Gay Sihanoukville

Gay Sihanoukville

Sihanoukville is een badplaats met de bekendste stranden van Cambodja, waaronder Serendipity Beach en Otres Beach.

Sokha-strand

 

De stranden zijn hier over het algemeen minder druk, maar het kan in het weekend toch druk zijn. Otres Beach heeft een 4 km lange strook wit zand en is het minst druk. Het privéstrand Sokha is toegankelijk tegen betaling.

Sihanoukville heeft een hele kleine Gayscene, met OGA-balk de enige Gay-locatie van de stad zijn - naar verluidt gesloten (oktober 2018).

Gay Sihanoukville

Nature Life Resort - Gay Friendly
Locatie Icoon

Straat 1035, Dorp 3, Serendipity Beach, Sihanoukville, Cambodja

Toon op kaart
Het voordelige Nature Life gay-hotel ligt in het Serendipity-strand in Sihanoukville en beschikt over 16 kamers, 2 duplex-lofts, een mooi buitenzwembad met ligbedden, een panoramisch solarium op het dakterras en een cocktailbar.

Op het terras rond het zwembad wordt een smakelijk ontbijt geserveerd. Het resort heeft een 24-uursreceptie en het personeel spreekt Khmer, Engels, Frans en Italiaans.

De Franse eigenaar en zijn hele team geven u graag informatie over de omgeving en organiseren uw transporten en excursies in Sihanoukville.

Het resort is alleen voor volwassenen en ligt op 3 minuten van de Gouden Leeuw, de witte zandstranden, het stadscentrum en populaire toeristische bezienswaardigheden, evenals vele bars, restaurants en winkels.
Voordelen:
Bar
Cafe
Gratis Wi-Fi
zonneterras
Zwembad

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Sihanoukville · Gayscene

OGA Bar - CLOSED
Locatie Icoon

Ekareachstraat 276B, Sihanoukville, Cambodja

gemeld CLOSED (Oktober 2018).

De belangrijkste Gaybar in Sihanoukville en een populaire ontmoetingsplaats met de lokale LGBT-gemeenschap. OGA heeft een modern interieur, met een gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

OGA heeft ook een gay spa en sauna, gelegen in dezelfde compound.

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

OGArden Massage Relax Spa
Locatie Icoon

Ekareachstraat 276B, Sihanoukville, Cambodja

gemeld CLOSED (Oktober 2018).

De nieuwe OGArden massage Spa wordt gerund door het OGA Bar-team en biedt een indrukwekkend scala aan recreatieve voorzieningen alleen voor mannen.

Buiten is er een privétuin waar u kunt ontspannen (en natuurlijk de jongens kunt bekijken), een jacuzzi, een droge sauna, een stoombad, watervallen en meer. Er is een massageservice beschikbaar en de bar serveert een aantal unieke cocktails en snacks.

Het sauna- en spagedeelte van OGA bevindt zich direct achter de OGA-balk. Alleen mannen (behalve op vrijdag - gemengd).

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.