DC Black Pride 2024

DC Black Pride 2024

DC Black Pride 2024

24 mei 2024 - 27 mei 2024

Locatie

Washington DC, USA

DC Black Pride 2024

Van 24 tot 27 mei nodigt DC Black Pride de zwarte LGBTQIA+-gemeenschap uit om samen te komen voor een viering van diversiteit, inclusiviteit en belangenbehartiging. Dit evenement ontstond meer dan 30 jaar geleden en vormde de aanleiding voor de wereldwijde Black Pride-beweging, die wereldwijd talloze soortgelijke vieringen inspireerde.

Evenementen om naar uit te kijken

DC Black Pride heeft talloze evenementen gepland, waaronder deze must-see hoogtepunten:

  • 24 mei: openingsreceptie DC Black Pride - Begin de festiviteiten in het Westin Washington, DC Downtown met een onvergetelijke avond met Paris Sashay en andere toptalenten. Gratis toegang bij inschrijving.

  • 25 mei: Workshops en muziekshowcase - Neem deel aan verrijkende workshops en een speciaal muziekevenement 'The Sounds of Black Pride' met DJ Suspence, waarbij hits van tientallen jaren worden onderzocht in het Westin Washington, DC Downtown. Gratis toegang; RSVP vereist.

  • 26 mei: Faith Service en iconische Drag Brunch - Begin met een ochtendgeloofsdienst gevolgd door de 'Brunch & Babes' dragbrunch in Hook Hall, met optredens van top dragartiesten en fondsenwerving voor een nobel doel.

  • 27 mei: Pride In The Park - Geniet van een leuke dag in Fort Dupont Park met activiteiten variërend van live-entertainment tot sport- en wellnessactiviteiten. Deze grote finale mag u niet missen!

Kijk daarnaast uit naar Black Pride-feesten in verschillende nachtclubs door de hele stad! Bezoek de officiële DC Black Pride-website voor het volledige evenementenschema.

Hoe kan ik meedoen of bijdragen?

Deelname kan variëren van het bijwonen van evenementen, vrijwilligerswerk of bijdragen via sponsoring en donaties. Elke vorm van steun helpt de gemeenschap te versterken en de boodschap van eenheid en trots te verspreiden.

Wat moet ik meenemen naar de buitenevenementen?

Voor buitenevenementen zoals 'Pride by the River' en 'Pride In The Park' kunt u overwegen essentiële benodigdheden mee te nemen, zoals grills, dekens, parasols en stoelen. Vergeet niet uw enthousiasme en bereidheid mee te nemen om deel te nemen aan een verscheidenheid aan leuke en betekenisvolle activiteiten!

Waar te verblijven tijdens DC Black Pride

Bezoek je DC voor het Black Pride-weekend van 2024? Bekijk onze selectie van Gayvriendelijke hotels in DC voor een veilig en comfortabel verblijf.

 

TG wit logoBezoek Website
tarief DC Black Pride 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel