Gay Cebu

Gay Cebu

De provincie Cebu bestaat uit het eiland Cebu en 167 omliggende eilanden, gelegen ten oosten van Negros en ten westen van de eilanden Leyte en Bohol.

Cebu-Filippijnen

Met een lang smal eiland dat zich 225 km van noord naar zuid uitstrekt, is Cebu een van de meest ontwikkelde provincies van de Filippijnen. Het Condé Nast Traveler Magazine noemde Cebu ooit de 7e beste eilandbestemming in de Indische Oceaan.

Cebu · Gaybars

Navigator
Locatie Icoon

Fortuna-gebouw, Ibabao, Mandaue, Cebu

Toon op kaart
Waarom dit hotel?
De langstlopende Gaybar in Cebu en een populaire lokale ontmoetingsplaats. Navigator biedt regelmatig drag-shows en mannelijke go-go-dansers.
Voordelen:
Bar
Go Go-show
Muziek

Cebu · Hotels

The Henry Hotel Cebu
Locatie Icoon

Paseo Saturnino Maria Luisa Ingangsweg Banilad, 1,, Cebu

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Gay-populair hotel. Zeer stijlvol ontwerp. Grote waarde.
Het eerste designhotel in Cebu. The Henry biedt 38 individueel ingerichte kamers met kingsize bedden, flatscreen-tv, dvd-speler, regendouche en gratis WiFi.

Gasten kunnen genieten van zwemmen in het baantjeszwembad, dineren in restaurant Paseo One of loungen in de hippe Scrapyard-bar.

The Henry is gunstig gelegen nabij het stadscentrum en IT Park. Zeer stijlvol, populair bij Gaygasten en veel waar voor uw geld.
Voordelen:
Bar
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Zwembad

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.