Gaybars in New Delhi

Gay bars en clubs in New Delhi

New Delhi, de multi-etnische en multiculturele hoofdstad van India met een kleine en discrete Gayscene.

Is er LGBTQ+ nachtleven in New Delhi?

Als je nog steeds denkt dat Delhi uitsluitend uit historische monumenten en markten bestaat, denk dan nog eens goed na. De hoofdstad heeft een bruisend nachtleven met bars en clubs in alle soorten en maten-inclusief Gaybars en clubs in Delhi. Zelfs de meeste 'hetero'-bars zijn gastvrij en organiseren LGBTQ-avonden en exclusieve Gayfeesten. Dus als je in het donker in Delhi bent, bereid je dan voor om tot in de kleine uurtjes naar de bar te gaan.

Gay bars en clubs in New Delhi

Kitty Su
Locatie Icoon

Lobbyniveau The Lalit Hotel, Barakhamba Rd, Connaught Place, New Delhi, India

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 16 stemmen

Kitty Su is een chique Gaybar en -club in het fantastische New Delhi Lalit hotel. Het is zelfs dagen per week open en het is de thuisbasis van vele drag-artiesten uit de ontluikende drag-scene van New Delhi. Het organiseert populaire Gay-avonden, zoals Inclusive Tuesdays, en enkele damesavonden, zoals Cotton Candy.

Het is een bouji-setting - dit is tenslotte Lalit. Hier kunt u genieten van de opkomende Gayscene van India in een van de beste hotels van eigen bodem. Gayseksualiteit werd in 2018 gedecriminaliseerd. Tijdens het proces kwamen de Gayseksuele burgers van 's werelds grootste democratie uit de kou. Verwacht zeeltmuziek, pophits van zowel Indiase als westerse artiesten.
Voordelen:
Bar
club
slepen
Muziek

Weekdag: ma: gesloten di-vr: 10:1-XNUMX:XNUMX

Weekend: za-zo: 10:1-XNUMX:XNUMX

Laatst geupdate op: 27-Sep-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.