Oudejaarsavond Key West - The Shoe Drop

Oudejaarsavond Key West - The Shoe Drop

New Year’s Eve Key West - The Shoe Drop

Locatie

724 Duval Street, 33040, Key West, USA

Oudejaarsavond Key West - The Shoe Drop

The Shoe Drop is een uniek oudejaarsfeest in Key West, met een dragqueen die afdaalt uit een gigantische schoen met hoge hakken in de Bourbon Street Pub. Dit levendige evenement, dat dateert uit 1996, trekt een divers publiek en biedt een levendige sfeer met drag-optredens, muziek en dans. Het is een populair en inclusief feest dat de charme en ruimdenkende geest van Key West benadrukt, gevierd op 31 december 2023.

  • Middernacht aftellen met een twist: Wees getuige van het unieke spektakel om 11 uur, terwijl een gerenommeerde dragqueen haar grootse entree maakt. Het hoogtepunt van de avond is het laten zakken van de drag queen in een kolossale rode brandweerschoen, ingewikkeld vervaardigd uit glasvezel en roestvrij staal, van 8 meter lang met een hak van 4 meter.
  • Verken Gay Duval Street: Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer langs Duval Street, het hart van de Gaybars van Key West. Voor de beste ervaring kun je onze gaygids raadplegen voor topaanbevelingen over waar je kunt verblijven en wat je kunt doen tijdens je uitje op oudejaarsavond.

Bezoek onze complete Key West-gids om de beste plaatsen te vinden om te bezoeken!

tarief Oudejaarsavond Key West - The Shoe Drop

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel