MAD.BEAR Strand 2024

MAD.BEAR Strand 2024

MAD.BEAR Beach 2024

9 augustus 2024 - 19 augustus 2024

Locatie

verschillende locaties stadscentrum, Torremolinos, Spanje

Een leuke week wacht op je in Torremolinos terwijl de stad haar jaarlijkse MAD.BEAR Beach 2024 organiseert - een bijeenkomst van internationale Gayberen en vrienden, met DJ's, dansfeesten, boottochten, strandfeesten, Mr MAD.BEAR-wedstrijden en nog veel meer .

Zet 9 tot 19 augustus 2024 in je agenda, want Torremolinos in Málaga wordt het epicentrum van de berengemeenschap tijdens het langverwachte Mad.Bear Beach-festival. Dit evenement duurt een week en biedt een scala aan feesten en bijeenkomsten op verschillende locaties in Torremolinos, waaronder Hotel Ritual, Eden Beach, Aqua Emporio, Aqua Pop, Centuryon en Bunker.

Mad.Bear Beach 2024 belooft een spannende line-up van poolparty's, strandfeesten, bootfeesten en onvergetelijke clubavonden. Mis deze kans niet om te genieten van de levendige berengemeenschap, te genieten van de zon en geweldige herinneringen te creëren in de prachtige omgeving van Torremolinos.

Kijk op hun website voor alle details van dit evenement. Voor hotelreserveringen, bekijk onze lijst met de beste hotels in Torremolinos voor Gayreizigers.

TG wit logoBezoek Website
tarief MAD.BEAR Strand 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.