Helsinki Pride

Helsinki Pride 2024: parade, parkfeest en hotels

Helsinki Pride 2024: parade, park fest & hotels

24 juni 2024 - 30 juni 2024

Locatie

verschillende locaties Helsinki, Uusimaa, Finland, Helsinki, Finland

Helsinki Pride 2024, die plaatsvindt van 24 tot 30 juni, nodigt iedereen uit voor een week lang viering van vrede, hoop en LGBTQ+-rechten. Het thema van dit jaar, ‘Vrede en Hoop’, weerspiegelt het voortdurende streven naar een meer gelijke wereld en onderstreept het belang van eenheid in uitdagende tijden.

Over Helsinki Pride

Beschouwd als het grootste mensenrechten- en culturele evenement in Finland, wordt Helsinki Pride de hele maand juni gevierd. De vieringen pieken tijdens de Helsinki Pride-week, zeven dagen vol evenementen en vieringen voor de LGBTQ-gemeenschap.

2024 Helsinki Pride Week-evenementen

Doorlopende activiteiten

Tijdens de Pride Week zal Helsinki een verscheidenheid aan evenementen organiseren die gericht zijn op het versterken van de banden met de gemeenschap en het bevorderen van discussies over essentiële kwesties die de LGBTQ+-gemeenschap aangaan. Deze omvatten:

  • Educatieve workshops en lezingen - Gericht op het bevorderen van begrip en steun voor LGBTQ+-rechten.

  • Culturele tentoonstellingen - De bijdragen en geschiedenis van de LGBTQ+-gemeenschap onder de aandacht brengen.

  • Sociale bijeenkomsten - Het bieden van veilige ruimtes voor verbinding en ondersteuning.

Het officiële programma, boordevol activiteiten in alle tinten van de regenboog, biedt grotendeels gratis toegang om inclusiviteit en brede deelname te garanderen. Details over de line-up van artiesten en specifieke evenementenschema's worden dichter bij de datum aangekondigd.

Accommodaties voor Helsinki Pride:

Zorg voor een onvergetelijke en comfortabele Pride-ervaring door uw verblijf vroeg te boeken uit onze selectie De Gayvriendelijke hotels van Helsinki. Met evenementen verspreid over de stad, zorgt een verblijf in de buurt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot alle activiteiten en ervoor zorgt dat u van begin tot eind deel uitmaakt van de levendige vieringen.

TG wit logoBezoek Website
tarief Helsinki Pride 2024: parade, parkfeest en hotels

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.