onderdeel van deze rondleidingen krijg je de zeldzame kans om deze huizen binnen te gaan en in de voetsporen te treden van sterren uit vervlogen tijden.

 

Avontuur en natuur in Greater Palm Springs

 

Californië is een staat van glorieuze bergen, uitgestrekte sequoiabossen en enkele van de meest dromerige wijngaarden van het land. Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Greater Palm Springs een van de beste plekken in de VS om opwindend avontuur te combineren met een onmogelijk hoge mate van luxe reizen. Rol uit een hemelbed en verander in een brullende off-roader - in Greater Palm Springs is alles mogelijk.

Als u op zoek bent naar een totaal unieke manier om Greater Palm Springs te ervaren, geniet dan van de regio in zijn geheel via de Palm Springs Aerial Tramway. Een waar technisch hoogstandje toen het in 1963 werd voltooid, de tramwagons zijn sindsdien geüpdatet en zijn vandaag de dag de grootste roterende tramwagons ter wereld. Vanaf de tram kunnen reizigers genieten van een ononderbroken uitzicht op de Coachella-vallei.

Voor een van 's werelds meest unieke natuurervaringen moeten bezoekers van Greater Palm Springs zeker een bezoek brengen aan het uitgestrekte landschap van The Living Desert Zoo and Gardens. Deze attractie is een dierenpark als geen ander en beschikt over grote, open verblijven voor elk van hun soorten. Het behoud van het leven in de woestijn vormt de kern van wat de dierentuin doet en heeft geleid tot hun unieke open benadering van het creëren van prachtige habitats.

 

Spa's en wellness in Greater Palm Springs

 

Sinds de ontdekking door inheemse Amerikaanse kolonisten is Greater Palm Springs geliefd om zijn verjongende hete bronwateren. Dit werd alleen verder aangegrepen door de Old Hollywood-sterren die in het midden van de 20e eeuw massaal naar de regio begonnen te stromen, en tegenwoordig is er in de hele Coachella-vallei een luxueuze verzameling kuuroorden en wellnessfaciliteiten te vinden. Met het hele jaar door comfortabel weer en een werkelijk rustige omgeving, is Greater Palm Springs de perfecte plek om uw volgende wellnessvakantie te plannen.

Zonder twijfel is de Estrella Spa een van de meest populaire en luxueuze locaties in de regio. De spa is georganiseerd rond een idyllische tuinhaciënda in het glamoureuze Palm Springs en is de belichaming van weelderige ontspanning en de thuisbasis van een breed scala aan behandelingen geïnspireerd door de natuurlijke wereld. Van reflexologiemassages tot bodyscrubs, er is iets voor elke LGBTQ+ reiziger om van te genieten in de serene oase die Estrella Spa is.

Ideaal gelegen in het hart van het centrum van Palm Springs, combineert het Andreas Hotel and Spa een traditionele stijl uit het midden van de eeuw met moderne accenten om een ​​spa te creëren die zowel stijlvol als ontspannend is. Met faciliteiten zoals een schaduwrijk buitenzwembad, luxe suites en een groot aantal wellnessfaciliteiten, is het Andreas Hotel and Spa een instituut in Palm Springs.

Om de praktische kant van een reis naar Greater Palm Springs te ontdekken, lees zeker onze Plan een uitje naar Greater Palm Springs redactioneel.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Palm Springs

Bekijk een selectie van tours in Palm Springs van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

De beste ervaringen in Palm Springs voor uw reisHaal je gids