Genève trots

Pride van Genève 2025

Geneva Pride 2025

7 juni 2025

Locatie

Genève Plaats de Neuve, Genève, Zwitserland

Genève trots
DETAILS nader te bepalen

De West-Zwitserse Pride Parade zal op 7 juni 2025 terugkeren naar Genève. Dit langverwachte evenement zal mensen uit alle lagen van de bevolking samenbrengen om gelijkheid en diversiteit binnen de LGBTQ+-gemeenschap te vieren.

Vanaf 5 juni vinden er een reeks boeiende bijeenkomsten en evenementen plaats, in aanloop naar de grote Pride Parade op 8 juni. Deze levendige stoet zal stoutmoedig de verschillende vormen van discriminatie aan de kaak stellen waarmee de lesbische, Gayseksuele, biseksuele, transgender-, intersekse- en queergemeenschappen (LGBTIQ+) nog steeds worden geconfronteerd, terwijl ze pleiten voor gelijke rechten.

De stad Genève zal actief deelnemen aan de pride-parade om haar inzet voor de bestrijding van discriminatie te tonen. De stad zal haar waarden benadrukken door middel van een twee weken durende openbare postercampagne, samen met de decoratie van prominente bezienswaardigheden zoals de Pont du Mont-Blanc, Palais Anna et Jean-Gabriel Eynard, Place Neuve en Place de Cornavin. Bovendien zullen bepaalde zeer symbolische monumenten worden verlicht, waardoor een levendige en inclusieve sfeer ontstaat.

Doe mee aan de Geneva Pride Parade 2024 op 8 juni en maak deel uit van een viering die diversiteit omarmt, gelijkheid promoot en een meer inclusieve samenleving bevordert.
TG wit logoBezoek Website
tarief Pride van Genève 2025

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel