Pueblo Bonito Rose Resort & Spa

Gay Cabo · Hotels

Cabo is een van de topbestemmingen van Mexico en heeft veel hotels van wereldklasse. Omdat taxi's in Cabo duur zijn, hebben we gekozen voor centraal gelegen hotels die dicht bij het gay-uitgaansleven en restaurants liggen.

Cabo

Onze 2022 tophotels in Cabo voor Gayreizigers staan ​​hieronder vermeld.


Voor meer hotelkeuzes, Klik hier om in alle Cabo-hotels te zoeken.

Gay Cabo · Hotels

Pueblo Bonito Rose Resort & Spa
Locatie Icoon

Playa El Medano, El Medano, Cabo

Toon op kaart
Waarom dit hotel? All-inclusive resort. Het is roze! Zeer centraal.
Pueblo Bonito Rose Resort & Spa is stijlvol en zeer centraal gelegen. Het nachtleven en de restaurants van Cabo San Lucas liggen op loopafstand. Het hotel is goed ontworpen en heeft mooie, roze muren. Het is gelegen op een van de meest aantrekkelijke delen van Baja California.

Het is een all-inclusive resort. Aan al uw wensen zal worden voldaan. Stel dat u het Gay-uitgaansleven van Cabo wilt ontdekken, u bevindt zich op loopafstand van het centrum.
Voordelen:
conciërge
Fitnessruimte
Massage
tonen
spa
Playa Grande Resort & Grand Spa
Locatie Icoon

gem. Playa Grande 1, Centro, Cabo

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Resort met alleen suites Heel centraal.
Luxe resort met alleen suites in Cabo, dicht bij de Boog van Cabo. Er zijn all-inclusive opties en het resort ligt aan een privéstrand. Zeg tegen uw server dat hij de drank moet laten stromen als u kiest voor het all-inclusive, en laat u aangenaam door het zwembad baden.

De suites zijn groot en goed ingericht. Er is ook een grote tennisbaan, mocht u daar zin in hebben.
Voordelen:
conciërge
Fitnessruimte
Zwembad
prive strand
Sauna
San Angel Suites
Locatie Icoon

Camino del Cerro #215 Lokaal 1, Camino de La Plaza, Pedregal, Cabo

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Goede prijs. Goede locatie.
Suites met eigen kookgelegenheid in het centrum van Cabo. De kamers zijn ruim en het personeel is zeer attent. De centrale locatie is ideaal als u optimaal wilt genieten van het Gay-uitgaansleven van Cabo. San Angel Suites zijn ook betaalbaar op een verder prijzige bestemming.

Er is een grote binnenplaats, een zwembad en het pand kijkt uit op de bergen. Er zijn 12 suites. De jachthaven ligt direct voor de deur. Het Lovers-strand ligt op 15 minuten lopen.
Voordelen:
conciërge
Fitnessruimte
Zwembad
spa

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.