Le Meridien Bora Bora

Gay Frans-Polynesië gids

Gayreizen in Tahiti en Frans-Polynesië

Le Meridien Bora Bora

Frans-Polynesië bestaat uit 118 geografisch verspreide eilanden en atollen die zich uitstrekken over een grote uitgestrektheid in de Stille Zuidzee. De torenhoge vulkanische toppen en turquoise wateren van dit tropische paradijs zijn een grote trekpleister voor de rijken en beroemdheden. Dit is een van de beste plekken op aarde om luxe te ervaren.

De eilanden zijn populaire bestemmingen voor zowel huwelijken als huwelijksreizen. Volgens de principes van 'liberté, égalité, fraternité' staat Frans-Polynesië sinds 2013 het Gayhuwelijk toe. Nu kunnen LGBT+-reizigers het meeste uit dit prachtige deel van de wereld halen.

Hoe Gayvriendelijk is Frans-Polynesië?

Hoewel de eilanden van Frans-Polynesië zelfbestuur uitoefenen, zijn ze onderworpen aan de Franse wetgeving. Dit betekent dat er geen wettelijke of institutionele discriminatie is tegen de LGBT + -gemeenschap.

De Polynesische samenleving is bijzonder gastvrij voor Gayseksuele reizigers. De Tahitiaanse cultuur heeft eigenlijk een derde geslacht genaamd rae rae, dat zijn mannen die als vrouw zijn opgevoed. Het verschilt enigszins van westerse concepten van genderidentiteit, maar maakt de Polynesische bevolking buitengewoon gastvrij en vriendelijk voor Gayseksuele reizigers.

Toerisme in Frans-Polynesië

Het eiland Bora Bora is ongetwijfeld het hoogtepunt van Frans Polynesië. Je slaapt over de turquoise lagune in een van de iconische waterbungalows. Word wakker met een prachtig uitzicht op Mt. Otemanu, de slapende vulkaan van het eiland, voordat hij in de wereldberoemde wateren duikt met een enorm divers onderwaterleven, omringd door een beschermd rif.

De omliggende eilanden en atollen hebben enkele van de beste luxe resorts en hotels ter wereld. De Brando was bijvoorbeeld gastheer van Barack Obama toen hij zijn presidentiële memoires schreef. Pippa Middleton en haar man James Matthews waren daar ook op huwelijksreis.

Het Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa biedt prachtige bungalows boven het water op een nabijgelegen hartvormig eiland, terwijl de InterContinental Tahiti Resort & Spa is gelegen op 32 hectare weelderige tropische tuin naast een Tahitiaanse lagune.

De meeste activiteiten in Frans-Polynesië zijn gericht op watersport. Duiken domineert resortactiviteiten samen met snorkelen. Dit is ook een geweldige bestemming voor bootsafari's, jetskiën, parasailen en zwemmen met haaien - ja, echte haaien.

Gay Travel in Bora Bora en Frans Polynesië

Frans-Polynesië is de perfecte plek voor Gayreizigers die op zoek zijn naar een romantisch uitje. Verwacht geen bloeiende partyscene - dit is Mykonos niet!

Er zijn geen Gaybars in Frans-Polynesië, maar er varen wel Gaycruises rond de eilanden. Als je het niet prettig vindt om online te boeken, geef dan onze collega's een seintje OutOfOffice.com een telefoontje en een van hun deskundige LGBT-reisteams kan uw reis boeken, inclusief uw interne vluchten of speedboottransfers.

Het klimaat in de regio verandert weinig van seizoen tot seizoen vanwege de uitstekende ligging nabij de evenaar. In de natste maanden december, januari en februari heb je echter nog steeds meer dan tweehonderd zonuren.

De economie van de eilanden is bijna volledig afhankelijk van het toerisme, dus u zult bij aankomst een zeer gastvrije sfeer aantreffen, evenals heerlijk à la carte dineren en uitstekende service.

Video

Visa

Vraag bij uw plaatselijke ambassade naar visumgegevens.

Munteenheid in Frans-Polynesië

De lokale munteenheid is CFP Franc.

Wanneer te bezoeken

Juni tot en met augustus zijn de meest populaire maanden.

Je reis boeken naar Frans-Polynesië

We raden aan om een ​​expert in te schakelen als het gaat om het boeken van een reis naar Frans-Polynesië als Gaypaar of lesbisch koppel. Onze collega's bij ons zusterbedrijf OutOfOffice.com zijn experts als het gaat om LGBT-reizen. De eigendommen waarmee ze werken in Frans-Polynesië bieden zelfs voordelen voor Gayhuwelijken aan koppels van hetzelfde geslacht. U kunt ze bellen op +44 (0) 20 7157 1570 of vanuit de VS op 1-888-489-8383 of u kunt rechtstreeks contact met hen opnemen via hun Gay Frans-Polynesië pagina.

Luxe LGBT-reizen van OutOfOffice.com

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.