Madrid Pride

Madrid Pride 2024: parade, feesten en hotels

Madrid Pride 2024: parade, parties & hotels

28 juni 2024 - 7 juli 2024

Locatie

verschillende locaties City Centre, Madrid, Spanje

Madrid Pride

Madrid Orgullo 'MADO' is misschien wel het grootste en een van de meest populaire gay Pride-evenementen in heel Europa en trekt elk jaar twee miljoen mensen.

Van 28 juni tot 7 juli 2024 transformeert Madrid Pride de hoofdstad van Spanje in een levendig centrum voor LGBTQ+-vieringen. Dit grote evenement, erkend als een van de grootste Pride-festivals in Europa, neemt de straten over met een reeks culturele, muzikale en sociale activiteiten.

Madrid Pride-schema

Prideparade-details

De Pride Parade op 6 juli is een groots vertoon van eenheid en feest, beginnend bij Atocha Station en eindigend op Plaza de Colón. Het biedt deelname van verschillende bedrijven, verenigingen en politieke groeperingen en trekt jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers. Het evenement wordt georganiseerd door FELGTB en COGAM in samenwerking met AEGAL.

Waar te verblijven voor Madrid Pride

Ben je van plan om in Madrid te zijn voor Pride? Zorg ervoor dat je de perfecte plek hebt om van alle festiviteiten te genieten door dicht bij de actie te blijven. Boek uw hotel vroeg voor de beste deals - bekijk onze lijst met tophotels in Madrid voor Gayreizigers.

 

TG wit logoBezoek Website
tarief Madrid Pride 2024: parade, feesten en hotels

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel