Nevada, las vegas, las vegas teken

Gay sauna's in Las Vegas

Als je op zoek bent naar een stomende tijd in de Nevada-woestijn, bekijk dan onze gids voor de beste gay-sauna's in Las Vegas

Gay sauna's in Las Vegas

Adonis Health Club
Locatie Icoon

2225 East Flamingo Road, Las Vegas, Nevada 89119, Verenigde Staten, Las Vegas, USA

Toon op kaart
4.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Adonis Health Club is een oase van comfort en gemeenschap, midden in het hart van Las Vegas, het grootste en schoonste Gaybadhuis van de stad. Een toevluchtsoord voor ontspanning, verbinding en zelfexpressie, deze inclusieve ruimte die oordeelsvrij is en alle leden van de LGBTQ+-gemeenschap verwelkomt. Adonis heeft ultramoderne faciliteiten, uitnodigende warme douches, privékamers en sociale ruimtes voor gezelligheid. Het personeel is attent op het bieden van een veilige en gastvrije omgeving. Ik nodig u uit om te ontspannen, verbinding te maken en blijvende herinneringen te creëren in een sfeer waarin elk individu wordt gevierd.
Voordelen:
volksgezondheid
lgbtq +
clubs

ma:Open 24 uur

di:Open 24 uur

wo:Open 24 uur

do:Open 24 uur

vr:Open 24 uur

Za:Open 24 uur

Zon:Open 24 uur

Laatst geupdate op: 12-Jun-2024

Kuma Club Las Vegas
Morgen: Blackout vrijdag - 11 uur, Lights off-evenement. - Elke vrijdag
Locatie Icoon

700 E Napels Drive #107, Las Vegas, USA

Toon op kaart
4.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 64 stemmen

Kuma Club is Las Vegas' nieuwste badhuis in eigendom van en geëxploiteerd door Gay's in het hart van de Gaywijk van Las Vegas. Op loopafstand van de beste Gaybars en nachtclubs van Las Vegas - FreeZone, Quadz en Piranha.

Kuma Club is 365 dagen per jaar geopend, dus als u op zoek bent naar een ontspannende spa voor Gay's, biseksuelen, transgenders of nieuwsgierige mannen, dan is Kuma Club Las Vegas de nieuwste en populairste plek om te ontspannen en plezier te hebben!

Kuma Club Las Vegas organiseert een mix van spa-fantasie en nachtclub-ervaringen buiten kantooruren. Het doel is om een ​​wilde, leuke, vrijgevochten, maar toch veilige en respectvolle omgeving te bieden voor iedereen om hun fantasieën te verkennen.

Bekijk hun officiële website en evenementdetails voor de vele terugkerende evenementen in de sauna hier.

Voordelen:
Vacht controleren / veilige opslag
Donkere kamer
Gratis condooms en glijmiddel
Gratis wifi
Internet toegang
lockers
Doolhof
Lidmaatschap vereist
Muziek
Eigen douchegelegenheid
Sauna
Stoombad

ma:16:00 - 04:00 uur

di:16:00 - 04:00 uur

wo:16:00 - 04:00 uur

do:16:00 - 04:00 uur

vr:16:00 - 06:00 uur

Za:10:00 - 06:00 uur

Zon:10:00 - 04:00 uur

Laatst geupdate op: 8-mei-2024

Entourage Las Vegas
Locatie Icoon

Entourage, 953 E Sahara Ave, Las Vegas, Nevada 89104, Verenigde Staten, Las Vegas, USA

Toon op kaart
2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Entourage Las Vegas onderscheidt zich als de exclusieve spa voor Gayseksuele mannen van de stad, een levendig toevluchtsoord dat 24/7 geopend is en op slechts een steenworp afstand van de Las Vegas Strip. Dit door Gay's beheerde en geëxploiteerde toevluchtsoord is sinds 1994 ontstaan ​​als The Apollo Spa en is een bruisende hotspot voor Gay's, bi's en nieuwsgierigen.

Duik in ontspanning met het binnenzwembad, de jacuzzi en het stoombad, of ga zweten in de sportschool. De ervaring gaat verder met een videokamer, een rokerslounge, privékamers en ruime douches, aangevuld met gratis handdoekenservice. Praktische voordelen zijn onder meer gratis WiFi, gefilterd water, snacks en een selectie niet-alcoholische dranken en op mannen gerichte producten.

De kamerprijzen zijn portemonneevriendelijk: $ 25 voor 4 uur of $ 40 voor 8 uur, terwijl kluisjes $ 20 voor 4 uur en $ 30 voor 8 uur kosten. Voor een unieke ervaring is er een feestzaal met schommel beschikbaar voor $75 voor 4 uur en $140 voor 8 uur.

ma:Open 24 uur

di:Open 24 uur

wo:Open 24 uur

do:Open 24 uur

vr:Open 24 uur

Za:Open 24 uur

Zon:Open 24 uur

Laatst geupdate op: 28-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.