Yangon Gay Bars & Clubs

Yangon Gay Bars & Clubs

Terwijl de meeste bars en clubs in Yangon een gemengd publiek trekken, is er regelmatig een feestavond voor Gay's, lesbiennes en vrienden genaamd 'FAB'.

Yangon Gay Bars & Clubs

Freedom Bar
Locatie Icoon

Padonmarstraat 28, Sanchaung TSP, Yangon, Myanmar

4.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 16 stemmen

De nieuwste LGBT+ en vriendenbar van Yangon. De Freedom-bar biedt een breed scala aan geweldige cocktails, regionale gerechten en een verscheidenheid aan shows en live bands die de aandacht trekken van veel mensen uit de LGBT+-gemeenschap in Yangon.

Gelegen in het hart van Sanchaung, het populairste gebied van Yangon binnen de LGBT+-gemeenschap. Freedom Bar deelt Padonmar Street met tal van andere bars, restaurants, bierstations en straatvoedselverkopers - waardoor je de perfecte setting hebt voor een geweldig avondje uit!

De locatie is te huur voor lokale bedrijven en verenigingen van de LGBT + -gemeenschap, bel voor meer informatie.
Voordelen:
Bar
Cabaretvoorstelling
Dansen
Gratis wifi
Live muziek
Restaurant

Weekdag: 5 uur tot 1 uur

Weekend: 5 uur tot 1 uur

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

bars/cafés

dansclubs / feesten

FAB
Locatie Icoon

verschillende locaties, Yangon, Myanmar

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 61 stemmen

Publieksprijzen 2017
Publieksprijzen 2017

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2018
Publieksprijzen 2018

4 Ster Winnaar

Clubavond voor Gay's, lesbiennes en vrienden in Yangon, die plaatsvindt in de MUSE Bar. FAB trekt een goede mix van locals, expats en toeristen. FAB biedt live muzieksets van resident DJ's, een ontspannen sfeer en een vriendelijk publiek.

De opbrengst van het feest gaat naar de Yangon LGBT-zaak, georganiseerd door YG Events - bezoek FAB's Facebook-pagina voor meer informatie over aankomende evenementen.
Voordelen:
Bar
Dansen
Muziek

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.