Camiguin

Gay Camiguin Resorts & Hotels

Camiguin is een parelvormig eiland in de Filippijnen, gelegen in de Boholzee, ongeveer 10 kilometer voor de noordkust van Mindanao.

De twee belangrijkste eilanden van Camiguin zijn White Island en Mantigue Island. Deze twee eilanden liggen slechts een paar kilometer uit de kust. 

Bekijk tarieven en boek nu

Gay Camiguin Resorts & Hotels

Balai Sa Baibai
Locatie Icoon

Camiguin omtrekweg, , Camiguin

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Gay eigendom. Villa met privézwembad. Fantastische uitzichten.
Het enige resort in Camiguin dat eigendom is van en beheerd wordt door Gay's. Balai sa Baibai heeft 3 exclusieve kamers, 2 suites met fantastisch uitzicht over White Island en de Boholzee.

De kamers hebben een eigen terras en een op Bali geïnspireerde tuinbadkamer. De villa heeft een dompelbad in weelderige tuinen. Ontbijt en Merienda-snacks zijn inbegrepen. Gasten hebben toegang tot het strand en een exclusieve spa.

Eigenaren Elden en Cocoy kunnen rondleidingen, diners, champagne-picknicks bij zonsondergang en uw huwelijks-/verlovingsceremonie organiseren - zij en hun team zijn hier om uw verblijf onvergetelijk te maken.
Voordelen:
Gratis Wi-Fi
Massage
zonneterras
Zwembad

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.