Elia Beach Mykonos

Mykonos Gay Stranden

De nummer 1 reden om Mykonos te bezoeken: de Gaystranden! Ontdek alles wat u moet weten over Elia Beach en andere Gay-populaire stranden op het eiland Mykonos

Mykonos beschikt over een verscheidenheid aan Gayvriendelijke stranden verspreid over het eiland, die elk hun unieke sfeer en uitzicht bieden. Elia Beach is het populairste en grootste strand en staat bekend om zijn levendige sfeer en uitgebreide voorzieningen. 

Super Paradise Beach is een andere hotspot, waar het feest vroeg begint en de muziek laat speelt. Bovendien biedt Agrari Beach een rustigere, meer ontspannen omgeving. Deze stranden versterken gezamenlijk de reputatie van Mykonos als een van de topbestemmingen wereldwijd voor de LGBTQ+-gemeenschap.

Mykonos Gay Stranden

Elia Beach
Locatie Icoon

Elia, Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 47 stemmen

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

4 Ster Winnaar

Elia Beach, een van de grootste stranden van Mykonos en het meest populaire Gay-strand, wordt goed beheerd met veel goede kwaliteit ligbedden en parasols te huur.

Aan de rechterkant (ervan uitgaande dat je naar de zee kijkt), is er een regenboogvlag. Het gebied tussen het watersportverhuurgedeelte en de vlag wordt steeds populairder onder Gay's. De zandkwaliteit boven en onder de waterlijn is in dit gebied op zijn best.

Voorbij de rots tegen het einde (voorbij de regenboogvlag) is een tweede strand dat bijna helemaal Gay is met wat nudisme. Verder achter is een veel kleinere zanderige baai die voornamelijk wordt bezet door Gay-naakte zonaanbidders.

Ligbedden en parasols zijn te huur. Klanten kunnen efficiënte drankjes en eten aan tafel verwachten. Een selectie van sandwiches, pizza's, pasta's en salades wordt op bestelling klaargemaakt in de buurt Arte & Mare Resort restaurant en, samen met alcoholische en niet-alcoholische dranken, door hardlopers aan uw bed bezorgd.

Eten en drinken kopen bij het strandpersoneel is een geweldige manier om een ​​ligstoel op de eerste rij te reserveren voor de volgende dag. Er is ook een uitstekend strandrestaurant in het midden van het hoofdstrand, waar verschillende vis- en vleesgerechten worden geserveerd.

Noch de optie aan de stoel of dineren is goedkoop. Dus neem je eigen water, sigaretten, enz. Mee. Onze strandwachter (Erick) was echter een gebronsde, vlot sprekende Griekse hunk die ons elk uur of zo van zijn menu liet bestellen.

Het strand van Elia is over het algemeen rustig in de ochtend met mensen die rond lunchtijd aankomen en 's avonds vertrekken. Na 5 uur wordt het rotsachtige gebied achter de stranden erg wreed. De enige privacy is achter stenen muren, en zelfs dan neem je zeker risico's met de uitzonderlijk stekelige struiken die de rotsen bedekken.

Hoe kom je bij Elia Beach


a) Huur een auto en rijd. Bij het strand is parkeergelegenheid. Je rijdt door de geasfalteerde parkeerplaats en slaat rechtsaf een informele parkeerplaats in die langs de achterkant van het strand loopt. Wij denken dat autorijden de beste optie is als je met een groep bent en van plan bent om Elia de meeste dagen te bezoeken.
b) Neem een ​​bus vanaf het noordelijke busstation (dicht bij de veerkade van de oude haven), bussen vertrekken op regelmatige tijdstippen vanaf 11 uur - kijk op het station voor de actuele dienstregeling.
c) Neem een ​​bus vanaf het centrale zuidelijke busstation naar Plato Yailos en neem vervolgens een watertaxi naar Elia.

Lees verder: Watertaxi's in Mykonos.

Voordelen:
Beach
Restaurant

Laatst geupdate op: 4-Jun-2024

Super Paradise Beach
Locatie Icoon

Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Jaren geleden was Super Paradise bijna een exclusief Gaystrand. Tegenwoordig is het strand enorm populair bij zowel Gayseksuele als heteroseksuele zonaanbidders en strandclubbers. Het heeft zeker een levendige sfeer en is in de zomer elke dag druk.

De rechterkant van het strand (als je naar de zee kijkt) is het meest vrolijke gedeelte, dichtbij Jackie O'Beach Club. Het gebied aan de linkerkant wordt gedomineerd door de Super Paradise Club. Dit wordt een feestlocatie van rond 4pm tot laat in de avond. In het midden is Pink Beach, een stijlvolle champagnebar, een restaurant en een strandclub.

Ligstoelen en parasols zijn te huur, evenals een 'at seat'-service met (dure) drankjes en lichte snacks. Net als Elia wordt Super Paradise vanaf lunchtijd druk.

Hoe kom je bij Super Paradise Beach


a) Rijden. Vertrek vanuit Mykonos-stad langs de luchthaven. Het strand staat met borden aangegeven. De laatste 2 km naar het strand is erg steil. Er is gratis parkeergelegenheid.
b) Neem een ​​bus vanaf het centrale busstation in Mykonos-stad naar Platis Gialos of Ornos. Neem dan een watertaxi naar Super Paradise.
Lees verder: Watertaxi's in Mykonos.

Voordelen:
Bar
Beach
Muziek
Restaurant

Laatst geupdate op: 31-mei-2024

Agrari Beach
Locatie Icoon

Agrari, Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Het strand van Agrari ligt naast het strand van Elia. Het is ongeveer 5 minuten lopen over een rotspunt. Het strand is goed georganiseerd met ligbedden en parasols, een badmeester en een populair strandrestaurant. Het zand is hier veel grover dan op Elia Beach.

Elke keer dat we Agrari Beach bezochten, was het een stuk minder druk dan Elia of Super Paradise, wat enkele Gayseksuele zonaanbidders aantrok die van rust en stilte houden.

Hoe kom je bij Agrari Beach


a) Loop vanaf het strand van Elia, slechts 5 minuten langs het klifpad.
b) Rij door, maar let op de steile heuvel die naar het strand leidt.

Voordelen:
Bar
Beach
Restaurant

Laatst geupdate op: 31-mei-2024

Paraga Beach
Locatie Icoon

Platis Gialos, Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
4.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Klein, levendig strand in Mykonos, gelegen op loopafstand van Paradise Beach.

Paraga Beach trekt allerlei soorten mensen aan, waaronder jongere zonaanbidders en nudisten. Het strand heeft goudkleurig zand met wat rotsen, en het water is kalm en heel helder.

Ligstoelen zijn te huur. Er is ook een bar en een minimarkt waar je snacks, mineraalwater en andere strandartikelen kunt kopen.

Gay cruisen vindt plaats rond de rotsen aan de zuidkant van het strand en als je op zoek bent naar een bijzonder stijlvolle dag, ga dan naar Schorpioenen strandclub die eigendom is van de Soho House-groep.

Laatst geupdate op: 23-Jun-2024

Mykonos · andere stranden die het bezoeken waard zijn

Elia en Super Paradise vormen het centrum van de Gaystrandscène van Mykonos. Maar als je een auto of quad hebt gehuurd, is het de moeite waard om een ​​bezoek te brengen aan enkele van deze andere stranden die verder langs de zuidkust liggen.
Lia Beach
Locatie Icoon

Lia-strand, Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
4.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Lia Beach ligt aan de zuidoostkust van Mykonos. Het is een relatief klein, schoon zandstrand dat we erg leuk vonden.

Faciliteiten omvatten een parkeerplaats, strandrestaurant, ligstoelen en parasols (met een 'at seat'-service), maar het is een stuk rustiger dan Elia Beach. De baai wordt aan beide zijden beschut door heuvels en er is een effectief windscherm achter de ligstoelen.

Het Liasti Lia Beach Restaurant is vergelijkbaar met het Elia Beach Restaurant, zowel qua voedselkwaliteit (goed) als qua prijs (niet goedkoop).

Je hebt een auto of quad nodig en een kaart, aangezien de wegen niet goed zijn aangegeven. Toen we Lia Beach een paar jaar geleden bezochten, waren er enkele Gay-zonaanbidders.

Voordelen:
Beach
Restaurant

Laatst geupdate op: 31-mei-2024

Kalafatis Beach
Locatie Icoon

Kalafatis-strand, Mykonos, Griekenland

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 7 stemmen

Kalafatis Beach is een van de langste zandstranden op Mykonos. Het strand wordt tegen de wind beschermd door een rij pijnbomen direct achter het zand, maar de blootgestelde baai is erg populair bij windsurfers. Windsurfverhuur is beschikbaar als u zin ​​heeft om te gaan.

Aan beide uiteinden van het strand zijn een aantal goede restaurants en ligstoelen te huur. De grote middenstrip is perfect voor wie liever een rustig plekje zoekt voor zijn eigen handdoek en parasol.

Het Kalafatis-strand is gemakkelijk te bereiken met de auto of met de fiets. Parkeer op de weg achter het strand of in een van de parkeergarages.

Voordelen:
Beach
Cafe
Restaurant

Laatst geupdate op: 31-mei-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.